סיפור עצוב על גור כלבים בן כמה ימים
הייתי בכיתה ט אני לא אשכח את היום הזה חברה טובה שלי מצאה גור כלבים על הכביש, בימיו הראשונים שאיבד את אימו היא הביאה אותו לבית הספר ועשינו לו הנקה מלאכותית של חלב מטפטפת. ביקשתי ממני לקחת אותו איתי לוטרינר (לא גרתי באותו ישוב של בית הספר) היא סירבה, התחננתי ממנה, אמרתי שיש לנו וטרינר מצוין בישוב (לא יודעת מאיפה בא לי שאני צריכה להיתוכח איתה) נשארתי אצלה בבית אחרי בית הספר, בסוף התברר שהוטרינר בישוב שלה היה במילואים באותו ביום, זה היה יום חם של קיץ, היום אני יודעת שהיינו צריכים לדאוג לו לחימום כלשהו כי שמיכה זה לא מספיק, הגור צריך מקור חימום, בחוש כלשהו ידעתי שהוא צריך חום שהוא לא מקבל ומידי פעם בדקתי שהכל בסדר איתו, באותו יום הוא נפטר, אני גיליתי את זה, נגעתי בו והוא היה קר, את היום הזה אני לא אשכח אף פעם כי באותו יום עליתי מדרגה לעבר היאוש וחתכתי את הורידים שלי אבל לא רציתי להצליח במעשה ככה שהם היו חתכים שטחיים, היום אני חושבת שזאת היתה קריאה לעזרה, העזרה שאולי לא יכולתי לקבל בבית לא כי לא רצו אלא כי לא ממש ידעו באיזו צורה להגיש לי אותה, ושוב פעם פסיכולוגים, האם הם מבינים מה הלך לי בפנים באמת? לא נראה לי אולי גם לא ידעתי להסביר את עצמי. התמזל מזלי להגיע לתפוז לפורום הזה, כאן למדתי שאני לא צריכה פסיכולוגים ולא תרופות ולא אף אחד ולא שום דבר אחר מלבד אני שיכולה לרפא את עצמי. קברנו את הגור ושמנו שלט עם השם שלו, קראנו לו טייני טון על שם הסדרה המצוירת מהטלויזיה. הוא היה כזה חמוד מתוק בצבע חום-דבש ועיינים שעוד לא הספיקו להיפתח ולראות את אור היום.