צריכה רעיונות לכיבוד/מתנה שמתחיל באות ר' עם פתח.
ה הפוך עם ראש כפול New member 24/11/13 #1 רביולי? רחת לאקום? עוגה בצורת רכבת?? עוגה בצורת רמזור?? האמת היא שנראה לי שיהיה לך יותר קל לארגן איזו מתנה קטנה כמו רעשן שאפשר לקנות בשקל.
רביולי? רחת לאקום? עוגה בצורת רכבת?? עוגה בצורת רמזור?? האמת היא שנראה לי שיהיה לך יותר קל לארגן איזו מתנה קטנה כמו רעשן שאפשר לקנות בשקל.
ב באהבה ואמונה New member 24/11/13 #2 חשבתי על רכבת ורעשן-אבל לא נראה לי שמוכרים עכשיו. אללי!איזה אות מרגיזה קיבלנו!
ה הפוך עם ראש כפול New member 24/11/13 #1 לגמרי! אבל תנסי - יש מצב שתמצאי רעשן לא כמו של פורים אלא כמו של התינוקות, כלומר עגול כזה. תנסי במקומות שבהם מוכרים בדיוק את כל ההפתעות של ימי ההולדת, שם דווקא יש סיכוי לא רע בכלל.
לגמרי! אבל תנסי - יש מצב שתמצאי רעשן לא כמו של פורים אלא כמו של התינוקות, כלומר עגול כזה. תנסי במקומות שבהם מוכרים בדיוק את כל ההפתעות של ימי ההולדת, שם דווקא יש סיכוי לא רע בכלל.
ה הפוך עם ראש כפול New member 24/11/13 #1 מודה שהשליטה שלי בבוב ספוג כבר לא מה שהייתה אני פחות מעורבת בשנים האחרונות גם ככה הצרחות שם מעבירות אותי על דעתי
מודה שהשליטה שלי בבוב ספוג כבר לא מה שהייתה אני פחות מעורבת בשנים האחרונות גם ככה הצרחות שם מעבירות אותי על דעתי