הגורו המקורית
New member
צריכה ../images/Emo53.gif
טוב אז אין לי מושג אם זה המקום הנכון לכתוב את מה שעובר עליי אבל אני אכתוב ומקווה שאולי תוכלו להבין ו
לי, אז ככה אני יוצאת עם מישהו כבר חצי שנה, הכרנו באינטרנט הקשר ידע עליות וירידות אבל תמיד התגברנו על הכל ונשארנו ביחד, אפילו היינו בחו"ל ביחד 10 ימים הייתי בטוחה שמשם נחזור פרודים ומסתבר שטעיתי היה נפלא ולמרות שהיו כמה חילוקי דעות התגברנו ועדיין ביחד, יש לנו בעיה שעד עכשיו לא ממש החשבתי אותה לבעיה אבל מסתבר שזאת בעיה רצינית, הקשר נפלא וחסר לי מרכיב חשוב אני חושבת וזה הרומנטיקה והתשוקה, אין בינינו את זה, אני זאת שיוזמת כמעט כל דבר רומנטי שקורא בינינו, אני זאת שיוזמת את הסקס וגם הרבה מאד פעמים מקבלת סירוב, הנשיקות לא סוערות ומרטיטות כמו שהייתי רגילה אליהם מבני זוג אחרים, כשיש סקס זה נפלא ואני גומרת אבל אני מרגישה שזה לא מרגש, לא גורם לי לצמרמורות לתשוקה אדירה לשכרון חושים, ואחרי שניסיתי לספר בקצרה אז השאלה שלי היא אם זה נורמלי אם אפשר לקיים זוגיות במצב כזה למרות שאני יודעת שאפשר אחרת ומצד שני אני לא בטוחה שאני אמצא מישהו עם תכונות נפלאות כמו שלו ואז רק הסקס יהיה טוב, מה לעשותתתתתת????? אני אשמח לתגובות...
טוב אז אין לי מושג אם זה המקום הנכון לכתוב את מה שעובר עליי אבל אני אכתוב ומקווה שאולי תוכלו להבין ו