צ ל צ ל ת י

צ ל צ ל ת י

צלצלתי. אמרה שנכנסת למקלחת. אמרתי לה שתשאיר דלת פתוחה. אמרה לי שאני יכול לחלום על זה. May I get some help? האם יש לי עוד תקווה? תקווה קטנה? תקווה גדולה? אנטוניו העצוב

../images/Emo13.gif שולחת לך help

לך אליה. תצלצל בדלת. תביא לה קצף רחצה+ספוג רך+ חשק. תגיד לה: "חלמתי על זה כמו שביקשת... והנה אני כאן הולך לפי החלום". תיכנס ו... ת ז ר ו ם!!! ואם לא הולך... אז המממממממ.... אולי בעצם עדיף ככה. ואם הולך דע כי ...תמיד תמיד תמיד יש תקווה!!!

אנטוניו!!

ברוך הבא לפורום שלנו. מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף. ולדבריך: אל תהייה עצוב!!! אולי היא פשוט אוהבת פרטיות במקלחת? וחלומות הם דבר נפלא בייחוד כשהם מתגשמים ותקווה תמיד תמיד יש!!!! ואם הדרך הזו לא פורחת תמיד תמיד יש דרכים אחרות חדשות ומיוחדות לא פחות! אנחנו לא מאבדים תקווה אף פעם!!! שא ברכה ורק טוב!!!

ת ב י נ י

לא רוצה עוגיות. לא רוצה פצפוצי כוכבים. רוצה לדעת מה לעשות. היא לא משאירה לי דלת פתוחה למקלחת. מה פירוש יש דרכים אחרות חדשות ומיוחדות לא פחות? את רומזת לי להיכנס אליה דרך החלון? דרך הגג? דרך הצינור של המכונת כביסה? מאיפה?
אנטוניו העצוב

אמממממממ אז ככה

ראשית אני ממש לא רומזת. שנית חבל לי שאתה לא אוהב את הכיבוד שלי, אבל זו זכותך. שלישית הפתרון נמצא בידך! (הנח למקלחת!) רק טוב!!!

מאיהxx

New member
לא להיות עצוב

אנטוניו, רק בחורה... יש עוד הרבה בחורות בעולם. מסכימה עם גחלילית אולי פשוט צריך להניח לדלת של האמבטיה. אולי תמצא מישהי אחרת שתרצה אותך איתה באמבטיה
בהצלחה

חן (*_*)

New member
אנטוניו העצוב ../images/Emo10.gif

ראשית, אני רוצה לברך אותך עם הצטרפותך לפורום. נעדרתי מכאן כשבועיים, כך שאם כבר כתבת כאן ולא ראיתי, אני מבקשת את סליחתך. שנית, לבעייתך- אינני יודעת מה הרקע לאכזבתך, אך גם כשיש קשר טוב בין בני זוג, יש נשים שמעדיפות להיות לבד במקלחת, תוך שמירה על פרטיותן. אני מציעה לך לשוחח איתה על כך, ולשאול לסיבות שלה, בלי להעלב. באהבה, צריך גם ללמוד לכבד את רצון האחר ואת פרטיותו. שיהיה לך בהצלחה.

למעלה