צריכה תזכורת - blast from the past

girlontop

New member
צריכה תזכורת - blast from the past

היום נזכרתי בסצינה עתיקה עם שילו'ש ואני צריכה את עזרתכם. כששילה ואריק היו נשואים שילה רצתה להיכנס להריון כדי שאריק יהיה שלה לנצח (
), אבל אריק קשר את צינור הזרע שלו מאחורי גבה. בינתיים היחסים שלהם התדרדרו והם לא ממש קיימו יחסי מין. שילה היתה נואשת לזרע ובאחת הסצינות, בה נזכרתי זה עתה, אנחנו רואים את שילה משתזפת בעירום מלא ומנסה לפתות תורם זרע פוטנציאלי. השאלה שלי היא את מי היא ניסתה לפתות בדיוק? האם זה היה אריק או מישהו אחר? משום מה תקוע לי בראש כאילו זה היה ת'ורן או הגנן, למרות שבדמיוני אני גם רואה את אריק מביט בה בחלחלה. מישהו זוכר מה הלך שם?

יניב1

New member
אני לא כל כך זוכר

אבל נראה לי שהיא ניסתה לפתות את אריק, לא גבר אחר. אולי אני טועה ומישהו כאן יכול להזכיר לנו?

|רמ../images/Emo13.gifנדמה לי שאני זוכרת ,למעשה זה

הבזיק לי פעם ואני כמעט משוכנעת שהבחור הוא גרנט! כשהוא רק הגיע לאל.איי' הוא גר בבית ששימש הרבה דמויות שאני כרגע לא זוכרת מי הן היו בכל מקרה,בדיוק נזכרתי,גרו שם שילה ואמבר שהיי'תה ממש צעירה עדיי'ן ועם תספורת קרה וחברה של שילה והן בהתחלה גרו ביחד ואז אחרי שהיא התחתנה עם אריק אז היא השכירה ת'דירה הישנה שלה או משהו כזה לגרנט ואז כהיא באה לבקר את הדיי'ר החדש זה בידיוק הי'ה בתקופה שאת ציי'נת ואז היא ממש השליכה את עצמה עליו ופלירטטה ופיתתה אותו והוא כמעט נכנע אבל ברגע האחרון החליט שזה לא מתאים לו-לא זוכרת למה בדיוק..ואז שילה מאוד התאכזבה וכעסה נדמה ליוכבר לא נמנתה עם האוהדות שלו יותר.. אז טלי ויניב, זה נשמע לכם מוכר-ולו במקצת..? (אני לא מבינה למה,אבל כל סמל שאני מנסה להוריד לתוכן,כמו ירח,-פשוט יורד לי אוטומטית לנושא.. אז קבלו בכל זאת את ברכת הלילה\בוקר טוב שלי [בלי ירח ושמש] להת'

girlontop

New member
לא לזה התכוונתי

שילה היתה נשואה לאריק הרבה לפני שגרנט הופיע בסביבה. אני לא זוכרת ששילה ניסתה להתחיל איתו, אבל אין לו הרבה שכל אם הוא סירב לה. אתם באמת חושבים שהוא מת מסרטן?
בכל אופן, תודה על הניסיון

במחשבה שני'ה טלי, את דיברת על שיזוף

בעירום מלא, אז זה לא מה שחשבתי שהתכוונת.... אזBIG SORRY על הבילבול שלי ושלא היי'תי לך לעזר.. אבל HEY לפחות נזכרנו שפעם פעם הי'ה לשילה קטע קטן עם גרנט

למעלה