צ`טמן להפועל

אוחנהה

New member
צ`טמן להפועל

אני קורא לכל האוהדים שאיכפת להם, לצאת בקריאה להנהלה להביא להפועל את הרכז הטוב ביותר באירופה לדעתי ולדעת פרשנים רבים, צ`טמן (למי שלא זוכר דינמו מוסקבא) כי ג`נקינס הוכיח שהוא משתולל יותר מאשר הוא משחק

Pure M

New member
למה? צודק.

כבר הרבה זמן אני טוען שג'נקינס הוא הבעיה של הפועל, רכז אחר אומנם קצת פחות איכותי אבל יותר יציב עשוי להרים את הרמה של הקבוצה.

HapoelJerusalem

New member
צודק, צודק...

אבל יש דרך איך לעשות את זה, הרי אם הוא היה רציני הוא לא היה כותב הודעה מטומטמת כזאת... הוא היה מקים עצומה או אתר אינטרנט היה פונה לגורמים בקבוצה. יש את הסוג אנשים האלו שכל פעם שמשעמם להם הם בוחרים אות וסתם לוקחים שם של שחקן ששיחק נגדנו וזורקים אותו לאוויר

Pure M

New member
נו מה,

יש אנשים שיכולת ההתבטאות שלהם לא על רמה, זה לא אומר שאין להם מה להגיד..

אוחנהה

New member
תפסיקו לבלבל את המוח שניכם

למה מה אתם עושים כשאתם רוצים שיהיה מישהו בהפועל? כשתראו אותו במכבי תל אביב בשנה הבאה נראה מה תגידו

Pure M

New member
אני דווקא באתי להגן על מה שאמרת..

אתה לא חייב לתקוף. עכשיו - קריאה להנהלה? הם בכל מקרה לא ישמעו לדעת האוהדים בנושא המקצועי. מה לעשות, בשביל זה יש מאמן. כל הדיונים שאנחנו עושים כאן לגבי שחקנים, או ספקולציות בנושאים הללו - זה רק דיבורים באוויר, להשפיע על בחירת השחקנים של הקבוצה - זה דבר שלעולם לא יקרה.

אתה טיפה חי בסרט!, הכי טוב באירופה?

בוא נגזים. זה שהוא ניצח את הפועל לא הופך אותו לטוב באירופה. הוא אולי בין ה20 הטובים אבל לא יותר מזה. יש רכזים ביורוליג שאוכלים אותו בלי מלח. לאקוביץ' של פנא פי 2 טוב ממנו והוא גם לא תופס מקום של זר. אם אתה רוצה עוד כמה אז גם תיוס אדני טוב ממנו. נבארו מברצלונה טוב ממנו. סקוני פן מריאל טוב ממנו. והרשימה עוד ארוכה... לא צריך ישר להתלהב מכל אחד שמנצח את הפועל. נכון שהוא כרגע עדיף על ג'נקינס ונראה כאופציה לא רעה להחלפה. אבל אל תשכח שברוסיה גם יודעים לשלם ולא מעט. מצד שני הוא בטח יעדיף את השמש הישראלית מהקור הרוסי. מצד שלישי אם מוסקבה תשחק ביורוליג אז אין בכלל שאלה מה הוא יעדיף. מצד רביעי אם מוסקבה הולכת ליורוליג לא מן הנמנע שיביאו רכז אחר יותר טוב ואז צ'טמאן יהיה פנוי... בכל מקרה אני מניח שבהנהלה יעקבו אחרי ההתפתחויות...

Mc Shalti

New member
דקווא

כל הזמן יש רמזים שג'נקיס הולך להישאר בירושלים.. סתם דוגמא ג'נקיס אמר באחד על אחד כשהוא נשאל אם גידאמק דיבר איתו על עונה הבאה והוא ענה שהיו דיבורים ושהוא די רגוע לגבי העונה הבאה.. משמע גידאמק רוצה אותו.. כן אני יודע שעם כל הכבוד לגידאק הוא לא יכול לכפות שחקן על אדלשטיין אבל עדין יש לזה משמעות כל שהיא כי למרות הכל הוא האיש עם הכסף

אוחנהה

New member
אתה לא מבין גדול

אם אתה אומר שתיוס אדני יותר טוב אז אתה חי בסרט, זה בערך כמו שסקוני פן משחק בריאל חחח שכחת שהוא בציבונה? אז קודם תעשה שיעורי בית לפני שאתה מגיב

למעלה