צריכים עזרה..

xyardenx

New member
צריכים עזרה..

חברה שלי יצאה לטייל עם גן ילדים שהיא עובדת בו באיזור כפר החורשש..והם נתקלו בשני סוסים ששכל אחת מהם קשור לעץ..אין להם אוכל או אפילו כלי רייק של אוכל וגם לא מיים הם מלאים בוץ ורעבים..יש משהו לעשות? אני דואגת כי אין להם מיים והם לא בצל!

lions queen

New member
קצת באיחור..

עשיתם משהו בסוף?

xyardenx

New member
ניסיתי

ניסיתי לדבר עם אנשים..אמרו שאין מה לעשות..הייתי נוסעת לשם לראות בעצמי אבל אני רק בת 14 אין לי איך לסוע...כתבתי לאיזו עמותה בפייסבוק שאלתי אותם עם יש משהו לעשות..הם לא ענו לי עדיין..מקווה שהסוסים יהיו בסדר!!

lions queen

New member
אם תוכלי להגיע לשם שוב

ובכללי לפעם הבאה תדעי שממש חשוב שתהיה להם גישה למים.
תראי אם הם עדיין שם ואף אחד לא הזיז אותם תתקשרי בהקדם לעמותה שתבוא לקחת אותם כי להיות קשורים כמה ימים לעץ בלי אוכל ומים זה סיבה טובה להחרמה.

למרות שאני מאמינה שזה כמה אנשים שבאו לרכב וקשרו את הסוסים שלהם לכמה שעות בצד והם בטח כבר מזמן לא שם..

לפעם הבאה- פשוט תראי איך את מארגנת להם מים.. לא להאכיל ולא להיז אותם לשום מקום

xyardenx

New member
לא יודעת מה לעשות..

זה ללא אני מצאתי אותם אלא חברה שלי והיא מייד יצרה איתי קשר ושלחה מלא תמונות..התקשרתי למוקד העירוני וביקשו ממני לבחור עיר..אני גרה בקיבוץ והסוסים נמצאים בכפר החורש במסלול טיולים....לכן הם לא הסכימו לעזור לי..כי הסוסים לא נמצאים בעיר..אני לא יודעת מה לעשות כי כמו שכבר כתבתי אני רק בת 14 ואני לא יכולה להגיע אל הסוסים ....מיואשת :(

lions queen

New member
כמו שאמרתי, הם בטח כבר לא שם..

אבל פעם הבאה פשוט לדאוג לשים להם מים ולנסות לאתר בעלים..

למעלה