צריכה רעיונות....

דסדס

New member
צריכה רעיונות....

יש לכם רעיונות אך אפשר להחיות בסיס?..... רוב המתנדבים אצלינו הם מבוגרים... ודי חסרי מוטיבציה... אין פעילויות יום יומיות אלא פעמים שלוש בשבוע... ויש בין 70 ל80 מתנדבים.... אם יש למישהו רעיון איך אפשר להחיות בסיס גוסס או להזרים מוטיבציה..... אני אשמח לשמוע..... דסדס

Boscorelli

New member
תנסי לשלב...

תנסי להוציא צוות של מבוגרים עם כמה נערים זה יכול קצת לעלות להם את המוראל

כנסי שניה

תעשי להם ערבי גיבוש כמו על האש וכדומה זה ישלב מצוין תאמיני לי שזה ישלב מעולה

or_k

New member
תעשו יום גיוס

מרוכז בבתי ספר תיכוניים בעיר בתאום עם מרכזי השכבות, וביום זה יגיע המב"ס לבית הספר, יעבור כיתה כיתה ויסביר כ-10 דקות על הקמת המשא"ז, על פעילות המשא"ז בעיר ועל פעולה מפורסמת של המשטרה בה סייע המשא"ז רבות לתחנה. ההרשמה עצמה אמורה להיערך בזמן ההפסקה הגדולה, ויום זה אמור להיערך בעקרון בשכבה י"א אך ניתן לשלבה עם כיתה י"ב. פעילות זו יוצרת גיוס רב בקרב בני הנוער ומעלה את מספר בני הנוער המתנדבים. כמו כן ניתן להפיץ פליירים על המשא"ז ברחבי העיר ולערוך גם יום גיוס מיוחד אחר הצהריים באחד מהקניונים או מרכזי הקניות ולנסות למשוך כמה שיותר בני נוער.

דסדס

New member
ארגנתי ימי גיוס...

חלקנו פליירים בשכונה.... אבל לא ממש הייתה הענות...... המתנדבים שלנו דיי אפתיים.... זו אחת הבעיות... יש כמה שמסוגרים עם עצמם... או זוגות שיוצאים קבוע ואני לא פריד בין זוגות קבועים... לשלב נוער זה נחמד לפעמים... אבל הרבה פעמים הנוער סובל יותר מאשר המבוגרים נהנים.... ניראה... כל עוד הם פחות או יותר מגיעים לפיעילויות זה סביר... אבל יש גם את אלא שלא טורחים להגיע למטווחים וכאלו.... הם מעצבנים אותי!!! אבל אני אשרוד..... הכי מעצבן שהותיקים מאוד מספרים על תהילת העבר שהיו בבסיס הזה בסביבות ה300 מתנדבים וכל יום הוציאו 2 משמרות..... זה מבאס!!!!! תודה על התמיכה.... אצלכם אתם לא נתקלים בבעיה כזו??? דסדס

הכנתי תוכנית 'החיאה' לבסיס שלנו

במועד מאוחר יותר - אני אעלה את זה גם לפה.

תוכנית הפעלת בסיס

מס' המתנדבים בבסיס – כ- ___ מתנדבים. מצב הבסיס כיום – תרדמת, פעילויות בודדות. 1) אין צורך בגיוס מתנדבים חדשים בטווח הקרוב, היות וכל השאר מרגישים פוטנציאל לא מנוצל – אין צורך להרחיב את מאגר המובטלים. 2) לעבור על רשימת המתנדבים – להוציא מכתבים לכולם, ולזמן מתנדב מתנדב לשיחה אישית בזמן הנוח לו. 3)במהלך השיחה – לשאול את המתנדבים מה לדעתם פוספס בבסיס, מה ניתן לעשות שלא נעשה, ומה המתנדב מוכן להקריב מעצמו למען הצלחת הבסיס. 4)לאחר שיחה מקיפה עם כולם – להכין דף מסודר (או קובץ במחשב) ובו הרעיונות של המתנדבים. 5)לעודד יוזמות של המתנדבים לפעולות. כמובן כל עוד שהם בגדר המותר. 6)לדאוג לתקינותו ושלמותו של הבסיס (אפודים, ציוד מחסום, נשק, פנסים, וכו') 7)פינת קפה חובה! – לדאוג לניקיון הפינה, ולמלאת את החסר כל הזמן. 8) לארגן מחסומים יזומים – במקומות שונים בתאום עם תחנת המשטרה – שהנקודה פועלת תחת חסותה. 9) לשלוח כמה שיותר מתנדבים לטסטים משטרתיים על מנת להוציא סיורים ממונעים. 10) לסייד את הבסיס! (בסיס מגעיל ומלוכלך – מבריח את המתנדבים) 11) לארגן שיחה עם הרמק"מ בשיתוף כל המתנדבים (להוציא חסות לערב מהמועצה – לשתיה וכיבוד) 12) לארגן חלוקת תעודות למתנדבים המתמידים – להראות שמעריכים את הפעולות שלהם. 13) לארגן טיול משותף לכל המתנדבים המתמידים. 14) לארגן הרצאות בנושים מגוונים כמו חבלה – זיהוי פלילי ועוד. זה הרצאות מענינות מאוד המקנות ידע רב למתנדב. הכנת תוכנית נוספת בסיוע המב"ס. את זה כתבתי בתאריך.... לבסיס שאני מתנדב בו... תעשו בזה שימוש, הבסיס יתעורר לחיים. מילה שלי. בהצלחה ותעדכנו אותי איך זה עבד, מעניין אותי לדעת... תודה לכם מראש Kיציק

דסדס

New member
../images/Emo51.gif

אני אאמץ חלק מהרעיונות......... במקרה של הבסיס שלנו זה לא חוסר בפעילויות זה בחוסר המוטיבציה של המתנדבים... דווקא לגיס מתנדבים חדשים יכול להחיות את הבסיס קצת יותר... בעיקר נוער.... שיחות אישיות יכולות אולי לעזור.. אני אציע את זה למב"ס שלנו.... שוב
.... סתם מתוך עיניין.... בבסיס שלך זה הצליחה התוכנית הזו?!?!? דסדס

למעלה