צריכת סויה

בישולה1

New member
צריכת סויה

עם כל הכתבות וההזהרות לגבי צריכת סויה שזה גורם להתבגרות והתפתחות מוקדמת אצל ילדים אתם לא חוששים להשתמש בקמח סויה למשל?

מנסיוני הלא קל בנושא הזה...

אני כבר 38 שנה צורך סויה, ולא מבין למה לא... כאילו איפה פה ה.... זתומרת מתי אני אתבגר.... כזה.... פסוליה, לעומת זאת, מזרזת אצלי תהליכים אחרים, אבל זה כבר נושא לפורום השכן. איך אבא אומר? העיקר שנמות בריאים... (סליחה עם ההומור פוגע) אכן תמונות קשות...

הבעייתיות העיקרית של סויה

היא אצל ילדים. בעוד שההשפעה שלה על מבוגרים היא עניין שנוי במחלוקת והמחקרים לא חד משמעיים, בילדים יש יותר ממצאים שמראים על פגיעה שנגרמת מצריכת סויה. מי שמעוניין, מוזמן להיכנס לפורום תזונה - בשנים האחרונות הבאנו לא מעט מחקרים בנוגע להשפעת סויה על תינוקות, פעוטות וילדים.

בישולה1

New member
השפעת סויה

אני באמת לא פנטית אבל כל יום שני וחמישי יוצאים מחקרים חדשים ועושים אותנו מבולבלים.אמרו שקפה נטול זה בסדר לנשים בהריון כל ההריון שלי שתיתי קפה נטול .בשבוע שעבר התפרסמה כתבה שקפה נטול הוא יותר גרוע מקפה רגיל אז לך תדע

shavririt

New member
והמחקרים -תמיד על מאכלים מקובלים..

כלומר- בכל פעם מתפרסם מחקר בנוגע למצרכי מזון שנחשבו בריאים דווקא, אז לפתע הופכים לנו אותם ל-"רעילים", מזיקים וכו'.. דעתי תמיד היא שהקיצוניות היא אם כל חטאת...כלומר, כל מאכל מקובל, הוא מתאים, אלא שיש לצרוך אותו במידה, כי הגזמה מזיקה בכל דבר. אז אם שתיתי בהריון כוס או שתיים של קפה נטול קפאין ביום, לא מאמינה שיש בכך נזק. אם הייתי שותה עשר כוסות- כמובן היה. מובן שאם יש משהו שאנחנו אישית רגישים לו, אז נימנע מאכילתו, כמו אצלנו- הגלוטן. אחרת פשוט לא נצא מזה ונשתגע ממחקרים שצצים לנו כפטריות אחר הגשם.

למעלה