צ`ו צ`נג (סופילר 4)

sarah

New member
צ`ו צ`נג (סופילר 4)

נכוןשצ`ו צרכה להתאהב בהארי נכון אולי בספר החמישי? אבל איך היא אמורה להתאהב במישהוא עם היא אוהבת (יותר נכון אהבה) את סדריק דיגורי ועכשיו הוא רצוח (כן,זאת לא שגיעת כתיב זאת מילה שכנראה לא קיימת,אבל הבנתם את הרעיון כן) אז היא ישר תתאהב במישהוא אחר? איך זה אמור לקרות?

shahar1

New member
אהבה זו אהבה!

נראה לי שזה לא יקרה ברגע, אלא יקח זמן, אבל עם את זוכרת, אז כבר בספר השלישי יש בינהם ``קליק`` וצ`ו קצת נדלקת עליו. מה זה חבל לי על דיגורי, הוא היה מה זה נחמד והוגן! האם את יודעת בוודאות שפיטר רצח אותו? והאם הוא התחבר עם וולדמרט? ואגב, מה שלום הדודה מארג` בספר הרביעי? אשמח לקבל תשובה באהבה שחר

sarah

New member
חבל שהיא ישנה בכלל...(ספוילר 4)

ועוד איך פטגרו מוצא את וולדמורט חוץ מזה הדודה מארג` ממש לא עושה כלום בספר ואף אחד לא ממש מציק לו (תודות לסיירס בלק) ועכשיו אני ממש הורסת את הספר אז תזהרו לפני שקוראים לגמרי :(קשור לוולדמורט ולפטגרו) אז פטגרו ועוד איך מוצא אותו ועוד מחזיר אותו לחיים ואני עוד בספקות עם זה היה פטגרו או וולדמורט... אני לא זוכרת.

יפעת28

New member
צ`ו צ`נג - X4!

כשהארי הזמין אותה ללכת איתו לנשף חג המולד, והיא אמרה לו שהיא כבר הולכת עם סדריק, היא מאד הסמיקה ואמרה לו פעמיים שהיא מצטערת. גם בכל התקופה שלפני המשימה הראשונה כשכולם הסתובבו עם השלטים ``תימכו בסדריק... וכו``` צ`ו לא לבשה כזה תג. כנראה שיש לה חיבה סמויה להארי, אבל כשהיא פגשה את סדריק היא התאהבה בו ושכחה מהארי. (טוב, מי לא היתה מתאהבת בחתיך כזה, ועוד אלוף?) אני מסכימה עם כל מי שכתב שכנראה יתפתח בינהם משהו מאוחר יותר. מצד שני, היא מבוגרת ממנו בשנתיים, ואולי בסופו של דבר הוא יעדיף מישהי בגילו או צעירה ממנו. לדעתי, זה לא סוף הסיפור בינהם, ולא סתם ג`יי קיי ``הרגה`` את סדריק, היא פינתה מקום להארי בליבה של צ`ו. אגב - פטיגרו הרג את סדריק בשרביטו של וולדמורט לפי פקודתו של וולדמורט.

js42

New member
זוגות ושמות - 4X!

שנתיים? משום מה זכרתי רק שנה הפרש........ (טוב, אולי גם זה קשור איכשהו לחתולים?) נראה שבינתיים הרמיוני וויקטור מסתדרים לא רע (עד להתבגרותו והתפקחותו של רון, כנראה), השאלה היא כיצד זה יימשך. הייתכן שהוא - שכבר אמור לסיים לימודיו - יגיע איכשהו להוגוורטס? ללמד אולי? או לאמן? ומה עם פלור? ובקשר לשמות: רוב השמות באנגלית הם בעלי משמעות. האם כך גם לגבי השמות הזרים או שהם רק מהווים אינדיקציה למוצא? לדוג` - פרווטי, עלי באשיר, צ`ו צאנג, קארקארוף... אם מישהו מכיר פירוש לשמות אלה, אשמח לדעת:)

Hermione G

New member
פלור דלקור

פלור דלקור זה באיזו שפה ( לא זוכרת איזו) אומר - פרח בית המשפט... קראתי באיזה אתר...

יפעת28

New member
מי שרואה ``סופרנוס`` יודע ש

פרווטי הוא שם של אלה הודית (אחותו של טוני החליטה לקרוא כך לעצמה לאיזו תקופה). fleur זה, כאמור, פרח cour זה חצר. coeur זה לב, אולי משהו שידמה את זה. de la זה ``של``. לגבי השאר, אין לי מושג, אבל אין ספק שג`יי קיי משתמשת בידע שלה בצרפתית (יש לה תואר בזה אם איני טועה) וקורצת גם לאלו שמבינים שפה זו.

js42

New member
ומי שאין לו טלוויזיה...

(כמוני) לא ממש יודע מהם ה``סופרנוס`` ובטח אין לו מושג מיהו טוני, אבל מודה מאוד על התשובה:)

דאדלי

New member
תגובה להודה של יפעת 28

בחיי, תודה רבה שאמרת לי לגלוש לפורום הזה ולראות מה כתוב בו. את אמרת לי שאת לא תגלי לי מי נרצח בספר הרביעי, ובאמת רציתי לקרוא עד הסוף ולראות מי מת אבל ברגע שפתחתי את ההודעה השנייה שלך ישר ראיתי שסדריק מת. מעצבן ממש! בכל מקרה ני רואה שיש לך הרבה מוד הסברים לגבי שמות וכו` שקשורים לצרפתית. מחכה לתשובה- דאדלי ( א``ק)

cute

New member
דלוקה עליו?

דלוקה עליו???? צ`ו צ`אנג לא אבל ל-א דלוקה על הארי!!! היא סך הכל איחלה לו הצלחה וחייכה זה הכל!!!! היא לא דלוקה עליו!!! היא אוהנבת את סדריק ויקח זמן עד שהיא תתגבר עליו - לפחות עד הספםר השישי אם תשאלו אותי - לי נראה שהארי יהיה עם ג`יני אבל אם הוא יהיה עם צ`ו זה יהיה רק ספר 6 ומעלה.. החבר שלה נרצח!!!!! תנו לה קצת זמן להתגבר על זה!!!

Hermione G

New member
cute is me

רק רציתי לומר שCUTE זו בעצם אני... פשוט הייתי בבית ספר ושם אני על שם אחר...

Padfoot

New member
שאלה על התמונה המצורפת...

מאיפה התמונה המגניבה של מפת הקונדסאים?

sarah

New member
שאלה רטורית

אאהאמ זה אתר באינרטנ רוצה שאני הבאי לך את הכתובת?

למעלה