צריכה תשובה.......

צריכה תשובה.......

דבר ראשון: מה הצב? מה קורה? (אני חדשה אם במקרה לא שמתם לב..) דבר שני אני חולה על משחק מהרגע שנולדתי אני נושמת את אוויר התאטרון יצא לי לשחק בשלושה סרטים לא רצינים ובהצגות קטנות פה ושם אך בזמן האחרון אני כבר לא מופיעה יותר ולכן אני פונה אליכם לעזרה... מישהו פה יודע כיצד אני יכולה לדעת על אודישנים לסרטים והצגות??? מצפה לתשובה........

nafkar

New member
אודישנים לוידיאו קליפ.

היי כלנית, אנחנו מצלמים וידיאו קליפ לזמר חדש, הקליפ ישודר בערוצי הכבלים בתוכנית נטו. נחוצות לוידיאו קליפ הנ´´ל מספר משתתפות. ואחת שחקנית ראשית. אם זה מעניין אותך, צרי קשר במייל [email protected]

actress

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ומידע על אודישנים וכאלה אפשר למצוא או באינטרנט או ב "24 שעות" או שפשוט תרימי טל´ לכל מיני סוכניות ותקבעי פגישה אני ממליצה על טייק2 שאצלהם מתחילים בתור ניצבים ואח"כ ממשיכים הלאה...

actress

New member
הסוכנות היא בנחלת יצחק בת"א

ובאתר את צריכה להרשם והם חוזרים אלייך.

suzzie q

New member
למיכל...

את רשומה בסוכנות זו?או מכיה משהו שרשום שם?כי הייתי באתר ולא ראיתידבר על התשלום ומענין אותי לדעת את העלויות ואם בכלל יוצא מזה משהו אז אם את יכולה עזרי לי תודה!

actress

New member
הייתי

אבל הם רצו שאני אצטלם לבוק וזה היה לפני הגיוס שלי לצבא ומאז עבר הרבה זמן והם שולחים לאודישנים אז בזמנו זה היה זבנג, את צריכה לעשות בוק ב 300 ש"ח ואז שיש עבודה הם קוראים לך

suzzie q

New member
אוי שיט

אני מכירה את כל הדברים האלה יש לי חברה ממש ממש יפה שהלכה גם לסוכנות וישר רצו בוק במלא כסף ובסוף כולה תייקו אותה למדפים ולא קראו לה בכלל...ואני לא יפה אז מה הסיכוי שבכלל יקראו לי???זה ממש מעצבן כל הקטע הזה :(

למעלה