צריכים עזרה..

מק123

New member
צריכים עזרה..

מה חבר וחברה עושים ביחד? מכל הבחינות..

elena20

New member
איזו שאלה הזויה../images/Emo6.gif כמו שמישהו

כבר אמר מעליי,מה לא?

חברים

אני יוצא מתוך נקודת הנחה שאתה גבר, אם את אישה תקני אותי ואכתוב תגובה בהתאם. חברים צריכים לעשות הכל ביחד, לא באובססיה כמובן אך הכל ביחד. כמו שאמרו מעלי מה לא? חברה היא נכס , למד לכבד אותה ולהעריך אותה, אם לא היא תברח. תעבדו על הקרבה שלכם, על הקשר, ביותר זמן ביחד תלמדו יותר אחד על השני וזה רק טובה. אתם צריכים להגיע למצב בו אין בינכם סודות, אתה מכיר כל פרט אצלה והיא אצלך, בין אם זה לצאת למסעדה ,למסיבת הפתעה של חבר שלך או שלה,או ללכת לשתות כוס תה עם סבתא. חברים משלימים האחד את השני. תראה לה נכונות,תראה לה דאגה,תראה לה אהבה,תאמר לה שאתה אוהב אותה,פנק אותה,קנה לה מתנות,תיהיה רומנטי,תיזום,תראה לה שהיא מספר אחת שלך אתה הגבר, תראה לה שהיא נסיכה,שהיא פרח, אל תקח אותה כמובן מאליו, תשמור עליה כי היא שייכת אך ורק לך תתנהג איתה בטבעיות,כאילו אתם החברים הכי טובים, אתה לא יודע כמה טוב אתה תרגיש אחר כך כשתתנהג כך כלפיה היא תלמד להעריך אותך גם כן ותיהיה לכם מערכת יחסים נפלאה. יחס גורר יחס. אתה הגבר-תחליט, תקבע, תיזום, אך כבד גם את הצרכים שלה. קח אותה למקומות. תשמור על הפרטיות שלכם. אני מדבר מתוך ניסיון. זוהי צורה רגילה לחברים, אם אינך נוהג בצורה זו כלפי חברה שלך, אז צר לי אך הבעיה היא אצלך.

מק123

New member
תודה

אבל אם אפשר רק לפרט לפרטי פרטים... מה הדברים המעשים שחברים עושים ביחד??

elena20

New member
../images/Emo6.gif מה את בת 10? אני אפרט מה אני

עושה אם חבר שלי: רואים ביחד טלויזיה, הולכים לטייל, יוצאים למסעדות, הולכים לקולנוע, משחקים במחשב, אוכלים ביחד, ישנים ביחד, עושים סקס,נו מספיק מפורט?

nate2000

New member
רוצה רשימת מכולת תקבלי:

בישול, ניקיון כולל ניקיון הארגז של החתולים, שיחות על כל נושא שבעולם כולל ניהול משק הבית, טיפול בחתולים (מזון, שתיה, ניקוי כלי אוכל, סירוק, מתן תרופות בעת הצורך, משחקים ופינוקים), טניס שולחן, בילויים משותפים כמו ביקור חברים, מסעדות או סתם טיולים, צילום, סקס כמובן :)). ועוד הרבה דברים שלא עולים לי כרגע לראש

תגובה

משוחחים על דברים רגשיים ומענינים רגשית, עושים דברים מענינים ביחד ומדברים עליהם, ונוגעים קרוב מתוך אהבה.

למעלה