צרכה עזרה...

2B ME

New member
צרכה עזרה...

אני לומדת עכשיו במכינה להנדסה בב"ג, ואיך לומר זה דיי קשה ותובעני. עכשיו אני לא כ"כ בטוחה שאני מתאימה ללימודי הנדסה, הציונים שלי בסדר, רק הפסיכומטרי האחרון לא מספיק (610), אני לא אספיק לעשות שוב עד יולי בגלל הלימודים. אני לא בטוחה עכשיו מה בדיוק אני רוצה ללמוד, כי בתחילת השנה רציתי ללמוד הנסדת תקשורת או הנדסת תוכנה, אבל לא נראה לי שאני אעמוד בקריטריונים של המחלקות האלה כי הן הכי מבוקשות באוניברסיטה. אני צריכה קצת הכוונה... בתודה מראש...

2B ME

New member
הצלחתי לצמצם אפשרויות

בהנדסות מה שמעניין אותי זה הנדסת תוכנה, התנסת מערכות תקשורת, הנדסת תעשייה וניהול. מקצועות אחרים, כלכלה וחשבונאות, ומדעי המחשב. לא הבנתי במיוחד מה לומדים בהנדסת תעשייה וניהול. ולמעשה מה שהכי מעניין אותי זה ללמוד גיאוגרפיה, רק מה, זה ממש לא פרקטי
חוץ מזה התנאי קבלה איך לומר דיי גבוהים, לפחות מבחינת פסיכומטרי, שאותו אני מתכננת לעשות רק ביולי... ואני רוצה להתחיל ללמוד בשנה הקרובה, מה עושים?

Kiru

New member
גיאוגרפיה דווקא יכולה להיות פרקטית

למשל מיפוי, או תואר שני בתכנון ערים. לא אומר שיש לזה יותר מדי ביקוש, אבל יש כאלה

תעשיה וניהול

מהנדס התעשיה עוסק בנושאים כגון: שיפור שיטות עבודה, קביעת תקני זמן ושיטות שכר עידוד. תכנון מערך המפעל השתתפות בגיוס, אימון והדרכת עובדים ניהול משאבי אנוש ניתוח עיסוקים, הגדרת סמכויות, קביעת נהלי עבודה וחלוקת תפקידים. תכנון הייצור תוך אילוצי זמן אבטחת איכות ובקרת איכות שיווק מוצרים - תכנון מערך שיווק וניהול תמחור מוצרים ובקרה כלכלית ניתוח, אפיון ופיתוח מערכות מידע

למעלה