צרכה עזרה

צרכה עזרה

אני סודנטית לעיצוב גרפי , כחלק מפרוייקט הגמר בחרתי בנושא שכול ואובדן הורים שאיבדו את ילדהם בגיל הרך. מתוך נושא זה אני צרכה לצאת עם מוצרים : כרזה שאני מעצבת לערב התכנסות של עמותה שעוסקת בשכול, חוברת שירים + ודיסק וכן עלון שמופנה לאימהות שאיבדו את ילדהןו הזמנה שמופנת לאבות כדי שגם הם יוכלו להתמודד או יותר נכון לקבל כלים. בעלון אני פונה לאימהות במשפט: " אמא, חלמתי חלום רע ויש תמונה של מטת ילד ריקה ובכותרת משנה כתבתי :" עלון לאימהות שאיבדו את ילדהן" המרצה שלי אמרה שהפניה קצת בוטה ושאני צרכה לעדן את הפניה אודה לכם אם תוכלו ליעץ לי איך לעדן את הפניה לאמהות ולאבות בתודה מראש

אחשל

New member
../images/Emo12.gif

אני קצת בהלם מהפניה הזו, אבל עוד לא החלטתי אם היא למחיקה או להשארה... המרצה שלך אמר לך שהפניה בוטה, ומה את עושה
פונה אל האימהות השכולות ושואלת "תגידו, זה כואב לכן?"... זה ממש שיא הטאקט והרגישות... צ'מעי, בנתיים אשאיר את הפניה שלך, אולי מישהו/מישהי ירגישו מספיק בנוח להגיב לך לעניין.

eaz1514

New member
התעסקות בנושא כה כאוב מחייבת רגישות

ואם את לא מסוגלת להבין מה לא בסדר במשפט שלך אולי חפשי נושא אחר. לנו האמהות השכולות מתרוצצות מספיק תמונות אימה בראש כדי לראות עוד אחת בפלייר. מות ילדינו איננו "חלום רע" אלא מציאות צורבת, כואבת וזועקת שלא נתעורר ממנה לעולם. מיטה ריקה, ארון בגדים, ספריה, מקום ריק ליד השולחן,אלא הסיוטים היומיומים שלנו. אמא של רונן

yazi22

New member
עוד שאלה

האם הנושא שבחרת הוא רעיון שלך, או שבחרת מתוך רשימה שהוצעה ע"י המרצה?

solitaryshell

New member
אני בהלם מהפניה שלך

חוסר הרגישות, לא רק שרואים שאת צריכה להחליף נושא לעבודה שלך דחוףףףףףףףףף, גם רואים שאת לא אמא, ובטח לא איבדת מישהו קרוב. את מציגה את הסיוט היומיומי והמציאותי של החיים של אנשים פה בפורום כחלום???? ו"שודדת קברים" לפחות היית משנה את הכינוי לפורום זה!!!! המלצה חמה, אין לך את הרגישות לנושא, תחליפי!!! זה נושא שצריך לבוא מהלב, ובטח לא להופיע ככרזה. ולהבא אם המרצה אומר לך שהפניה בוטה, אל תפני איתה לאוכלוסיה שבה היא פוגעת.

למעלה