תוכנית הפעלת בסיס
מס' המתנדבים בבסיס – כ- ___ מתנדבים. מצב הבסיס כיום – תרדמת, פעילויות בודדות. 1) אין צורך בגיוס מתנדבים חדשים בטווח הקרוב, היות וכל השאר מרגישים פוטנציאל לא מנוצל – אין צורך להרחיב את מאגר המובטלים. 2) לעבור על רשימת המתנדבים – להוציא מכתבים לכולם, ולזמן מתנדב מתנדב לשיחה אישית בזמן הנוח לו. 3)במהלך השיחה – לשאול את המתנדבים מה לדעתם פוספס בבסיס, מה ניתן לעשות שלא נעשה, ומה המתנדב מוכן להקריב מעצמו למען הצלחת הבסיס. 4)לאחר שיחה מקיפה עם כולם – להכין דף מסודר (או קובץ במחשב) ובו הרעיונות של המתנדבים. 5)לעודד יוזמות של המתנדבים לפעולות. כמובן כל עוד שהם בגדר המותר. 6)לדאוג לתקינותו ושלמותו של הבסיס (אפודים, ציוד מחסום, נשק, פנסים, וכו') 7)פינת קפה חובה! – לדאוג לניקיון הפינה, ולמלאת את החסר כל הזמן. 8) לארגן מחסומים יזומים – במקומות שונים בתאום עם תחנת המשטרה – שהנקודה פועלת תחת חסותה. 9) לשלוח כמה שיותר מתנדבים לטסטים משטרתיים על מנת להוציא סיורים ממונעים. 10) לסייד את הבסיס! (בסיס מגעיל ומלוכלך – מבריח את המתנדבים) 11) לארגן שיחה עם הרמק"מ בשיתוף כל המתנדבים (להוציא חסות לערב מהמועצה – לשתיה וכיבוד) 12) לארגן חלוקת תעודות למתנדבים המתמידים – להראות שמעריכים את הפעולות שלהם. 13) לארגן טיול משותף לכל המתנדבים המתמידים. 14) לארגן הרצאות בנושים מגוונים כמו חבלה – זיהוי פלילי ועוד. זה הרצאות מענינות מאוד המקנות ידע רב למתנדב. הכנת תוכנית נוספת בסיוע המב"ס. את זה כתבתי בתאריך.... לבסיס שאני מתנדב בו... תעשו בזה שימוש, הבסיס יתעורר לחיים. מילה שלי. בהצלחה ותעדכנו אותי איך זה עבד, מעניין אותי לדעת... תודה לכם מראש Kיציק