צריכה רעיונות....

polegra

New member
צריכה רעיונות....

אחרי פרידה והרבה ריבים נראה כאילו אנחנו עולים על דרך המלך....הכל חזר להיות כמו עם ושבוע שעבר הוא הפציע אותי בשרשת מקסימה שלשם שינוי הייתה בטעם שלי ואפילו הגיע כמה פעמים רק בשביל לקחת אותי הבייתה מהעבודה , ככה בלי להודיע..וזה אומר שהוא בא מרעננה לאור יהודה בשביל לקחת אותי לת"א ואין לו זמן להשאר אצלי ורציתי לעשות משהו בשבילו..... הוא כרגע בתקופה שהוא לא רוצה לבזבז כסף ואני דיי מסכימה.... הבעיה שאנחנו נפגשים רק סופשים ואני צריכה משהו מקורי קיטשי שיראה המון אהבה יש לכם רעיון או משהו שעשיתם בעבר והצליח??? טלי

alophind

New member
לילה... הפון של פולגרו מצלצל...

הוא עונה , מעברו השני הוא שומע את קולה הענוג של חברתו פולגרה... "שישי... ערב... אצלי... - אולי יהיה קצת קריר , תביא עליונית" שישי בערב מתקרב , הוא צלצל באינטרקום , את עונה לו. הוא עולה למעלה , שלט על הדלת של הבית מכוון אותו לחדרך. כאשר הוא מתקרב לחדרך הוא שומע מוזיקה שקטה בוקעת... הוא פותח את הדלת , הכל חשוך , במרכז החדר על הרצפה הוא רואה שולחן נמוך עם 2 נרות דולקים , עליי כותרת יבשים מפוזרים עליו.... עוף סיני , פאסטה... מב שבא לך... עבד טוב מאוד עליי
ישבנו על מזרונים ואכלנו אוכל סיני שהחברה הכינה. מומלץ !!!

polegra

New member
רק השאלה שנשאלת היא...

איך אמא שלי ואחי יגיבו לזה.... שכחתי לציין שכל אחד מאיתנו גר עם המשפחה בבית....:) אבל אולי אני אנצל את זה ואעביר את זה לארוחת ערב על חוף הים או פיקניק מוקדם בפארק....:) אחלה רעיון :) תודה

alophind

New member
גם שלי גרה עם ההורים שלה .

והם אהבו את הרעיון שהחברה הכינה לי ארוחה (לכבוד השנה) ושנכנסתי ושאלתי איפה אישלי , לא ענו לי

s h i r k u s h

New member
../images/Emo45.gif

ממליצה לך בחום לשאול בפורום "ימי הולדת ומתנות" (תשאלי אפילו את ShirShir
).

habubnik

New member
פעם הייתי מומחית בדברים האלה

לקח לי כמה דקות לחטט במוחי המאובק, וזה מה שעולה לי כרגע בראש: אם אפשר לגרש את יושבי הבית לאיזה ערב, אז משהו בסנגון אמבטיה משותפת (כן, גם כשהיא קטנה אפשר למצוא דרך...) ואז פינוקים בחדר. אם אי אפשר לגרש אף אחד, אז רק פינוקים בחדר... לבקש ממנו להתקלח לפני שהוא בא. תרוקני את מרכז החדר, שימי שם מזרון קטן, או חברי כמה כריות ביחד שיווצר מזרון כך שהוא יכול לשכב על מזרון היחיד המאולתר. הכיני מבעוד מועד שמן ונרות דלוקים מסביב בחדר. בקשי ממנו לשכב על הבטן, והתחילי בליטופים, תמשיכי בעיסוי (ואפשר לעסות כל חלק בגוף, ד"א), ואחרי זה...תלוי בכם. כמובן כל זה רצוי בשילוב של מוזיקה נעימה ומרגיעה (לא רוק כבד). עוד רעיון זה באמת להכין לו ארוחה רומנטית בחדר. זה אפשרי עם קצת ראש יצירתי, להפוך את החדר שלך למסעדה רומנטית לשניים. עוד אופציה, אם באמת אפשר לגרש את יושבי הבית, זה לעשות לו חפש את המטמון בכל הבית (בעזרת רמזים על מקומות בבית), ובסוף המטמון יכול להיות את, מתנה יפה או "קופון" למסאז' או סקס או ארוחה אצלך. ובקיצור, את כל אלה אפשר לשלב ביחד לערב אחד נהדר.

