צריכה שינוי

צריכה שינוי

סוף סוף טרחתי לעשות את הצעד הזה. קודם כל אציג את עצמי: אוטוטו בת 30, נשואה באושר עם 2 ילדים (בקרוב), עובדת. מאז ומתמיד הייתי טום-בוי. בת-בן. אני מתלבשת בפשטות, בלי להבליט את הנשיות שלי, לא שמה קרמים וענייני טיפוח כאלה ואחרים, לא מתאפרת כמובן. זה מפריע לי יותר ויותר עם הזמן. אבל אני לא יודעת למי לפנות ואיך לפנות על מנת לקבל עזרה - לעזור לי להיות בחורה!! להרגיש כמו בחורה. מרגישה שצריכה לשפר את החיצוניות שלי, אבל שינוי כזה צריך להתחיל מתוך ידיעה לאן אני הולכת... אני קוראת את מה שכתבתי ומרגישה שזו נראית הודעה הזויה לחלוטין, אבל אני באמת צריכה עזרה, מורת-דרך.

bezeq

New member
לא תאמיני אבל זו הפעם הראשונה שלי

בפורום הזה ונכנסתי לכאן על מנת לקבל יד מכוונת ומורה גם אני כמוך ולאחרונה אני מרגישה צורך בשינוי התייפייפות. לא מתלבשת פנסי.גינס+טי+נעלי ספורט או סתם משהו נח את בתי ובעלי תמיד תראו לבושים הכי אין שיכול להיות ואני כעת מרגישה צורך לדעת איך לעשות זאת גם עם עצמי להתאפר, מה עם השיער, לבוש מה מתאים למה...ואיך בכלל שמחה לדעת שאני לא היחידה עם בעיה כזאת תודה מראש על העזרה ובהצלחה גם לך יקירה

בהצלחה גם לך!

באמת מוזר לחשוב שיש עוד כמונו אי שם...

lady mika

New member
'צריכה' זו מילה חזקה מידי, לא?

בכל אופן, נכנסתי לפה מהראשי. יש לי כמה דברים לומר (בתור מישהי בת 21, שחזק בקטע של בגדים, איפור, טיפוח, נשיות וכיוב'. נהיית שטחית יותר ככל שאני מתגברת...) - קודם כל, את בחורה! את נשואה עם 2 ילדים (בקרוב- כלומר בהריון עם השני, אני מניחה?) ואני מניחה שאת יודעת שמבחינת המון נשים, זו מהות הנשיות. מצטערת אם אני שוביניסטית טיפה, אבל אני מכירה המון נשים מאוד מטופחות 'נשיות' וכיוב' מעל גיל 30 שמתוסכלות כי לא הגיעו למשפחה וילדים. היה חשוב לי לציין את זה. - יש פה פורום 'יופי וטיפוח אישי' שרק מעיון בו את יכולה ללמוד המון. אולי באמת כדאי להתחיל לשים קרמים, אמא שלי התחילה לשים בגיל מאוחר ו... רואים. לא שאני אומרת שיש פלאים, ושקמטים יכולים להמחק בלי ניתוח, אבל מניעה מוקדמת תמיד מומלצת. - יש גם פורום איפור ממש נחמד שאת יכולה לקבל ממנו רעיונות והשראה. האמת שאם את לא בקטע והסתדרת בלי איפור עד עכשיו אני לא ממש רואה סיבה להתחיל עם זה. יש נשים מבוגרות שאני מכירה שלא מתאפרות לפחות מאירוע כמו חתונה של הבן, ונראות מאוד מרשים. אני אישית מתה על איפור, זו ההתמכרות שלי, אבל יש לזה חסרונות (אנשים מתרגלים לראות אותך מאופרת ואז כשאת בלי איפור את נראית מחוקה). אם את באמת רוצה ללמוד - קחי קורס אישי אצל מאפרת או משהו כזה, לא מומלץ לדעתי ללכת לקחת קורס באחת החברות כמו איל מקיאז' או מאק כי ידחפו לך מוצרים. כתבתי המון. מקווה שקצת תרמתי ידע או הסתכלות חדשים. הדבר האחרון שהוא אולי לגמרי אלמנטרי - עיתוני נשים. אני לא חושבת שיש משהו שיותר סחף אותי לקטע של איפור, טיפוח ולבוש יפה מאשר עיתוני הנשים. המון השראה, המון תסכול, המון מרמור, המון כתבות ממש מפגרות. לא מהות הנשיות, אבל גם משהו.

צריכה בשביל עצמי ../images/Emo13.gif

זה לא שאני מרגישה בחור
, זה לא שאני מרגישה שהזנחתי את עצמי. אני מאושרת בחלקי ויודעת להעריך המון המון דברים טובים שיש לי ושקורים לי. אני אציץ בפורום יופי וטיפוח אישי - יש מצב שכותרות יקרצו לי. כל תקופה (ארוכה) אני נזכרת בעניין הקרמים וקונה לנסות... אבל אחרי שאני מתמידה תקופה קצרה אני מוצאת את עצמי משמיטה את זה מהשיגרה שלי - פשוט שונאת את המגע שלהם על הפנים (שלא לדבר על הגוף), ולמען האמת גם את אקט המריחה. פעם ב.. אני מנסה ואולי מתישהו זה יתפוס. לגבי איפור - אני מאמינה שזה יהיה בשלב ב' (או ג', או מתישהו). זה לא עושה לי את זה - אני די נרתעת מזה. גם בחתונה שלי התאפרתי במינימום האפשרי. בכל אופן, תודה על ההתייחסות - חומר למחשבה בלי ספק.

shigaon2007

New member
דעתי

לדעתי את צריכה לגלות את היופי הנשי שלך.לקבל אולי יותר חום מבעלך. תפנקי את עצמך בטיפולים נשיים....מה את מרגישה ביחסי מין?? אולי את צריכה גם שם שינוי?

ראיתי את זה בטלויזיה מתישהו

יקח עוד זמן (במקרה הטוב) שדבר כזה יבוא לידי ביטוי אצלי - הדרך ארוכה!! אבל תודה

אני גם חושבת

שאני צריכה לגלות את היופי הנשי שלי. אבל חושבת שאני צריכה לעשות איזה שהוא תהליך לפני. משהו בראש, בחשיבה. בעלי - סופר-מפנק. אין כמוהו. אוהב, דואג, מפנק, מעניק חום וכל מה שצריך. יחסי מין? כמו בכל שאר החיים שלי אני די מאופקת וברור לי שגם שם צריך לבוא שינוי, לטובתי ולהנאתי, ואני משתדלת לעשות צעדים בכיוון. כבר עשיתי אי אלו...

YomiRel

New member
התשובה נמצאת בגוף השאלה

את מתלבשת בפשטות? צאי לקניון הקרוב ותקני את השמלות הכי יפות ומדהימות שאת רואה, כמובן שקחי עימך חברה למען חוות דעת נוספת. את לא שמה קרמים וענייני טיפוח? הזמיני תור אצל הקוסמטיקאית הקרובה ליידך שתוכל ברצון למכור לך עשרות קרמים, ואף להמליץ על מניקוריסטית ממש ממש טובה... ואת תמיד יכולה להרשם לחדר כושר על מנת להתחטב ולהתעצב. ואז לקנח באיזה לבוש תחתון סקסי ולהפתיע את בעלך. :) בהצלחה

זה לא רק קל להגיד?

אולי זה עניין של החלטה ואומץ לעשות שינוי בבת אחת. שנים הייתי עם שיער ארוך ומתישהו הלכתי למספרה ואמרתי שאני רוצה שינוי ולא אכפת לי מה, בידו של הספר... אולי אני באמת צריכה לעשות משהו כזה עם חברה. שמישהי תיקח אותי "תחת חסותה" ותעזור לי עם הנושא הזה. קצת בעייתי - קשה לי להיעזר באנשים, בכל מישור ובייחוד בנושא שאני רואה בעייתי כזה. אני מתכוונת אחרי הלידה לעשות איזה שינוי או מהלך "גופני" לשיפור החזות. לא מתכוונת לעשות שינויים דרסטיים, אבל בהחלט לחזור למידות מלפני כמה שנים - לא יודעת עד כמה זה קשה.

אורי147

New member
מה שאת יכולה לעשות...

קודם כל מזל טוב על זה שאת בהריון..:) (נראה לי) אוקיי, בקשר לבגדים קודם כל תסדרי את הארון ותזרקי/תתרמי את מה שאת לא צריכה וכבר לא לובשת.. במשך סידור הארון יכול להיות שתמצאי כל מיני בגדים יפים שכבר שכחת מקיומם.. אחרי סידור הארון כבר תדעי בערך כמה מכנסיים/חולצות/לבנים וכו' את צריכה.. כשאת יודעת מה את צריכה פשוט לכי לקניות אפילו לא בקניונים אלה בחנויות קטנות יותר כי שם המחירים הרבה יותר נמוכים וככה תוכלי לקנות יותר פריטים... מה שחשוב הוא לא להתקמצן- תפנקי את עצמך, כבר הגיע הזמן לא?! טיפ קטן: לפני שאת יוצאת לקניות תנסי להתעדכן באופנה של העונה. בשביל זה יש כל מיני עיתונים... אם כבר אני מזכירה את העיתונים יש מגזין מצויין בשבילך והוא "לאשה" אני ממליצה לעשות מנוי עליו.. בעיתון זה נותנים לך כל מיני טיפים על איזה תסרוקות מתאימות לאיזה סוג פנים, איזה איפור מתאים לך, איזה צבע שיער יהיה לך הכי יפה, איך לטפח את עצמך, מה היא האופנה באותם ימים, קרמים מומלצים,איך להשתלב בחברה, איך נפתרים מהרגלים מעצבנים, מבצעים בחנויות, ולמקרה שאת אוהבת הם נותנים גם מתכונים, תשבצים, סודוקו וכו'.. חוץ מזה מומלץ ללכת לקוסמטיקאית "שתעצב" לך את הפרצוף, למניקוריסטית כדי להתחיל לטפח את הציפורניים, למעצב שיער כדי לעשות צבע ותספורת חדשה, לאיזו חנות של קוסמטיקה כדי לקנות איפור,בשמים,לקים וכו'.. למקרה שאת לא יודעת איך לאפר את עצמך ישנם קורסים מצויינים כדי ללמוד איך להתאפר.. מקווה שעזרתי לך אורי =]

