צריכה תזכורות

צריכה תזכורות

חלב אם: למה לא להקפיא בשקיות נילון רגילות? איך מפשירים? לכמה זמן טוב מאז ההפשרה? כמה זמן בטמפ' חדר?מקר? הקפאה? תוך כמה זמן אפשר להקפיא? תודה

כמה תשובות

אומרים שלא כדאי להקפיא בשקיות רגילות כי יש בהם אולי חומרים שיעברו לחלב, אני הקפאתי ברגילות! (המיוחדות מאוד יקרות) מפשירים או במקרר או בטמפ' החדר. רצוי להקפיא מיד לאחר השאיבה או שעד ההקפאה החלב השאוב יהיה בקירור (מקרר או צידנית)

כמה תשובות:

בכלל, כדאי לך להכנס ולקרוא את המאמרים והשאלות הנפוצות בפורום הנקה (תמיכה). לי הפורום תורם רבות. למה לא שקיות רגילות? כי יש הגורסים שהן לא עוקרו. מצד שני, מי שכן בדקה (אפרת מפורום הנקה כמדומני) מקפיאה בשקיות סנדוויץ' ואומרת שזה בטוח לגמרי. הפשרה במקרר כמה שעות לפני הארוחה. טמפרטורת חדר 5-6 שעות. מקרר עד חמישה ימים. הקפאה עד שלושה חודשים. הקפאה 24 שעות מהמקרר.

../images/Emo9.gif עוד לא יצא לי...

יש לי עסק עם סרבנית -כל מה שהוא לא ציצי של אמא שלה- רצינית....

אצלנו היום התקדמות

אכל פעם ראשונה ארוחה מבקבוק, אבל חשבתי שמספיק לו 100 מ"ל ואז הבנתי שהוא עדין רעב, אז הוא "השלים" ממני....לא יודעת אם זה טוב אבל בתמורה הוא יקבל היום עוד ארוחה מבקבוק...

אני השתמשתי בשקיות סנביץ'

ובדרך כלל הפשרתי במקרר וחיממתי בתוך כלי עם מים חמים או שהעברתי מהמקרר לבקבוק ואת הבקבוק חיממתי מתחת לזרם מים חמים או בכלי עם מים חמים. דרך אגב, כל פעם העברתי את החלב מהמשאבה לשקית כפולה (שקית בתוך שקית) שאם תיקרע או משהו...חבל על כל טיפה

למעלה