צריכה תמיכה

Lhuna3

Well-known member
מת לי אחד החתולים בפתאומיות. ממש לפני פחות מחצי שעה. דיברתי עם שלושה וטרינרים שאמרו לי מה לבדוק אבל כבר אין מה לעשות.
נשבר לי הלב
😭😭😭😭😭😭😭
אוי מילי! |נחמה||נחמה||נחמה||נחמה||נחמה|
ברור שנשבר הלב! ;-(
בן כמה היה החתול? יודעים ממה הוא מת?
ממש מצטערת לשמוע :-( בטוחה שהיו לו חיים טובים אצלך |לב|

מילי08

Well-known member
כנראה התקף לב או שבץ. היא היה בסדר ואכל ופתאום שמעתי אותו מחרחר וזהו.
צריכה ייעוץ האם לקבור אותו או למסור לבחור שמטפל בשריפה. מרגיש לי זלזול לשרוף אבל אני לא יכולה ללכת לקבור לבד, בטח שלא בחושך. אני לא מפסיקה לבכות

didalf

Well-known member
צריכה ייעוץ האם לקבור אותו או למסור לבחור שמטפל בשריפה. מרגיש לי זלזול לשרוף אבל אני לא יכולה ללכת לקבור לבד, בטח שלא בחושך. אני לא מפסיקה לבכות
אני בטח לא יודעת ליעץ לך בדבר כזה אני רק יכולה לשלוח לך מלא חיבוקים וירטואלים ולהצטער שאני לא יכולה לתת לך אחד אמיתי:-(
זה דבר נוראי להתמודד איתו ובטח כשאת לבד|נחמה|
|נחמה||לב||נחמה||לב||נחמה||לב||נחמה||לב||נחמה||לב||נחמה|

Lhuna3

Well-known member
אוי :-( לפחות זה היה פתאומי ולא סבל כמעט!

אני לא הייתי הולכת לקבור לבד. בעיני גם שריפה זה לא זלזול, יש מצב שזה הפתרון היותר אקולוגי דווקא. מה שחשוב בעיני זה לא הגופה אלא הזכרון שנשאר. אבל כמובן מה שחשוב זה רק איך שאת מרגישה עם זה |לב|

Aranel Nenharma

Well-known member
מילי|נחמה| אנחנו פה בשבילך לכל התמיכה שנוכל לתת
מצטערת לשמוע, זה נוראי:cry:

לא יודעת כמה אני מתאימה לתת לך עצה אבל אם את שואלת אותי אז לשרוף זה ממש לא זלזול ויכול להתקבל גם כמתן כבוד אחרון למת.
אל תלכי לקבור לבד, בעיקר לא בלילה ולא במצבך.

אני מבינה שיש לך עוד חתולים, אז ממש חשוב שתהיי שם בשבילם כי הם בטח מרגישים את האובדן

נותנת לך חיבוק חזק

מילי08

Well-known member
מילי|נחמה| אנחנו פה בשבילך לכל התמיכה שנוכל לתת
מצטערת לשמוע, זה נוראי:cry:

לא יודעת כמה אני מתאימה לתת לך עצה אבל אם את שואלת אותי אז לשרוף זה ממש לא זלזול ויכול להתקבל גם כמתן כבוד אחרון למת.
אל תלכי לקבור לבד, בעיקר לא בלילה ולא במצבך.

אני מבינה שיש לך עוד חתולים, אז ממש חשוב שתהיי שם בשבילם כי הם בטח מרגישים את האובדן

נותנת לך חיבוק חזק
תודה . יש לי כבר סחרחורת מרוב בכי

dilia snake

Well-known member
אוי, מילי אני כ"כ כ"כ מצטערת לשמוע. לאבד חיית המחמד זה הדבר הכי נוראי שיש בעולם ואני משתתפת בצערך|נחמה||נחמה||נחמה||נחמה||נחמה||נחמה||נחמה|.

אנחנו שרפנו את הכלבים שלנו אחרי שהם נפטרו, פשוט לא היינו מסוגלים לעמוד בכול הקטע של הקבורה, זה היה יותר קל לזכור אותם שהם היו צעירים ובריאים.

שוב המון המון חיבוקים, ואני פה בשבילך|נחמה||נחמה||נחמה||נחמה||נחמה||נחמה|.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוי שיט אני כל כך מצטער מילי |נחמה|;-(
ממש אין לי מילים.
הלוואי והיינו יכולים יותר לעזור לך בזמן כזה.

אני נזכר אבל בזה שכתבת על החתול שלך שכבר לא יכול לצאת מהבית באופן עצמאי ולפעמים את מתעצבנת.
אני לא יודע אם זה אותו חתול, אבל את אמרת שאת אמא נוראית ואת ממש לא. אני מאוד מקווה שאת מודעת לזה וכתבת רק בצחוק. לפעמים יש רגשות נוראיים כשנפטרת חיית מחמד שלא עשית מספיק, אבל זה ברור מהתיאורים שלך שאת אמא נהדרת לכל החתולים שלך.

