אוי מילי!מת לי אחד החתולים בפתאומיות. ממש לפני פחות מחצי שעה. דיברתי עם שלושה וטרינרים שאמרו לי מה לבדוק אבל כבר אין מה לעשות.
נשבר לי הלב
![]()
קבלי הרבה תמיכה והרבה סימפטיה,מת לי אחד החתולים בפתאומיות. ממש לפני פחות מחצי שעה. דיברתי עם שלושה וטרינרים שאמרו לי מה לבדוק אבל כבר אין מה לעשות.
נשבר לי הלב
![]()
אני בטח לא יודעת ליעץ לך בדבר כזה אני רק יכולה לשלוח לך מלא חיבוקים וירטואלים ולהצטער שאני לא יכולה לתת לך אחד אמיתיכנראה התקף לב או שבץ. היא היה בסדר ואכל ופתאום שמעתי אותו מחרחר וזהו.
צריכה ייעוץ האם לקבור אותו או למסור לבחור שמטפל בשריפה. מרגיש לי זלזול לשרוף אבל אני לא יכולה ללכת לקבור לבד, בטח שלא בחושך. אני לא מפסיקה לבכות
אויכנראה התקף לב או שבץ. היא היה בסדר ואכל ופתאום שמעתי אותו מחרחר וזהו.
צריכה ייעוץ האם לקבור אותו או למסור לבחור שמטפל בשריפה. מרגיש לי זלזול לשרוף אבל אני לא יכולה ללכת לקבור לבד, בטח שלא בחושך. אני לא מפסיקה לבכות
תודה . יש לי כבר סחרחורת מרוב בכימיליאנחנו פה בשבילך לכל התמיכה שנוכל לתת
מצטערת לשמוע, זה נוראי
לא יודעת כמה אני מתאימה לתת לך עצה אבל אם את שואלת אותי אז לשרוף זה ממש לא זלזול ויכול להתקבל גם כמתן כבוד אחרון למת.
אל תלכי לקבור לבד, בעיקר לא בלילה ולא במצבך.
אני מבינה שיש לך עוד חתולים, אז ממש חשוב שתהיי שם בשבילם כי הם בטח מרגישים את האובדן
נותנת לך חיבוק חזק
אל תקשי על עצמך יותר ממה שכבר קשה לך. תמסרי את החתול לשריפה, זה באמת בסדר גמור ומקובל. הוא ישאר בלב שלך.תודה לשתיכן. אני פשוט לא מצליחה לחשוב.
תודה ניקאבל את אמרת שאת אמא נוראית ואת ממש לא. אני מאוד מקווה שאת מודעת לזה וכתבת רק בצחוק. לפעמים יש רגשות נוראיים כשנפטרת חיית מחמד שלא עשית מספיק, אבל זה ברור מהתיאורים שלך שאת אמא נהדרת לכל החתולים שלך.
הי לכולם,
ממש ממש תודה על המילים החמות, האכפתיות והתמיכה. הרגשתי (ועדיין) כל כך אבודה, והיה לי צורך לעדכן את כל העולם בערך..
אני די מרוסקת מכל הסיפור הזה. הוא אצלי רק כמה שנים.. זה אותו חתול שהיה מעיר אותי בלילה כדי לצאת ועכשיו לא יהיה מי שיפריע לי. נשארו לי רק סימני נשיכה כמו ערפד בכף רגל מההשתוללות שלו בלילה...
עצוב לי שאני לא אשמע את היללות המצחיקות והכל כך ייחודיות שלו.
בדירה הקודמת הוא אהב לבוא לקראתי בשביל שליד הבית כשחזרתי מהעבודה וממש היה מדבר איתי (ואני איתו...). הוא שנא שאני מרימה אותו אבל לא יכולתי לעמוד בפיתוי והייתי מכווצ'צ'ת אותו לפעמים. לשמחתי אתמול הצלחתי גם להגניב כמה שניות של חיבוק בניגוד לרצונו. לא הרבה זמן אחר כך ראיתי אותו שוכב בלי תזוזה
בסוף שלחתי לשריפה בעיקר ממניעים פרקטיים.
תודה ניק. אני לא יודעת מה לחשוב כרגע.
תודה רבה
שולחת לך המון חיבוקים!!![]()
יופי שהספקת לתת לו חיבוק אחרון!הי לכולם,
ממש ממש תודה על המילים החמות, האכפתיות והתמיכה. הרגשתי (ועדיין) כל כך אבודה, והיה לי צורך לעדכן את כל העולם בערך..
אני די מרוסקת מכל הסיפור הזה. הוא אצלי רק כמה שנים.. זה אותו חתול שהיה מעיר אותי בלילה כדי לצאת ועכשיו לא יהיה מי שיפריע לי. נשארו לי רק סימני נשיכה כמו ערפד בכף רגל מההשתוללות שלו בלילה...
עצוב לי שאני לא אשמע את היללות המצחיקות והכל כך ייחודיות שלו.
בדירה הקודמת הוא אהב לבוא לקראתי בשביל שליד הבית כשחזרתי מהעבודה וממש היה מדבר איתי (ואני איתו...). הוא שנא שאני מרימה אותו אבל לא יכולתי לעמוד בפיתוי והייתי מכווצ'צ'ת אותו לפעמים. לשמחתי אתמול הצלחתי גם להגניב כמה שניות של חיבוק בניגוד לרצונו. לא הרבה זמן אחר כך ראיתי אותו שוכב בלי תזוזה
בסוף שלחתי לשריפה בעיקר ממניעים פרקטיים.
תודה ניק. אני לא יודעת מה לחשוב כרגע.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.