תודה

כן, חודש שמיני... כמו שאני אומרת לאנשים שפוגשים אותי אחרי הרבה זמן: "או שאכלתי פיל קטן הבוקר, או שאני באמת בהריון..." לסדר את הארון זה רעיון טוב בלי קשר, אבל בזמן הריון לא אפקטיבי לגבי סינון הבגדים, כי תמיד אומרים: לזה אני אחזור, לכאן אני שואפת להגיע וכו'... אני לא מתכוונת להתקמצן, רק צריכה כיוון איפה לחפש... (וסביר שאני לא אמצא את זה פה) אולי אני אחכה לסוף עונה הקרובה (כל החברות מהעבודה תמיד מדברות על כמה שווה סוף עונה). אני אשקול את עצתך לגבי "לאישה" או שאר מגזינים נשיים
הפרצוף שלי מעוצב פחות או יותר
מעצבת אותו לבד, לעיתים רחוקות מדי, אבל במסגרת המגבלות שלי (זמן וכוח
) תודה על העצות!!

BitchFromHell

New member
כל פעם מצחיק ומעציב אותי מחדש

לשמוע מישהי מגדירה עצמה "אישה מוזנחת" אם היא לא משקיעה כסף זמן ואנרגייה במראה החיצוני שלה כדאי לעמוד בציפיות של אחרים, ו"מטופחת" כשהיא ברצון מקריבה את המשאבים היקרים הנ"ל במקום להשתמש בהם כדי לפתח ולהעשיר את עצמה ואת הנשיות שלה. אני יודעת שלא השתמשת במילים האלו, אבל הכוונה והאירוניה זהה. את עובדת, את אמא (שזו עבודה שנייה), את בהריון שני ואת בזוגיות מכבדת-- בקיצור, את ידעת מה יגרום לך אושר והשגת את זה, טיפחת את עצמך. לא הזנחת--טיפחת. זה לא "מבליט את הנשיות שלך"? תרגישי "נשית" רק כשתקני קרם של פנינה רוזנבלום וחזיית פוש אפ? ומה עם בעלך? ההישגים שלו גם מישנים למראה החיצוני שלו ולכמות השיער הגוף שיש לו?

הממממ....

הכוונה ממש לא זהה. יכול מאד להיות שכל האנטי שלי התחיל בגלל אמא שלי וההתעסקות שלה עם חיצוניות (תמיד מאשימים את אמא בכל, לא?) אף פעם לא היתה לי בעיה בזה שאני לא משקיעה זמן אנרגיה וכסף (לאו דווקא בסדר הזה) במראה החיצוני שלי ואני עדיין מאמינה שאני שופטת אנשים עפ"י הפנימיות שלהם (בלבד!!!) אבל אני מרגישה שמשהו צריך להשתנות אצלי בשביל ההרגשה. אחרי שניסיתי הרבה דברים אחרים, אני חושבת שאולי זה כיוון שעוד לא ניסיתי. אני מאושרת על כל מה שיש לי ומודעת לכמה רע יכול להיות ובאיזה מצב יכולתי להיות בכל סיטואציה אחרת. כמובן שיש מה לשפר אבל בהחלט טוב לי בחיים. אף פעם לא היתה חשיבות למראה החיצוני בעיני, אבל אני חושבת שאם זה לא יועיל זה בטח לא יזיק.

טילו

New member
שלום לך:)

רציתי לאמר- שכפי שהבנתי מדברייך- את פשוט מחפשת לבטא בדרך נוספת את הדברים הטובים שאת מרגישה בתוכך ולהקרין זאת החוצה- והפעם עם שמלה יפה ותספורת חדשה. אני בעד:) הרעיון לקחת חברה הוא טוב- אך רק בתנאי שזו מישהי שלא תלביש אותך בסגנון שלה אלא באמת תנסה ותדע להתאים לך דברים שיתאימו לך ושתרגישי איתם נהדר! כדאי להתחיל למשל בחצאית אחת וזוג מכנסיים ומספר חולצות שיוכלו להשתלב עם שניהם, ולאט לאט להרחיב את המלתחה- אין שום סיבה להוציא בבת אחת סכומים שמעבר ליכולת, ויש חנויות עם בגדים נפלאים במחירים הגיוניים. כמו כן אל תפסלי ביקור בחנויות יד שניה- שם אפשר למצוא פריטים מקסימים!! יש למשל חנות בשינקין בשם "שתיים", שם את יכולה להביא בגדים שאינך רוצה בהם עוד, ולקבל זיכוי שאיתו את קונה פריטים אחרים מהחנות. קניתי שם בשבוע שעבר חצאית נהדרת, שווה לבדוק. וברור שעבודה על הגוף והחיצוניות אינה באה במקום העבודה על הנפש והיחסים. ויש מקום לכל דבר:) רק אהבה..:) לולו

למעלה