צריכה
עזרה

shirag

New member
צריכה ../images/Emo182.gif עזרה

הרגע חזרתי מפורום זיהוי שירים.. אבל לא מצאתי תשובה.. אומנם השיר יותר שייך לסבנטיז אבל בכל זאת ... הלהקה : EARTH WIND & FIRE השיר שלהם זה קטע מוסיקלי שברקע הם שרים : pa pa paya - pa pa pa pa pa pa pa pa paya.... אולי? מישהו..? קצה חוט? שם של אלבום ? משהו?
שומרת על האופטימיות, שירה

alpha80

New member
את בטוחה שאלה EWF???

כי התיאור שלך מתאים למשהו אחר לגמרי הרבה יותר חדש... SAFRI DUO - BAYA BAYA אבל אולי זה סתם ניחוש פרוע

shirag

New member
תודה אבל... ../images/Emo142.gif ../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

השיר הוא ללא מילים אני מכירה את ספטמבר ובוגי וונדרלד השיר שאני רוצה הא ממש רק עם השורה pa pa paya וזה פשוט שיר מדהים , אם מכירים אז אי אפשר לטעות בו אוף אפח´ד לא יכול לעזור לי
בכל אופן, תודה על העזרה
שירה

alpha80

New member
אז ככה.............

יש להם שיר שנקרא FALL IN LOVE WITH ME מ 1983, הם עושים שם הרבה פה פה פה יה. אבל יש עוד משהו דומה , אזכר ואוסיף.

turrican

New member
סליחה שאני מפריע..

אבל המילים הללו מתאימות לאיזה מנגינה שרצה פה מפרסומת או מאיזה שיר ברזלאי\לטיני לאחרונה לא?? pa pa paya pa ya pa pa pa pa ya וכל זה חוזר כמה פעמים..זה לא דומה??

alpha80

New member
ה ת ש ו ב ה - ה ס ו פ י ת

אז ככה. לשיר קוראים RUNNIN´ והוא מהאלבום שלהם מ 1978

alpha80

New member
אלכסיס....

כבר כתבתי את זה בתגובה הראשונה בשירשור........ ´תה לא בודק תשובות קודמות לפני שאתה מתערב...

alpha80

New member
זה...........

אחד מאותם בוטלגים אינסופיים של רה מיקסים לדפשמוד. הכתב די קטן ולא ממש הצלחתי להבין את השמות של הגירסאות, אבל סביר להניח שאלה אותן גירסאות מבוטלגים אחרים.

shirag

New member
מתי מתחתנים ../images/Emo13.gif

יא מלאך !! אני רצה להוריד מקאזה לבדוק אם זה השיר בינתיים אני שולחת פרחים וירטואלים
חיבוקים
ותודה ענקית
שירה

alpha80

New member
אם לא תמצאי בקאזה תגידי לי

ואשלח לך ואם תמצאי תגידי אם זה באמת זה. ב ה צ ל ח ה

shirag

New member
אלפאקורא המחשבות ../images/Emo142.gif

יאללה על איזה פורום נפלתי.. מכרה זהב מאז הצעת הנישואים אני עדיין בקאזה מחפשת ת´שיר הזה. אין שום זכר.. מצד שני בזכות זה מצאתי שיר יפה בפני עצמו של קייט בוש ודויד גילמור -running up the hill אתה יכול לשלוח לי דרך האייסי? כי המייל שלי ביאהו ויש הגבלה על הקיבולת הפעם שתי לבבות
שירה 145906724 אייסי

turrican

New member
אלפא

למה אתה חושב שאני מכיר את השיר Baya baya של סאפרי דו?? באמת הגזמת.. אתה לא מצפה שאני אדע שלזה התכוונתי. אבל סוף טוב הכול טוב. הייתי לי הרגשה שתמצא לה את השיר. תגיד אפשר להתחרות ב-זיהוי שירים??

shirag

New member
הצלחתי להוריד!! זה זה !!!!!

אני עכשיו שומעת את השיר .. חוזרת בטיסה במנהרת הזמן.. ת ו ד ה

למעלה