צריכם רעיונות

BlackFairy1

New member
צריכם רעיונות

אנחנו צריכים רעיון לתרגיל בכיתה בזוגות. המשימה הייתה לחשב על סיטואציה לדיאלוג שבה אחד שותק והשני מדבר [אנחנו בן ובת]. לדוגמא: אם שיושבת ליד מיטת בנה הגוסס. השותק יכול להגיב בתנועות גוף [לא פנטומימה מוגזמת] אבל לא לדבר. למישהו יש רעיונות לסיטואציה?

סתם מחשיבה ראשונית- חוטף ונחטף

אחד קשור והשני כולו איומים. מעניין מה זה אומר שזו החשיבה הראשונית שלי... :^) או נגיד רופא שיניים שמטפל במישהו ובגלל הטיפול הוא לא ממש יכול להגיב- אפשר לקחת את זה למקום מאד קומי. אני מניחה שזה די תלוי לאן אתם רוצים לקחת את התרגיל הזה שדווקא נשמע ממש מעניין הו! גם אפשר מישהו שאוכל משהו ממש חריף או נתקע בדלת או משהו וכל הקטע הוא לא יכול לדבר, ונכנסת חברה שלו והיא כולה נעלבת למה הוא לא מדבר איתה והיא לא מבינה שהוא פשוט בכאבים... מקוה שעזרתי קצת:^)

הלו ג'רי סיינפלדדדדדדדדדדד../images/Emo77.gif

אהבתי את כל הרעיונות הקומיים! אחלה ראש יש לך

רעיונות..

נהג מונית טיפוסי (מקשקש הרבה על מצב המדינה וכדומה) ועוש מישהי שיושבת במושב ולא מעניין אותה מה שהוא אומר והיא רק מהנהנת ומחייכת בנימוס מאופק.
אמא/מורה שמנסה ללמד ילד אוטיסט להרכיב פאזל, לבנות בלגו וכדומה אפשר להוסיף פה משפטים חזרים של האמא/מורה ואת הכאב/תסכול/קושי בלגדל/ללמד את הילד
ראיון עבודה בו המרואין מדבר על קורות חייו והמראיין (איזה בוס מכובד) מהנהן באדישות. אם תשאל אותי אם אתם בקטע הקומי אפשר לעשות את הנהג מונית ממש מצחיק ואם יותר בקטע הדרמתי אז את האוטיסט

Cabaret

New member
משהו הזוי

זוג (לא חשוב מאיזה מין) אוכלים ארוחת צהרים, כשאחד נחנק והשני מאוד נלחץ ומנסה הכל כדי להוציא לו את העצם בגרון/הגוש של הלחם. מצד אחד המחלץ מנסה להרגיע את הנחנק ואת עצמו, אבל מצד שני הוא באמת אובד עצות. ואפשר להמשיך ולהטריף את זה בזה שהנחנק עובר למצב חמור יותר, או מנסה לאותת לחברו. לזרום עם זה... בהצלחה. (אין לי מושג איך זה עלה לי לראש...)

למעלה