צרכים מחוץ לבית

צרכים מחוץ לבית

טוקו החמוד כמעט וסיים את הזריקות שלו אז הוטרינרית שלי אמרה שאפשר להוציא אותו החוצה (רק על משטחי אספלט) כדי שהוא לא יהייה כזה פחדן אחרי פעמים הוא מפחד להסתובב בחוץ וזה עדין מוזר לו מה שגם צרכים הוא עדין לא מסוגל לעשות בחוץ בגלל הפחד למישהו יש עצה רעיון איך להרגיל אותו לצאת קצת החוצה?

mei8

New member
אולי תקחו אותו על הידיים

שהוא ירגיש בטוח כמה זמן, ואפשר גם עם צ'ופרים - אם הוא מראה טיפת בטחון, מיד לעודד אותו. :) בהצלחה...

dance of life

New member
לדעתי

לנסות לקחת אותו למקומות תחומים... ז"א, אולי מגרש כדורסל סגור - הוא יכול לרוץ ולרוץ אבל לא מרגיש מאויים כי זה סגור. גינות סגורות, להתחיל מקטן ולעבור למקומות יותר פתוחים.

big lul

New member
ללכת כל פעם באותו מסלול

עד שרואים שהוא תופס ביטחון ואז אפשר קצת לשנות. אפשר לקחת צ'ופרים לטיול ומדי פעם להסיח את דעתו בצ'ופרים ובקולות שמחה. לא כדאי להרגיל אותו לעשות צרכים רק על אספלט. כדאי לקחת אותו לפינה שקטה שיש בה אדמה או דשא ולתת לו לעשות שם צרכים. אם הוא עושה על עיתונים בבית, אשפר לקחת חתיכת עיתון עם צרכים שלו ולשים לו במקום שבו רוצים שהוא יעשה את הצרכים.

תודה לכולם

בנתיים אני באמת לקוחת אותו לאותו מסלול אבל נראה לי שהבעיה היחידה שלו שקצת חם לו בכפות הרגלין וההתרגשות מהבחוץ (בכל אופן כמעט חודשים הוא היה בבית)

למעלה