צ‮'רנוביל‮?

מצב
הנושא נעול.

t u t11

New member
צ‮'רנוביל‮?

צ‮'רנוביל‮?
רציתי‮ ‬לברר‮ ‬אם‮ ‬מישהו‮ ‬יודע‮ ‬כאן‮ ‬את‮ ‬ההשלכות‮ ‬בדבר‮ ‬צ‮'‬רנוב‮יל‮ ‬על‮ ‬תרומת‮ ‬ביציות‮.‬‮ ‬באסותא‮ ‬כל‮ ‬הרופאים‮ ‬טוענים‮ ‬בבטחון‮ ‬שאין‮ ‬פגיעה‮ ‬בביציות‮.‬‮ ‬ובכל‮ ‬זאת‮.‬‮.‬‮.‬יש‮ ‬מחקרים‮ ‬בנושא‮?‬ ועוד‮ ‬משהו‮:‬‮ ‬המסלול‮ ‬לרומניה‮ ‬מ‮"‬בני‮ ‬ציון‮"‬‮:‬‮ ‬מדובר‮ ‬בנשים‮ ‬שעוברות‮ ‬בעצמן‮ ‬טיפולים‮ ‬או‮ ‬שלא‮?‬ תודה

התורמות במסלול רומניה בני-ציון

צ‮'רנוביל‮?
רציתי‮ ‬לברר‮ ‬אם‮ ‬מישהו‮ ‬יודע‮ ‬כאן‮ ‬את‮ ‬ההשלכות‮ ‬בדבר‮ ‬צ‮'‬רנוב‮יל‮ ‬על‮ ‬תרומת‮ ‬ביציות‮.‬‮ ‬באסותא‮ ‬כל‮ ‬הרופאים‮ ‬טוענים‮ ‬בבטחון‮ ‬שאין‮ ‬פגיעה‮ ‬בביציות‮.‬‮ ‬ובכל‮ ‬זאת‮.‬‮.‬‮.‬יש‮ ‬מחקרים‮ ‬בנושא‮?‬ ועוד‮ ‬משהו‮:‬‮ ‬המסלול‮ ‬לרומניה‮ ‬מ‮"‬בני‮ ‬ציון‮"‬‮:‬‮ ‬מדובר‮ ‬בנשים‮ ‬שעוברות‮ ‬בעצמן‮ ‬טיפולים‮ ‬או‮ ‬שלא‮?‬ תודה
התורמות במסלול רומניה בני-ציון
כאשר שאלתי את הרופםא שלנו בנושא "באם התורמת עוברת טיפולים או לא" הוא לא היה חד משמעי. אם זכור לי הוא אמר לנו שרוב התורמות הינן סטודנטיות ועושות את זה לצורך מימון לימודיהן אבל יש גם מקרים שהתורמות הינן נשים שעוברות טיפולי IVF ומבצעות את התרומה על-מנת לממן את הטיפולים שלהן. יש מן סידור כזה גם בארץ עבור נשים שעושות טיפולים עבור הילד השלישי שבו אין השתתפות מדינה במימון הטיפולים אז יש רופאים שמגיעים להסדר איתן על מימון טיפולים תמורת תרומת ביציות. הרי בארץ אסור לבצע תרומה עברו תמורה כספית ורק נשים שעוברות טיפולי IVF רשאיות לתרום אז מקרה כזה הוא חוקי בתנאי שהרופא שומר שהתורמת נשארת אנונימית בפני הנתרמת.

סביון1

New member
אני לא יודעת

צ‮'רנוביל‮?
אני לא יודעת
לא שמעתי מעולם חוות דעת של רופא שטוען שיש עם זה בעיה. מצד שני, עם כל הכבוד לרופאים שטוענים שאין פגיעה בביציות, אני אישית חוששת לסמוך על חוות הדעת שלהם. אני לא בטוחה שהם אומרים זאת על סמך מחקרים מעמיקים בנושא. לדעתי זהו נושא עלום שאף אחד לא יכול לתת לך תשובה ודאית עליו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה