צריכה רעיונות

• פותח הנושא jif
  • פורסם בתאריך

jif

New member
צריכה רעיונות

בלי שום קשר לחמות... אני צריכה רעיונות למשחקי חברה (כמו: רביעיות, החבילה עוברת וכו'). תודה מראש.

jif

New member
לא נעים להגיד

אבל, מדובר בארוע למבוגרים עם משחקי ילדים.

smagi

New member
תנסי משחקי טרוויה קבוצתיים

מתחלקים לכמה קבוצות ויש מנחה ששואל שאלות טרוויה והקבוצות מתחרות בינהן על פרסים טפשיים. אחותי עשתה את זה לחברה של אחיינית שלי (בגיל הטיפשעשרה) והם לא רצו להפסיק לשחק.

אם לא כולם מרוקאים ../images/Emo8.gif

(טוב אף אחד מושלם
) אפשר לעשות משחק מילים בשפות אם. לקחת לוח ולרשום מילה בעברית וכל אחד יצרף הכי הרבה מילים נרדפות בשפתו. זה הכי מצחיק בערבית מרוקאית אבל זה מתפתח בצורה פרועה בכל שפה.

jif

New member
בעייתי

החבורה מתחלקת כמעט באופן שווה לאשכנזיות ותימניות וחצי מרוקאית אחת. בכל אופן, רעיון טוב, תמשיכי להזרים עוד...

הגנובה

New member
יש לי המון../images/Emo70.gif

1. תן לבן תן לבת - אפשר לשים כל מיני פתקים למבוגרים יותר... 2. משחק ההצגה - מתחלקים לשתי קבוצות... כל קבוצה צריכה לנחש איזשהו פתגם או מילה המוצג לה בשפת הסימנים ... באנגלית קוראים לזה sharade... 3. בן לוקח בת ובת לוקחת בן - זה מאוד נחמד... 4. טריוויה - אבל בסגנון הומוריסטי - דברים מצחיקים - אולי טריוויה למערכונים של הגשש - כשכל מי שמגלה את המערכון צריך לעשות איזה חלק מצחיק ממנו... 5. מתחלקים לקבוצות ומעבירים תפוח מנקודה לנקודה על הראש... בלי להפיל את התפוח - מנצחת הקבוצה שגמרה ראשונה את כל סבב השחקנים. 6. מציאת סוכריה בתוך צלחת קמח - רק עם הפנים. 7. החדרת נר לבקבוק... קושרים את הנר למאתניים - וצריך להתכופף ולהכניס את הנר לבקבוק... הראשון שמצליח - ניצח. 8. תחרות ניפוח בלונים - הראשון שמתפוצץ ניצח (כמובן שבוחרים בלונים שקשה לנפח). 9. אם זה לפורים... כל אחד צריך לשחק את התחפושת שלו בצורה מצחיקה. לדוגמא - זוג שמיתחפש לוילהלם טל ובנו - להעמיד את התפוח על הראש של ה"בן" ו"וילהלם" יורה בחץ וקשת. 10. משחק האיפור - מתחלקים לזוגות - וכל זוג צריך לאפר אחד את השני באיפור הכי מצחיק בזמן הכי מהיר - ויש למנות צוות שופטים - שישפוט של מי האיפור הכי מוצלח... 11. אם זה פורים - תחרות תחפושות. מספיק
או עוד

הגנובה

New member
יש לי המון../images/Emo70.gif

1. תן לבן תן לבת - אפשר לשים כל מיני פתקים למבוגרים יותר... 2. משחק ההצגה - מתחלקים לשתי קבוצות... כל קבוצה צריכה לנחש איזשהו פתגם או מילה המוצג לה בשפת הסימנים ... באנגלית קוראים לזה sharade... 3. בן לוקח בת ובת לוקחת בן - זה מאוד נחמד... 4. טריוויה - אבל בסגנון הומוריסטי - דברים מצחיקים - אולי טריוויה למערכונים של הגשש - כשכל מי שמגלה את המערכון צריך לעשות איזה חלק מצחיק ממנו... 5. מתחלקים לקבוצות ומעבירים תפוח מנקודה לנקודה על הראש... בלי להפיל את התפוח - מנצחת הקבוצה שגמרה ראשונה את כל סבב השחקנים. 6. מציאת סוכריה בתוך צלחת קמח - רק עם הפנים. 7. החדרת נר לבקבוק... קושרים את הנר למאתניים - וצריך להתכופף ולהכניס את הנר לבקבוק... הראשון שמצליח - ניצח. 8. תחרות ניפוח בלונים - הראשון שמתפוצץ ניצח (כמובן שבוחרים בלונים שקשה לנפח). 9. משחק הכיסאות המוזיקליים. 10. אם זה לפורים... כל אחד צריך לשחק את התחפושת שלו בצורה מצחיקה. לדוגמא - זוג שמיתחפש לוילהלם טל ובנו - להעמיד את התפוח על הראש של ה"בן" ו"וילהלם" יורה בחץ וקשת. 11. משחק האיפור - מתחלקים לזוגות - וכל זוג צריך לאפר אחד את השני באיפור הכי מצחיק בזמן הכי מהיר - ויש למנות צוות שופטים - שישפוט של מי האיפור הכי מוצלח... 12. אם זה פורים - תחרות תחפושות. מספיק
או עוד

jif

New member
תודה גנובי,

מדובר במסיבה של בנות בלבד (כ-12)! ואני מעדיפה ללכת יותר על משחקי קלפים, טריוויה וכו'. פחות משימות כגון שכתבת. לגבי הגשש, אני בדור שלא ממש יודע אותם
תודה בכל אופן ואשמח לרעיונות נוספים.

smagi

New member
גיפ'י אתן תמיד יכולות לשחק אמת

או חובה. את לא יודעת כמה סודותאפשר לגלות כשרק בנות משחקות אמת או חובה....

jif

New member
עשינו את זה פעם

ויצאנו עם טראומות. נראה לי שאף אחת לא תסכים לשחק את זה שוב

הגנובה

New member
לדעתי כל משחקי ההשתוללות האלה

הרבה יותר כיפיים כשאתן רק בנות - כל העקבות משתחררות ועושים חיים משוגעים
- נסי ותהני... אני חייבת לספר... לפני כמה זמן חברה שלי חגגה יום הולדת - וכמתנה - התארגנו כל החברות הטובות - 6 במספר... וארגנו טיול לאיזור ים-המלח... יום ספא ופינוקים, לילה של בילוי ולמחרת טיול רגלי באחד הנחלים באיזור - אני רק רוצה להגיד לך - שהדברים שעשינו ביחד - לעולם לא היינו עושות עם הבעלים היו מצטרפים... פשוט עשינו חיים אמיתיים
- צחקנו כל כך הרבה - שחזרנו עם שרירים תפוסים בבטן... בילוי בנות הוא הבילוי האולטימטיבי

jif

New member
צודקת

מדובר במסיבת רווקות כאשר יש כמה בעיות בארגון משהו מופרע: המצב הכלכלי שלא יכול להרשות לכל אחת הוצאה גדולה (חוץ מהמסיבה אנחנו נוסעים כל הזוגות לשבת ביחד שזו גם הוצאה ויש מתנה שצריך לתת,בגדים לקנות וכו'). המצב המשפחתי: לרוב הבנות יש תינוקות (בסביבות השנה או פחות) שבלתי אפשרי להשאיר עם הבעלים (הם נכנסים ללחץ מזה). כך שלעומת המסיבות שעשינו פעם בהחלט נהיינו כבדות, אבל אנחנו מנסות להיות יצירתיות ולעשות משהו כיפי בבית. אבל...כמובן שהכי כיף זה רק בנות.

smagi

New member
ג'יפי תנסי באתר הזה...

www.lastnight.co.il זה אתר שמתמחה ברעיונות למסיבת רווקים/ות תיכנסי יש המון דברים שאפשר לעשות בבית וללא הוצאה כספית גדולה

jif

New member
תודה מגי

ניסיתי כבר את האתר הזה. יש בו כמה רעיונות למשחקי שתיה אבל שאר הדברים, זה ערבים שהם מארגנים ועולים כסף. תודה בכל מקרה.

למעלה