צריכה רעיון:)

מיה134

New member
צריכה רעיון:)

היי בנות... אני לא מגיבה כאן הרבה אבל אני קוראת כל הזמן, אתן מתוקות ומעודדות וזה ממש נחמד להכנס כאן לפורום ברגעים מבאסים. בכל מיקרה- החבר השבוע התחיל שלב חדש בקורס, אחרי סופ"ש קשה מאוד (מוות במשפחה) והוא פשוט מבואס מהחיים, קשה לו הלימודים, הוא עייף ואין לו כוח לשבת ולשנן. ממש קשה לשמעו אותו ככה, אומר שהוא מצטער שהוא עבר את הגיבוש, שזה הכי הכי לא הוא בעולם. אנחנו אפילו לא יכולים לדבר כל יום, רק בסופ"שים ואולי איזה 5 דקות באמצע השבוע. במצב רגיל אני מתלוננת כמה קשה לי אבל אחרי ששמעתי אותו ככה, שפוך ושבוז, הבטחתי לו שאני אכניס לו הפתעה למכתב שתשמח אותו... אז אחרי כל החפירת רקע הזאת- יש למישהי רעיונות? משו קטן שיעשה לו שמח שאפשר להכניס למעטפה של מכתב (לא אכפת לי לשלוח גם מעטפה גדולה) לצערי אסור הומייד פוד, אחרת הייתי שולחת חבילה של מלא עוגיות וכאלה אומשו... אני אפילו לא יודעת מתי הוא חוזר- שבועיים, שלושה... בקיצור- כל רעיון יתקבל בברכה, תהיו מקוריות בשבילי:) תודה!

GrowingMadness

New member
אולי תשלחי לו חבילה לבסיס?

אני לא מצליחה לחשוב על שום דבר מגניב שאפשר לצרף למכתב

ציירי לו ציור

סתם, אני תמיד מציירת ציורים נורא מכוערים אבל ממש מקוריים והזויים ומראה לו/ שולחת לו אותם.. תכתבי לו שיר/ חמשיר מפגר ומצחיק.. שלחי לו תמונה שתהיה לו [למרות שאפשר בפלאפון, תמונה אמיתית שאיתך כל הזמן זה ה-ר-ב-ה יותר טוב] ולא יודעת... תשלחי דברים שישמחו אותו- פחות "מאמי אני מתגעגעת עצוב לי קשה לי" אלא יותר "החיים טובים, תחשוב מה נעשה אח"כ ותצחק" מקווה שעזרתי :)

yuyu5671

New member
:)

אני לא יודעת באיזה קורס החבר שלך אבל אני כן יודעת שכשהחבר שלי היה בקורס טיס, אז הייתי שולחת לו מלא חבילות עם ממתקים, מכתבים מרגשים ואפילו פעם עשיתי לו אלבום מעוצב ושלחתי לו את זה וכל דבר חימם לו את הלב בצורה מדהימה.. אני מניחה שגם אצל החבר שלך אפשר לשלוח חבילות אם אפשר לשלוח מכתבים.. אני מציעה לך לעשות לו איזה אלבום או משהו עם תמונות כדי שתמיד יוכל להסתכל ולחייך (תשימי תמונות מצחיקות עם בדיחות פרטיות שלכם...) ותצרפי לזה מכתב מרגש .. אני חושבת שזה ממש ירגש אותו וישמח אותו.. ואם הוא כן בקורס טיס אז אני לא יודעת אם את יודעת אבל יש כזה דבר שנקרא קטפטים שאת מתקשרת לשם ואת יכולה להשאיר לו הודעה כזאת ומביאים לו את זה באותו יום שזה ממש נחמד ... :)

מיה134

New member
אני יודעת שיש את זה בקורס טיס...

אבל הוא בחובלים, הרבה פחות נחמדים אליהם שם:(

למעלה