צר לי שוקור.

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
צר לי שוקור.

אך האוכלוסיה שבשמה אתה מוסר תנחומים ואת ה-"יהיא זכרם ברוך". לא מסכימה איתך. היום ביקרתי בטייבה, זלעפה, ואום אל-פחם (שזה עדיין לא פלסטין). ואת השמחה שלהם הם אף לא ניסו להסתיר. נסה להחליף את העם שבשמו אתה מוסר תנחומים, אחרת זה לא ממש יוצא טוב.

B.Shokor

New member
יופי שפרסת שמות הערים, אתה יודע

למה? כי דדוקא הערים האלה לפי דעתי (כמעט רוב המשולש) הם שייכים לפלסטין. הייתי מציע לך לקפוץ לפה, לחיפה, עכו, סע"ד, ולראות ההרגשה שלנו - כי המקומות הנ"ל גרים בהם ערבי ישראלי.

בת-עמי

New member
פלסטין????

דמ"י עש"ו לא מכירה את המקום הזה איפה הוא נמצא על המפה??

mnmaster

New member
אני חושב שצריך להטיל סקאד על

אום אל פאחם. רק רע יש שם. וערבי שכן שלי אפילו מסכים איתי בנושא. הוא גר שם בעבר ועזב.

נראה לי שמשהו לא בסדר

אם ערביי ישראל שאתה מגן עליהם הם מעכו וחיפה, אז על מה אנחנו מתווכחים? לערביי ישראל האלה אין לי טענה ואפילו חצי טענה נגדהם. קראת את מכתביי האחרים ואתה יודע שאלה לא מי שהתכוונתי אליהם. אז אם יש לך משהו קשור לנושא להגיד, תגיד. אל תסטה למקומות שלא שייכים איש

all

New member
עבדתי

אני לא מסכים כי ערים אלו שייכות לפלסטין, אך הן גם אינן שייכות לישראל. נראה לי כי הן שייכות למדינת "טרורסטין".

all

New member
יש לי חברים מאזור ואדי-ערה

אך בחצי שנה אחרונה הם מעדיפים שלא אבקר אותם בכפרם. אינני יודע למה. אולי בגלל שמעדיפים שלא יראו אותם עם ערבים. אולי בגלל שהם פוחדים שיפגעו בי. אולי פוחדים שאסגיר את אלה שעוזרים לאנשים מהשטחים לשהות בארץ. האמת, הם לא אמרו למה ואני לא שאלתי. איך לומר לך, לא מזמינים אותך ואתה שואל למה? זה לא מנומס ידידי, כי כשלא מזמינים אותי אני פשוט לא מגיע. אבל אולי לך יש רעיונות ל-"למה אני לא רצוי שם"?

למעלה