אני מסכים עם האחרים כאן לגבי זה שעדיף שריפה. עם חיות מחמד ישנים שלי עשיתי חלק את זה וחלק את זה. ואני אישית מרגיש דווקא טוב יותר עם אלו שבחרתי איתם שריפה.
כמו שלונה אומרת המקום החשוב שבו הוא ישאר זה בלב שלך ובזכרונות שלך.

בעל חיים הוא בן משפחה לכל דבר ועיניין. וכשמת בעלי חיים אהוב אנחנו מתאבלים כמו על בן משפחה.
ליבי עימך |לב-ש||לב-ש|

מאחלת לך שבעוד מספר חודשים תצליחי למצוא את הכח הנפשי ולאמץ חתול אחר.
ובנתיים - המון חיבוקים |חיבוק||חיבוק|

מילי08

Well-known member
הי לכולם,
ממש ממש תודה על המילים החמות, האכפתיות והתמיכה. הרגשתי (ועדיין) כל כך אבודה, והיה לי צורך לעדכן את כל העולם בערך..
אני די מרוסקת מכל הסיפור הזה. הוא אצלי רק כמה שנים.. זה אותו חתול שהיה מעיר אותי בלילה כדי לצאת ועכשיו לא יהיה מי שיפריע לי 🥺. נשארו לי רק סימני נשיכה כמו ערפד בכף רגל מההשתוללות שלו בלילה...
עצוב לי שאני לא אשמע את היללות המצחיקות והכל כך ייחודיות שלו.
בדירה הקודמת הוא אהב לבוא לקראתי בשביל שליד הבית כשחזרתי מהעבודה וממש היה מדבר איתי (ואני איתו...). הוא שנא שאני מרימה אותו אבל לא יכולתי לעמוד בפיתוי והייתי מכווצ'צ'ת אותו לפעמים. לשמחתי אתמול הצלחתי גם להגניב כמה שניות של חיבוק בניגוד לרצונו. לא הרבה זמן אחר כך ראיתי אותו שוכב בלי תזוזה 😣
בסוף שלחתי לשריפה בעיקר ממניעים פרקטיים.
אבל את אמרת שאת אמא נוראית ואת ממש לא. אני מאוד מקווה שאת מודעת לזה וכתבת רק בצחוק. לפעמים יש רגשות נוראיים כשנפטרת חיית מחמד שלא עשית מספיק, אבל זה ברור מהתיאורים שלך שאת אמא נהדרת לכל החתולים שלך.
תודה ניק |נחמה|. אני לא יודעת מה לחשוב כרגע.

dilia snake

Well-known member
הי לכולם,
ממש ממש תודה על המילים החמות, האכפתיות והתמיכה. הרגשתי (ועדיין) כל כך אבודה, והיה לי צורך לעדכן את כל העולם בערך..
אני די מרוסקת מכל הסיפור הזה. הוא אצלי רק כמה שנים.. זה אותו חתול שהיה מעיר אותי בלילה כדי לצאת ועכשיו לא יהיה מי שיפריע לי 🥺. נשארו לי רק סימני נשיכה כמו ערפד בכף רגל מההשתוללות שלו בלילה...
בדירה הקודמת הוא אהב לבוא לקראתי בשביל שליד הבית כשחזרתי מהעבודה וממש היה מדבר איתי (ואני איתו...). הוא שנא שאני מרימה אותו אבל לא יכולתי לעמוד בפיתוי והייתי מכווצ'צ'ת אותו לפעמים. לשמחתי אתמול הצלחתי גם להגניב כמה שניות של חיבוק בניגוד לרצונו. לא הרבה זמן אחר כך ראיתי אותו שוכב בלי תזוזה 😣

;-(;-(;-(
שולחת לך המון חיבוקים!!|נחמה||נחמה||נחמה||נחמה||נחמה||נחמה||נחמה||נחמה||נחמה||נחמה||נחמה|

Lhuna3

Well-known member
הי לכולם,

יופי שהספקת לתת לו חיבוק אחרון! |נחמה|
יודעת כמה זה עצוב עכשיו... (איבדתי גם 2 חתולים בחיי, והחתולה שלי זקנה ואני מכינה את עצמי גם לזה...)
חתול שמדבר איתך זה חתול שהיה קשור אלייך ואהב אותך, אין ספק שהיה לכם קשר נהדר, אפשר לשמוח על כך שהענקת לו בית אוהב!
ולנחם את עצמך עם חיבוקים לחתולים שנשארו.

למעלה