צריכים עזרה

shnenu1

New member
צריכים עזרה

יש לנו בעיה. אני ואישתי נשואים כבר שנה וחצי ויש לנו ילדה קטנה וחמודה בת 4 חודשים בכל התקופה הזאת הסקס שלנו על הפנים ואני אסביר.. כל פעם אבל כל פעם שאני מתחיל לחדור כואב לה וצריך לעשות את זה עם הפסקות, גם כשאני בפנים צריך לנוע באיטיות רבה. אנחנו משתמשים תמיד עם ג'ל סיכה וזה עדיין שורף. אם אני משחק לה עם האצבעות זה לא מזיז לה שם כלום. כמובן שאין מה לדבר על אורגזמה שהיא לא קיבלה אף פעם, הנושא מ תסכל את שנינו. ד"א הזוגיות שלנו נפלאה אנחנו אוהבים אחד את השני ככה שזה לא מגיע משם. האם המצב הזה נורמלי? זה קורה לעוד זוגות? ומה עלינו לעשות? תודה לכולם!

מעולם לא הגיעה לאוגזמה?

אם אשתך מעולם לא חוותה אורגזמה, הרי שהלידה לא תשנה את זה. היא צריכה ללמוד להגיע לאורגזמה בלי שום קשר ללידה ולמערכת היחסים ביניכם אבל יכול להיות שכרגע היא עסוקה בחלקים יותר השרדותיים של התקופה, להיות אמא במשרה מלאה ולחזור לגזרה ולחיים של שגרה. שווה לתת לה עוד קצת זמן לפני שעושים כאלה קביעות חד משמעיות. הרבה סובלנות ותמיכה עם הילד יעזרו לשניכם למצוא איזון חדש בזוגיות פלוס אחד שנוצרה לכם. והכי חשוב, אחת לשבוע למשך שעתיים לפחות, למצוא זמן איכות, ללכת לשתות קפה, להשאיר את הילד עם בייביסיטר או סבתא וללכת לעשות סיבוב ברגל, לדבר, לקניות, מה שלא יהיה רק זמן איכות של שניכם.

5halo

New member
גם אחרי 4 חודשים אחרי לידה

זה לפעמים הגיוני שזה יכאב עדיין במיוחד עם זה ילד ראשון.....לא ציינת כמה זמן אחרי הלידה התחלתם שוב לקיים יחסי מין... עצה ראשונה שלי היא לנסות להחליף את השמן סיכה לשמן סיכה היפואלרגני כי יכול להיות שיש רגישות.... והשני לפנות לארומתרפיסטית קרוב לבית שלכם שתכין לכם תערובת שגם תסייע בריפוי של המקום, וגם תרגיע ותפנק את אישתך. לגבי האורגזמה העצה שלי היא זמן וסבלנות, אורגזמה ש"רודפים" אחריה רק "תברח" יותר רחוק, תתמקדו בהנאה מינית נקודה ולאו דווקא להגיע לשיא ולאט לאט גם לשם תגיעו.. שיהיה לכם בהצלחה וכמובן המון מזל טוב על הנסיכה הקטנה הילה

יש מקרים כאלה...

יש מקרים בהם נשים לא מסוגלות לחוות אורגזמה, חרף היותן נורמליות ללא לחצים נפשיים, מתפקדות מצויין ביומיום! יתכן ואשתך נמנית על החוג המצומצם הזה.

ada227

New member
זה קורה לעוד נשים

העור בכניסה לנרתיק הוא רגיש!!! יש הרבה בעיות פיסיולוגיות שמשפיעות על זה. הייתי פונה לרופא נשים ושואלת על "וסטבוליטיס" "וגיניסמוס" ועוד. אני לא רופאה ויכול להיות שאני טועה- אבל שווה לנסות ברוב המקרים אפשר לטפל בזה!! רק צריך לזהות מה זה. הייתי שם, ואין לי בעיות עכשיו. (תחשוב על זה כמו שפשפת... א-ל-איסטור - זה כואב - ולכן צריך לטפל!)

למעלה