ומה דעתך על סוף שבוע רומנטי בחינם?

חברה סיפרה לי חוויות. הם לחוצים מאוד בכסף אז ארזו אוהל ונסעו לשפת הכינרת. שם בילו על חוף בודד וטבעי. מדורה קטנה, מרשמלו על האש, יין טוב ולא צריך להמשיך ולתאר לך את האפשרויות...

polegra

New member
הוא סטרילי...אין סיכוי :/

המינימום ויתור שלו זה מלון 4 כוכבים.... מאז זאני איתו באמת לא ישנתי על שפת הכינרת כמו שעשיתי פעם עם חברים... אחלה רעיון..רק לא האדם הנכון טלי

maybesure

New member
לילה בכינרת

הזכרתם לי בקיץ קבעתי עם חברה והבנזוג שלה והילדים שלו/שלה סופ"ש בכנרת באוהל, הסטרילי שלי הסכים להצטרף, היה מחריד, החוף היה מגעיל, הצ'כצ'כים צ'עקו כל הלילה בתקשורת קללתית בז'רגון שאני לא יודעת להגות אותו, הילדים נחשפו לתרבות הנפלאה של יורשי ז'ו'ו חלאסטרה בשידור חי. האמת?: גם אני די נגעלתי, אבל בסה"כ הילדים נהנו מהאוהלים, מהמים, מהקומזיץ ומללכת לישון מאוחר, ובשבילי מוכנה לספוג לילה ללא שינה כל עוד הילדים מאושרים. האיש שלי לא הפסיק לקטר יום יום שלשה שבועות אחרי שזה קרה, (מבחינתו זו הייתה ממש תאונה הסופ"ש הזה). אז ממליצה לא לקחת אותו לאוהל אם הוא סטרילי. לא כל החופים מגעילים כאלו, ובטוח שבעונה העכשוית גם יותר שקט, אבל קררררר.

יש לי רעיון.............

מה דעתך, לצרוב לו דיסק עם כל השירים שאתם הכי אוהבים לשמוע ביחד, וככה הוא יוכל לשמוע את זה באוטו, בפקקים, ובדרך אליך ובחזרה ממך. כמובן, על האריזה של הדיסק תכתבי משהו רומנטי ויפה, ועל הדיסק עצמו תכתבי משהו קצר ואישי. והוא ידע שזה רק ממך, וכל שיר יזכיר לו רק אותך. שיהיה בהצלחה.

polegra

New member
הוא כבר עשה לי את זה....

עוד לפני שנפגשנו כשרק דיברנו בפון הוא צרב לי דיסק עם כל השירים שאני אוהבת ושם לי בתיבת דואר למומולדת שלי והאמת....אני לא בחורה כל כך רומנטית כך שזו בעיה ברעיונות כאלה...

ShirShir

New member
רעיונות

מה דעתך על ערב חושני עם חמשת החושים
חוש טעם - ארוחת ערב פרי ידייך, יין או שמפניה. (ושוקולד למריחה על הגוף..) חוש שמיעה - דיסק רקע עם שירים שעושים לכם את זה. חוש מישוש - נוצה לדגדוג ושמן למסאג'. חוש ריח - שמנים ארומטיים, נרות ריחניים וניחוח הארוחה שבישלת. חוש ראייה - בגד תחתון חדש וסקסי (לך ולו), כיסוי עיניים (כמו במטוסים..), סרט וידאו/DVD. תוכלי לקבל רעיונות רומנטיים נוספים בפורום "ימי הולדת ומתנות".

למעלה