צריכים המלצה לרופא - אף-אוזן-גרון

צריכים המלצה לרופא - אף-אוזן-גרון

שלום לכולם בנינו בן חודש ואנחנו צריכים לגשת איתו לרופא אף-אוזן-גרון בעקבות בעייה שהתגלתה בבדיקת השמיעה שעשו לו, אנחנו מעדיפים כמובן רופא א.א.ג שמתמחה בילדים ....ורצוי עם המלצות (משום שרופאים לא חסר) אנחנו חברי מכבי וגרים באיזור המרכז (ת"א) נשמח מאוד להמלצות ובעיקר כמה שיותר מהר ....העניין קצת קיבל דחיפות בימים האחרונים תודה מראש ויום טוב

jojo04

New member
לא מכירה אישית, רק שמעתי מהורים בגן

ממליצים על ד"ר סדן (נמצא בגבעתיים). בהצלחה

בוליפלג

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמדגישה לכם../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אילתית 2

New member
היי

קודם כל המון הצלחה ובריאות המלצות רבות ששמעתי (לא פגשתי אותם אבל הומלצו מאוד) *ד"ר ארי דירוא *ד"ר אייל רווה *ד"ר מיכאל וולף

לוליLuli

New member
ד"ר ארי דירוא-מנהל מח' א.א.ג איכילוב-דנה-

מקבל דם בקליניקה פרטית בוייצמן צמוד לבית חולים

ד"ר ראובן שינדלר

הוא מקבל ברחובות. הינו אצלו המוןן פעמים עשה ניתוח כפתורים לביתי. ניהיה אצלו עם הקטנה עוד שבוע מומלץ.

...ובכל זאת - האם אין רופא א.א.ג ממולץ דרך

קופת חולים מכבי ? תודה לכל מי שתרם מנסינו , גם בפרטי.... ועל כל ההמלצות שקיבלנו.... קיבלנו המלצות מאוד חמות על ד"ר דירוא - שמקבל רק במרפאה הפרטית ! וגם על ד"ר נווה ....ששוב מקבל רק במרפאה פרטית .... האם אין רופא א.א.ג אחד ממולץ באיזור המרכז - דרך קופ"ח מכבי ? ? עמכם הסליחה - על ההצקה

נתניה זה טוב?

אם כן, אנחנו מטפלים אצל ד"ר רחימא והוא נפלא, עם המון נסיון ,נעים ומקצועי, ועובד במכבי.. אני מאד ממליצה.

לוליק25

New member
../images/Emo193.gif../images/Emo207.gif בגיל 3 הולכים לטיפת חלב?

יש איזה חיסון? עברנו חיסון בגיל שנתיים וחצי אם אני לא טועה..

בוליפלג

New member
אם סיימתם את החיסונים (בהנחה שלא דחיתם

אף חיסון) לא אמור להיות חיסון בגיל 3. אם אינני טועה (עברנו את זה ממש לפני כמה שבועות), מה שכן יש זו בדיקת ראייה + התפתחות (לבנות מגדל..למנות קוביות, הסבר 'עלילה' מרצף של תמונות בספר וכד'..)

ליקלוק2

New member
רופא הילדים שלנו המליץ על 2 רופאים ממכבי

אבל עוד לא יצא לי לבקר אצל אף אחד מהם. האחד- ד"ר נעם פרט השני - ד"ר דורון שינדל שניהם מת"א, חפשי אותם בספר של הקופה.

jojo04

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gifהיינו אצל פרט

וגם אמנון לוי ביקר שם....

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעזרה בבקשה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ילד בן 4 עדיין נחשב לפעוט
כשאופק היה בן חצי שנה שמתי לב שהאשכים שלו לא נמצאים בשק, האורולוג אמר לנו שזה אמרו תוך שנה לרדת לתוך השקים במידה ולא שנחזור אליו למעקב בסביבות גיל 3- 4. כל פעם כשאני מנסה להוריד את זה למטה זה יורד ושוב עולה. כיום הוא בן 4 חזרתי לרופא והוא אמר שצריך לבצע ניתוח לקיבוע אשכים. ניסיתי לקרוא על זה באינטרנט ויש לא מעט מידע. פה תמיד אני מקבלת עזרה ויעוץ טוב אז אני מנסה את מזלי, ואולי ישנם הורים שעברו את זה עם בנם. השאלה היא: האם זה הכרחי הניתוח?? ובאיזה גיל עדיף לבצע את הניתוח? אני לא רוצה שהבן שלי בן 4 יהיה כבר על שולחן ניתוחים מתחתן לסכין(כמו שאומרים זאת). אני אשמח לשמוע חוות דעת של הורים או קרובים על הנושא הזה. תודה רבה

למעלה