צרפת ../images/Emo13.gif
אני לא אחפור יותר מדי על מה שעשיתי ואיפה הייתי אבל אני אספר קצת על הטיול שלי
ביום חמישי אמא שלי הציעה לי לטוס לבקר את ידידה שלי עדי שגרה בצרפת, ביום שישי נקנה כרטיס, ביום שבת ארזתי, ביום ראשון טסתי. שבוע שלם של צחוקים, טיולים, בדיחות וכיף לא נורמלי עם ידידה שלי. היינו בפריז, ראנס, טרואה ועוד כפר קטן שאני אף פעם לא זוכר את השם שלו. בשבוע הזה טעמתי גבינות הזיות שלא האמנתי שקיימות, שווארמה (כן! רק עכשיו!) ועוד כל מיני דברים מוזרים ודברים טעימים שהיו, אפשר להוסיף שאכלתי 3 בגטים, 5 קרפים ו 2 קוראסונים! קיצר היה כיף. אוקיי, עכשיו למשהו נחמד! לאחר הנסיעה לנתב"ג קראתי שלט כיוון שעליו היה כתוב "תעשייה אווירית" והתעצבנתי על עצמי שלא הספקתי לצלם אותו, אבל במהלך הטיול שלי מצאתי באופן משעשע ונחמד תמונות שמתארות בבאופן כזה או אחר כל אחד מהשירים שבאלבום "פשוט כל כך". אז אני אעלה את התמונות, ואני מחכה לניחושים שלכם לגבי כל תמונה - לאיזה שיר היא שייכת לדעתכם! לא בטוח שתצליחו לעלות על כל התמונות
למי שאין את הדיסק - "פשוט כל כך", רשימת השירים היא: 1. קורים דברים 2. עד סוף אפריל 3. הפרשדונה 4. תודה 5. ארץ קדושה 6. דוגית 7. השקט 8. פשוט כל כך 9. על שפת המזרקה 10. קשה לה 11. תרנגול 12. שיר ליונתן מוזמנים להיעזר באתר - "שירונט"
אני לא אחפור יותר מדי על מה שעשיתי ואיפה הייתי אבל אני אספר קצת על הטיול שלי