צר לי

צר לי

שהמצב בפורום התחרבן עד כדי כך. כשעזבתי, לא שיערתי בסיוטיי הפרועים ביותר שיעבור זמן רב כל כך עד שימונה מנהל חדש. מהכרותי עם הפרוצדורה - מדובר בעניין של שניה וחצי לסדר מנהל, טכנית. לא ברור לי מה לעזאזל קורה שם מאחורי הקלעים, אך אנחנו בסך הכל נתינים כאן בחינם ואין למי לבוא בתלונות. גם להצביע ברגליים אי אפשר כל כך, כי מה כבר האלטרנטיבה? אז בינתיים בואו נשתדל להתאפק בסבלנות עד שינוקה מכאן כל החרא, ולמי שיש קצת מרץ באצבעות - בואו ולא ניתן לעסקנים מגעילים להתייחס אלינו כמו לזבל ונגיב בזעם על כל הודעת פרסומת מכוערת שהם יורים לכאן. חבורה של זונות.

cut2

New member
אולי תנסה

לברר עם תפוז מה קורה עם המנהל החדש? אחרי הכל, מכירים אותך שם. בכל אופן, זו סתם הצעה. אם יש לך זמן וכוח. (אולי יש איזו בעיה טכנית או בירוקרטית טיפשית שצריך לסדר והם לא ממש מודעים/פנויים לכך?) לדעתי הכי כדאי להתעלם כליל מההודעות הפרסומיות. זה סתם ממלא את המסך בשטויות. (ושאלה, למישהו יש הוצאה של In a Glass House של GG בלי רעשי 'היס' ברקע?? זה מעצבן לאללה.)

מורנא007

New member
אלטרנטיבות

ישנן שתי אלטרנטיבות. האחת בטעם מנטה (נענע) והשניה ביהוו!

זונות או לא

עובדתית טרם הגיעו מועמדים ראויים. בניגוד לדבריך, תהליך מינוי מנהל עבר שינויים במהלך החודשים האחרונים, ואינו לוקח שניה וחצי, הגם שהמערכת הטכנולוגית תומכת בכך. נשמח לפגוש מועמדים ראויים במידה שיש כאלה. אנחנו מצירים על מצה הפורום העגום.

עמית ע

New member
האם הגיעו מועמדים בכלל?

גם אני וגם שיר דויטש הצגנו את מועמדותינו בפניכם כבר לפני שבועיים. מילאנו טפסים כנדרש ועדיין לא קיבלנו שום תגובה - לא חיובית ולא שלילית. האם ההודעה הזאת היא בבחינת תגובה שלילית להצעות שלנו?

אולי כדאי להבהיר

שהזונות עליהן דיברתי הם אותם אלה שמעלים פרסומים כהודעות פורום, ובשום פנים ואופן לא צוות תפוז...
בקריאה שניה של הודעתי זה נראה אולי לא ברור במאה אחוז. לא התכוונתי לתקוף את תפוז. דבריי נובעים מתסכול ואני עדיין ממשיך לקוות שהמצב ישתנה.

למעלה