צרכה הצעה

נ ו ע ם

New member
אני מתכוון ל.....

אני מתכוון לכך שהדילמות שלך מזכירות את הדילמות של האנשים לפני קום המדינה גם אז אמרו לאנשים לעלות לארץ אבל היו כאן מחלות והרבה רעב ובאירופה היה שגשוג יהודי! לא כך?! נועם

מורןLA

New member
חחח - לא מכירה את האנשים לפני קום ה

מדינה ואת הדילמות שלהם. אני חושבת שדילמה של לשנות חיים בקצה השני של הגלובוס זוהי דילמה כלפני עצמה וכרוכה בהרבה הוצאות כספיות - ונפשיות. ולכן אני בודקת עצות של האנשים החכמים שגדלו בפורום הזה :)

moya

New member
העצה שלי..

את הרוב כבר אמרו, אבל שכחו דבר קטן- תשאלי את עצמך- למה רצית להגיע מלחתחילה? מה כל-כך משך אותך להגיע לשם ולהתחיל דווקא שם את החיים העצמאיים שלך? ומה כל כך מדכא אותך שאת רוצה לחזור?? תמיד את יכולה לחזור...

מורןLA

New member
האמת

שחצי מהמשפחה שלי פה, ומהבחינה החברתית והכספית הכל פה יותר נוח. אני חושבת שהמחשבה לחזור היא סתם זמנית. אני לא רואה את עצמי מסתדרת בארץ מכל בחינה.

judyr

New member
ואולי..... ואולי....

ואולי את צריכה לחזור בשביל לעצור רגע ולתת להכל לחלחל ולהבין מה באמת את רוצה? ואולי כל העצות מתבלבלות לך וזה בסדר מה שאת צריכה לעשות יקירתי זה לחשוב עמוק עמוק אבל לא יותר מדי זה מה יותר טוב לך מה יעשה לך טוב כשתעצמי את העיניים ותלכי לישון ואולי בשביל כל זה את לא חייבת לחזור אלא.... רק לחשוב.... וזה לא שזה לא בסדר לחשוב... זה רק מראה שאת אחראית ומודעת לתוצאות מעשייך אז אני פה.... ולא אומר לך מה חבריי אומרים... ומה דעתי... (שמאוד מאוד מבולבלת בקטע הזה... כן גם לי ישנן שתי אופציות.... ואני עדיין מתלבטת....) מאחלת לך שתבחרי את הבחירה הנכונה והמתאימה לך ואם בכל זאת צריכה לדבר... אז את יודעת איך להשיג אותי

למעלה