צ`מעו קטע ותצחקו..

צ`מעו קטע ותצחקו..

אחותי עברה במאה שערים ושפכו עליה אקונומיקה לאחרונה החלה תופעה אצל החרדים הקיצוניים (נטורי חרתא) לשפוך אקונומיקה על כל חרדית שמתלבשת שלא כרוחם ומעיזה ללבוש חולצת טריקו (!!!) נראה שמי שאמר שירושלים מיום ליום נהפכת ליותר ויותר ``טהרנית`` ומסוכנת לא טעה בהרבה לפי התוכנית שלהם השלב הבא יהיה שמי שלא תכסה את ראשה ברעלה איראנית יערפו את ראשה בכיכר העיר (השבת) בינתיים הם הסתפקו בלשרוף חנות בגדים חרדית וגרמו להפסד בשווי 150.000 שקל וכל זה בגלל שהעיזו למכור לבנות חולצות מסוג טריקו היתה על זה בסופשבוע של מעריב השבוע כתבה בקיצור פניו המגעילות של הציבור החרא-די..

תמיר1991

New member
אני מתנגד מכל וכל לעניין הדוחה הזה,

למה אתה פונה אלי אישית כאילו אני חרדי? תמיר.

כי

כל פעם שאני כותב משהו נגד הכפיה החרדית אתה יוצא להגנתם ואומר שאתה מבין אותם וזו זכותם הלגיטימית להתנגד למה שנוגד את מצפונם והנה לך מקרים לאן הגיע ההשתוללות הזאת שכביכול בשם הדת והמצפון שופכים אקונומיקה על עוברים ושבים וכל זה זה בגלל שהם יודעים שאפילו המשטרה לא רוצה להתעסק איתם בגלל ההתפרעויות שלהם ועושים מה שבא להם בשם אלוהים כביכול לכן צריך לשים להם סוף אחת ולתמיד!!!

תמיר1991

New member
אני יוצא להגנת החרדים?../images/Emo6.gif

אני, שכשאח שלי עלה לתורה נשארתי מחוץ לבית הכנסת? אני פשוט מתנגד לקיצוניות הזו, של זבנג וגמרנו, של פרובוקציות נגד כמו מצעד גאווה בירושלים, של הסתה נגד החרדים - צריך להידבר ולהגיע לדיאלוג, לא "לשים להם סוף אחת ולתמיד!!!". לשום מקום לא נגיע ככה. תמיר.

למה נשארת מחוץ לבית הכנסת?!

להדבר איתם עלק.. איך תדבר איתם? אתה יודע אידיש אתה?! מה תסביר להם על נפולאיון ולואי ה15 מאנגליה?!

ידידי

יותר קל לעשות שלום עם הערבים (אפילו שזה בלתי אפשרי) מאשר עם החרדים אין ולא יהיה מצב בעולם שתגיע איתם לדיאלוג כי אולי אתה רוצה בדיאלוג אבל הם לא רוצים! אמר לי שוטר שהוא מעדיף לבוא להפגנה של ערבים על פני הפגנה של חרדים! הם רוצים לכפות את אמונתם בכוח על המדינה! לכן הדרך היחידה היא להיכנס בהם חזק אחת ולתמיד בכל אלימות הכי קטנה שהם עושים!

שופכים אקונומיקה?!

מה זה לכבוד שמחת בית השאובה?!! חח אני כאקט מחאה הייתי שופך עליהם בחזרה זפת... לא לוותר! להלחם עד הסוף!!! אם אייזשהו חרדי היה שופך עלי שם אקונומיקה... לא הייתי יודע מה הייתי עושה אבל זה בטח לא היה נעים.. (מי שלא יודע אני לא מפחד מחרדים).

ללא נושא

הם שופכים אקונומיקה על הבגדים כי הם רוצים שיהרסו אבל על החילונים הם בכלל שופכים מכל הבא ליד שקיות זבל ביצים וכו` והמפליא זה שכל החילונים בורחים משם מיד ואף אחד לא גבר להחזיר להם אולי כדאי שבהזדמנות נלך שם ומי שיעז לעשות משהו לא נשאיר ממנו זכר.. חחח

אם הם שופרים חנות

תשמע אם לי היו שורפים חנות הייתי שורף להם את כל הישיבות.. אין חוכמות איתי! הם מראיים לי שהם מטורפים?! אני יראה להם שיש להם עסק עם מטורף בריבוע!

asafz8

New member
השרשור הזה מגעיל

נשמע ממש כאילו אתם משווים מי שונא יותר חרדים...... :| חבל שזה המצב.

נו באמת...

אני לא שונא חרדים ואני לא עושה תחרות וזה אל מגעיל מה שהחרדים עושים זה מגעיל ומה שאנחנו עושים זה נלחמים.

נשבע לך!

אם אתה היית מכיר את הפרצוף האמיתי שלהם לא היית נגעל מהשרשור הזה.. אתה יכול לסמוך עלי במה שאני אומר לך: הם חארות!

למעלה