צ`וצ`ולינו שלי.... :)

Mrs.Dvash

New member
צ`וצ`ולינו שלי.... :)

למרות ועל אף העצב המר/מתוק שמסתובב אצלי בפנוכו אני לא יכולה שלא לכתוב לך... תודה לך. על סופ``ש מדהים. על דאגה שיהייה לי טוב. על אהבה כ``כ כנה למרות מגבלות קיימות. על זה שהראת לי את הפארק [ואני עדיין מתלבטת אם אני וליאורה ואסתי לא ישנו שם...] על כך שאתה שם וגורם לי להרגיש הכי יפה, הכי טובה, אתה נותן לי כוח אתה יודע? ואם אנחנו ביחד או לא, ואם הקשר הזה מוגדר או לא זה לא חשוב. אתה בנאדם יקר שאשמור אצלי בתוך הבטן [ראית איזה חמודה היא ;-) ] פעם ראשונה שאני כ``כ מתרגשת לכתוב את המילים האלו. פעם עשרים אלף שאני חושבת אותם, מרגישה אותם וכותבת אותם, אבל פעם ראשונה שאני כ``כ מתרגשת... כנראה היה שם איזה קסם, איזה משהו שלקחתי חזרה איתי. יש לי דמעות, לא של עצב, לא של שמחה, של התרגשות ושל תודה. אתה חשוב לי אתה יקר תודה לך תודה.

אוסי

New member
את מזכירה לי...

את השיר ... אתה יקר לי איך אסיים , הדף נגמר והכתב מתעקם , אוהבת אותך,עוזבת אותך, והבוקר מאיר..... אני גם מתרגשת ....מותר לי ???

Mrs.Dvash

New member
מוזר... מאוד מוזר....

כי גם בראשי התנגנו מילות השיר הזה... מוזר. בכל מקרה מותר לך הכל, גם להתרגש אז תתרגשי :] כואב לי הלב קצת, מקווה שיעבור מהר... טוב נו עוד שעה [פלוס מינוס] פוש יתחבר...

tairon

New member
מקדיש את השיר לפוש ודובשה

זמן קסם- יזהר אשדות ==================== בא הלילה שחור מלא זהב אני איתך יוצאים אל המרחב עפים מעל המים מתחת לשמים עפים לאן שרק אפשר עד לאן הלילה? עד אלי הלילה בוא תיגע במתח בוא תיגע בנצח זה זמן קסם הכל יכול להיות זמן של חסד תיהיה רגוע תתן לי להוביל אני יודעת מכירה את השביל שוכבת כאן בדשא קורה כאן איזה פלא קורה כאן מהיה היה עד לאן הלילה? עד אליי הלילה בוא תיגע במתח עד מתי הלילה? רק לך הלילה בוא תגע בנצח זה זמן קסם הכל יכול להיות זמן של חסד ולפתע הכל נעלם אור כחול עדין עוטף את העולם זה זמן קסם הכל יכול להיות זמן של חסד ****** פוש דובשה לא יודע קראתי מה שכתבתם שניכם והשיר הזה התחבר לי לסופשבוע שלכם

Mrs.Dvash

New member
תודה מואאאהההה [חוצה לא להרוג אותי]

השיר מתאים ומתחבר למה שהיה. דיי בואנה, כמה אפשר לבכות... איזה מזל שהבוסון שלי יצא מהמשרד...

דובשי מואה

אני הורגת מי שלא מחבק מי שלא אוהב מי שלא מעריך את טאי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mrs.Dvash

New member
חוצה אני רצה לתפוס מחסה :)

סתם סתם נראה לכם!? מה פתאום... עם הזמן למדתי להכיר ולראות ולהיות אסירת תודה על מה שהוא ועל מה שהוא מביא איתו. אשרייך חוצי :}

PoshKale

New member
אין נושא

אין הודעה. אין מילים. מעדיף לשתוק ולחבק אותך...

למעלה