צריכה קצת עידוד..

צריכה קצת עידוד..

באיזה החזרה נקלטתם להריון ? אני אחרי החזרה שניה של מוקפאים מחר אמורה לעשות בטא והתחיל לי דימום , אני מאוד מבואסת והייתי ריצה לדעת מתי הצליח אצלכם , נשארו לי עוד 6 עוברים . תודה.

הללי 18711

New member
אני נכנסתי להריון עם הבת שלי

בהחזרה רביעית ... עכשיו מנסה להביא לה אח או אחות ואני מחר עושה בטא ואין לי תחושות טובות וזו החזרה רביעית זה קורה לא להתייאש ....

רובנו עובדות
אז קשה מייד לענות
אני נקלטתי בהחזרה השלישית
יש הריונות שמתחילים בדימום בעיקר אם הוחזר יותר מעובר אחד שווה לעשות בדיקת בטא
איילת

נקלטתי בתרומה ראשונה.ועכשיו כבר 5 החזרות נכשלו

הכל עיניין של סטטיסטיקה.
וזה מ 3 תורמות שונות.

איילת אני לא כועסת פשוט עבר עלי יום קשה

גם ככה , בכל אופן תודה על התגובה אבל זה נראה כמו מחזור

ניסיתי להסביר לכן היה גם חיוך...
אני יודעת שזה קשה ובכל זאת שווה לעשות בטא

ענבלית70

New member
נקלטתי בהחזרה ראשונה

של שני עוברים שהיו מאוד לא איכותיים. ממש לפני ההחזרה עשו לי שיחת "תחשבי איך את רוצה להמשיך, כי עם התורמת הזו אין סיכוי" לא היו לי יותר עוברים, השאר לא התפתחו. אז למרות שהכל נראה ממש רע, אני בשבוע 22

אני נכנסתי להריון בהחזרה השלישית

כל החזרה מתורמת אחרת.
גם אני חשבתי לפני כמה שנים שזה תהליך מהיר וישר נקלטים, אבל מסתבר שגם כשהכל בסדר לא תמיד העוברים משתרשים. רב הנסתר על הגלוי.
קורה שיש דימום קטן ועדיין יש הריון. אולי פצעת את עצמך עם המוליך או אולי התמיכה לא נספגה טוב. תעשי את הבטא ונקווה לטוב.

chicky67

New member
היי

אני בטוחה שאת כבר יודעת שלמרות הדימום אסור לך להפסיק עם התמיכה... היה לי דימום חזק בשבוע 9. חשבתי שזה הסוף אבל אחרי אישפוז קצר הדימום הפסיק וההריון שלי (תאומים) החזיק עד שבוע 36. ההחזרה המנצחת הייתה עם מוקפאים בפעם הרביעית. אם יש לך עוד 6 עוברים אז לפי דעתי סיכויים טובים שתצלחי. לא להתאייש. מאחלת לך שתהיה אמא בקרוב.

קודם כל תודה לכל מי שהגיבה

התוצאה בסוף שלילית כמו שחשבתי :) , אני מקווה שפעם הבאה זה יצליח . אני אמא כבר לילדה מהממת שבאה טיבעי , רוצה מאוד להביא לה אח או אחות .

מצטערת לשמוע

מאמינה שזה עניין של זמן, ומקווה שכבר בפעם הבאה.
הגוף שלך כבר הוכיח שהוא יודע לשאת הריון, כך שאין סיבה שלא ידע לעשות זאת שוב.

למעלה