צריכת דלק מוגזמת

Asprilla

New member
צריכת דלק מוגזמת

אני כ-3 שבועות נוהג בגרנד לאונה 95' אוטומטית ומאז תדלקתי פעם אחת. בחצי מיכל שהמוכר השאיר דווקא הצריכה נראית לי סבירה והגיונית, אבל מאז התדלוק מדדתי את הק"מ ועכשיו אחרי יותר מחצי מיכל עברתי רק 160 ק"מ. זה לא אמור לעורר חשד? המוכר אמר לי שבערך כל 400 ק"מ יוצא לו לתדלק.. יכול להיות שזה קשור איכשהו למזגן או משהו אחר? תודה

nirdagan

New member
כמה ליטר זה חצי מיכל?

בכל מקרה בדרך כלל צריכת הדלק אצל המוכר היא נמוכה יותר מאשר אצל הקונה.

UrbanDK

New member
אי אפשר לסמוך על מד-הדלק לצורך

חישובי צריכה. חכי שתמלאי שוב מיכל מלא ואז תבדקתי מה הצריכה הממוצעת.

אז ככה

קודם כל גם אצלי פול טנק זה בערך 400 קילומטר והמיכל מכיל 40 ליטר דבר שני אל תאמין למחוג של הדלק החלק העליון (מעל החצי) תמיד נגמר מהר יותר מאשר החלק התחתון כאשר אתה מתדלק תאפס את המונה ובתדלוק הבא שלך תבדוק כמה ליטר נכנס תחלק את מספר הקילומטרים למספר הליטרים שנכנסו למיכל ואם התוצאה קטנה מ10 תחליף את האוטו או שתקח אותו למוסך ועוד משהו קטן לכולם - כאשר אתם מתדלקים את האוטו את האקדח של הדלק תנעלו על המגרעת השנייה ולא השלישית - הסיבה - זרימה איטית יותר של הדלק תמנע הצפות, עצירות מיותרות של האקדח, וכמות ליטרים יותר מדויקת על המדיד שנמצא במשאבה בתחנת הדלק

itzik93

New member
המחוג דלק בגרנד לאונה

הוא הדבר האחרון שאתה צריך להסתמך עליו. תדלק מיכל מלא, סע עד שהמכיל כמעט מתרוקן ותדלק שוב מיכל מלא. חלק את מספר הקילומטרים שעשית במספר הליטרים שמילאת - וזו תצרוכת הדלק שלך. אגב, אם הוא הצליח לעשות 400 ק"מ על מיכל דלק אז...: א. סביר להניח שהנסיעות שלו היו יחסית ארוכות ב. רגל עדינה מאוד על הגז ג. חיכה עד שהמיכל דלק יתרוקן לגמרי (רע למשאבת דלק) עם גיר אוטומטי צפה לתצרוכת דלק של 8-9 ק"מ/לליטר בעיר (10 משולב, 13.5 מחוץ לעיר). איציק

למעלה