צריכה תשובה....

צריכה תשובה....

זה דיי מסובך.. כבר כמה ימים שאני לוקחת נגיד 2 בייגלה אז אחד אני אוכלת ואת השני את מפוררת.. או למשל העוגה שמתי בצלחת אכלתי בקושי כפית והשאר פוררתי והרסתי... מה זה?!??!?!?!?!?!?! אה....תודה לכל ההודעות אתם באמת מקסימים... והפסיכולוגית...ב-ו-ט-ל-ה היום!!! לא סבלתי עוד פסיכית....(לא פחות ממני... :p אני עכשיו נוסעת לסבתא שלי... נחטט ואולי נמצא כמה כדורי שינה.. אוהבת עדנה הפרה העצובה המיואשת והפסיכית!

@tagel

New member
עדנוש

מתוקונת מה שלומך? תראי לעניות דעתי הממש לא מקצועית, את פשוט משחקת עם האוכל. אולי את רוצה להראות שאת לוקחת מנה יפה של 2 פרוסות עוגה, עדי להראות שאת משתדלת, אבל למעשה את הורסת אותה ע``י משחק ופירור העוגה. יא, נראה לי שממש נתחתי את זה פסיכולוגית, וזה ממש לא לעינייין, כי אני חודרת כאן לתחום של ייעוץ והכוונה רפואית, ואני לא רוצה ככה. תראי, אני אפנה את השאלה הזו לרופא ואני אחזיר לך תשובה, אוקיי? ועכשיו, מה חוץ? מתי את אצל הפסיכולוגית? אני מחכה לשמוע איך היה איתה אוהבת תגל (שמבריזה מהמרפאה היום :-()

אמא גולי מבריזה?!?!! B-(

ממש לא לעניין אמא גולה! הא!?!??!?!?!?! ואת אומרת לי ללכת לפסיכולוגית!?!?! ואת ככה מבריזה!?!? אני אקח דוגמה ממך! אוי והבוי לך! עשית אותי עצובה עכשיו :-( בקשר לפסיכולוגית.....אמרתי לך שבוטל...!!!!!!!!! יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה....בקשר לשאלה.... אני צריכה תשובה!!!!! אז אל תשכחי אותי טוב?!?! מממתתתתתתההה עלייך ותזהרי להבריז מהצ`ט היום! עדנה הפרה המיואשת! (והעצובה....)

למעלה