צריכת דלק בגטס 2004

davidi9

New member
כן.המחוג של מד הדלק מיסתובב בקצב

של הספידומטר.ועכשיו ברצינות היה גטס לתקופה קצרה והופתעתי מתיצרוכת הדלק הגבוה שלה בערך 1:8

wil

New member
פרט הסבר

איזה שנתון, איזה מנוע ואיזה גיר. שאלו כאן על גטס י-ד-נ-י-ת, שם המצב לא אמור להיות עד כדי כך נורא.

צריכת דלק

לי יש יונדאי גטס 2004 ידנית מנוע 1350 , בתוך העיר עם מזגן על 3 הוא עושה לי 1 :10 בערך ... מחוץ לעיר 1: 14 ... הרכב קצת שותה דלק , אבל אני אוהב את הנסיעה שלו , נשלט טוב לדעתי . יש לגטס האוטומאטית בעיות של צריכת דלק גבוהה (לא יודע כמה בדיוק) בגלל תיבת ההילוכים , בהילוך רביעי ב 120 קמ"ש הוא על 2500 סל"ד , בגלל זה כל עליה קטנה הוא מוריד לשלישי , עושה הרבה רעש ואוכל הרבה דלק . לפי מה שאני הבנתי שיפרו בגטס החדשה את המנוע ואת התיבה , ממליץ לבדוק את העניין.

wil

New member
הצריכה שציינת לא רעה

1:10 עירוני+מזגן, 1:14 בינעירוני זו צריכה בסדר גמור - לא שתיינות בכלל. ציינת נכון את הבעיה בגטס האוטומטית 1350 סמ"ק.

zlatek

New member
יונדאי גטס 2005 ידני

כמה צריכה להיות הצריכה של היונדאי גטס הידנית? אותו הדבר כמו ה 2004?

אין שום בעיה בצריכה של הדגם המדובר.

מאמצע 2006 הגטס הגיעה עם מנוע חדש וגיר חדש ועברה מתיחת פנים חיצונית ופנימית. הגרסה הידנית חסכונית ואטרקטיבית מאד ולא נופלת מאף מתחרה בקטגוריה שלה. גם לגירסה האוטומטית אין שום בעיה היום אחרי השינוי לעומת הדגמים הראשונים עם מנוע ה- 1350 סמ"ק. יופי של קניה.

למעלה