צריכה רעיונות

אילנית03

New member
צריכה רעיונות

יש לי במרפסת אצלנו שולחן שדי אבד עליו הקלח החלטתי לשפץ אותו ולחדש אותו ועל הפלטה לעשות פסיפס , צריכה רעיונות לציור שיהיה יפה על שולחן ולא רק זה שיתאים לפסיפס. תודה

ורדה 1

New member
אם את שואלת אותי... כל ציור יכול להיות יפה לשולחן! אפילו... צפרדע! אם רוצים להיות "מרובעים" אז מקובל לעשות לשולחן ציור סימטרי כזה שבאמצע יש עיגול, אליפסה או ריבוע, ומסביבו בצורה סימטרית צורות הנדסיות כגון משולשים, קשתות שמחברות ביניהם וכד'. מקווה שהבנת את הכוונה שלי. אבל אני עדיין בדיעה שכל ציור יכול להיות יפה לשולחן.

אכן, כמו שורדה רשמה - כל ציור יכול

להיות יפה שולחן אפשר להשתמש בשברי צלחות יפות או באריחי קרמיקה צבעוניים. לשמור על קו מסוים של פסים מרובעים או להשתולל כאוות נפשך. אם תחליטי על צפרדע - יש לי הוראות
(אם את מעוניינת - תרשמי לי כתובת מייל ואשלח לך) אם זו פעם ראשונה, כדאי לבחור משהו קל כדי לא להסתבך יתר על המידה ולהתייאש בדרך. לשרית פילץ-גרנית יש 2 ספרים מדהימים בנושא מוזאיקה ויש בהם מגוון רעיונות. בהצלחה!

נילקי1

New member
השאלה אם את רוצה ציור או דגם גאומטר

אני אוהבת פסיפס של דגמים גאומטריים- פשוט לוקחים סרגל גדול וחוגה או חוט לשרטוט העיגולים. מתחילים מהמרכז כלפי חוץ. נורא פשוט, אין חוקים והכל יוצא מקסים. ציור- פשוט לצלם בגודל הרצוי כל דף צביעה או ציור, רק לוודא שזה לא ציור עם פרטים קטנים שקשה עד בלתי אפשרי לעשות פסיפס. ברחבי הרשת תמצאי אין סוף דוגמאות.

אילנית03

New member
האמת טרם החלטתי מה

לכן שאלתי אתכם על רעיונות , השולחן הוא מעט אובלי וארוך

אילנית03

New member
תודות לכולכם

החלטנו שהילדים יציירו על השולחן מה שהם רוצים ואני יעשה את הפסיפס

ורדה 1

New member
רעיון מעולה! חשוב להסביר להם מראש שרצוי שהחלקים לא יהיו קטנים מדי.

אילנית03

New member
נכון? כבר הסברתי להם

והם ישבו לצייר יום שלישי ואחרי זה נתחיל מבטיחה תמונות

למעלה