צריכה קצת עזרה

y o n i 8 8

New member
צריכה קצת עזרה

שלום אני צליל ואני בת 15 הפנו אותי מפורום לקויות למידה.. אני המון שנים חייתי עם תסכולים של אכזבה כי אני לא מצליחה בלימודים האבחון הראשון שעברתי היה בכיתה ח אחרי 8 שנים של תיסכול ועוד אחד השנה בכיתה י יש לי לקויות למידה אבל אחד הדברים שבאמת מפרעים לי ללמוד זה זה הבעיה של קשב וריכוז אני לא מצליחה להבי ן כלום שאני יושבת בכיתה מתחיל לי עצבים ברגליים ואני ישר מתחילה לקשקש ולזוז ולעשות כל מיני דברים כי הרגליים שלי לא מפסיקות לזוז אני לא מצליחה להיות בקשר עין עם המורה ורוב הזמן לא מבינה כלום אני יכול לשבת שיעור שלם ולא להבין ולא לשמוע כלום מהמורה איך אני מתמודדת עם זה אני ממש רוצה להצליח ולהוציא בגרות אבל אני לא מצליחה להקשיב בשיעור אני מקווה שתוכלו לתת לי עצות תודה מראש צליל

05 מיכל

New member
שלום צליל!

האם היית כבר אצל רופא מומחה להפרעות קשב? אם לא - זה הצעד הראשון. העזרה הכי בסיסית והכי קריטית להפרעות קשב היא טיפול תרופתי מתאים. אחר כך יכולות להיות עוד הרבה עצות, אבל בלי זה - קשה מאוד להפיק תועלת מכל העצות.

דליה.ד

New member
שלום צליל

כל הכבוד על היכולת שלך למודעות עצמית ברמה גבוהה. מי שבאמת יכול לעזור לך אלו הם הורייך והצוותים החינוכיים בבית הספר. חשוב שתשתפי אותם בחוויות שלך על מנת שתופני לקבל טיפול מתאים. אין מה להתבייש בהפרעת קשב, זה כמו קוצר ראיה וצריך טיפול מתאים כדי להייטיב את המצב.

למעלה