צריכה קצת עזרה..

Pukipsey007

New member
../images/Emo51.gif על התמיכה ../images/Emo24.gif

כן, מתרגלים. (היום אני כבר לא נרדמת בלי חגורת הכסף שלי. חחחח בצחוק)

BaByGuRrRl

New member
חחח 24 שעות?

אז גם כשישנת, ישנת עם החגורה?? חחחחח

L i T a L 1

New member
לי היתה גרב וישנתי איתה

לא הכי נוח בעולם אבל העדפתי שלא יגנבו לי את הדרכון והכרטיס טיסה... שכשהגעתי לארץ זה נורא חסר לי!

demoloc

New member
חבר שלי היה פאראנואידי

ושם את זה בכיס כזה מתחת לבגדים , (במשלחתץ לגרמניה) שהוא הלך לשירותים הוא שכח את זה שם ואיבד 200 יורו...

demoloc

New member
כן...כולם תרמו טיפה ועזרו לו...

עדיין ..לא נעים .. (אבל מצחיק אח"כ)

•BluEyeS•

New member
אני כל כך דאגתי לחגורה הזאת

כמו שבחיים לא דאגתי למשו! כל שנייה וידאתי שהיא עליי, כל 10 דקות בדקתי אם הכל בפנים...חחחח טוב טיפה הגזמה אבל הייתי ממש לחוצה... הייתי מורידה אותה לשינה ובבוקר הייתי מעירה את החברות שלי בצעקות: "איפה החגורה שליייייי?!" רק כדי לגלות שהיא מתחת לכרית או משו חחחח אז הכסף הדרכונים והכל נשמר עד שהגעתי לארץ שמתי את הדולרים שנשארו במגירונת קטנה בחדר שלי ופרצו לנו הבייתה וגנבו לי אותם
(לקחו רק כסף לא דברים חשובים, טפו טפו טפו) אז מה עזר לי כל הלחץ הזה?! חחח

BaByGuRrRl

New member
לשים מתחת לכרית זה..

אחלה רעיון דווקא! כאילו כדי לא להיתקע עם זה גם בשינה..חח

../images/Emo58.gif

טוב, אז הרשו נא לי להתלהב ולעשות שימוש נרחב עד מאוד בסמיילים החדשים של תפוז (תאשימו את השעה). ובכן, לפני ה-
לפולין, רבים מתחבטים ב-
לגבי מקום אחסון ה-
. ימים אם לא שבועות לפני ה-
הם רצים ומתרוצצים ו-
ומנסים לברר לגבי מקום האחסון ה-
ביותר. יש גם כאלה שמפגינים יכולת
(יצירתית) ראויה לשבח, ומחביאים את מיטב
במקומות עליהם כל
(אדם נורמלי) לא היה מסוגל לחשוב. לכן, אני כבר אומר לכם- מקומות כמו:
,
,
,
או
הם מקומות מועדים לפורענות, ולכן לא מומלץ (
) להחביא שם את דמי נסיעתכם. ה-
(רעיונות) הקצת יותר קונבנציונליים, היו כיס או גרב שנמצאים מתחת לבגדים. זה יכול להיות
נורא נחמד, במיוחד לאור העובדה שבפולין מאוד מאוד מאוד
, כך שלא תזיק שכבת בגד נוספת, אך אמצעים אלו לא יותר מדי נוחים ואני, בכל אופן, לא ממליץ עליהם. אצלי הכל היה הרבה יותר פשוט- איך אומרים? "אל תשימו את כל ה-
(ביצים) בסל אחד"? בדיוק כך נהגתי. הבאתי איתי בסביבות המאה דולר לבזבוזים (האמת היא שהוצאתי רק 50)- 50 דולר היו ב
הגדול, מוסתרים בכיס סודי (ששש...), 30 דולר היו ב
הגב הקטן יותר, ועוד 20 דולר היו בארנק שהיה ב
הכי קטן שתמיד היה עלי, ובו היו גם הדרכון והכרטיס (אגב, צילומים של הדרכון ושל הכרטיס גם הם היו בכיס הסודי ב
הגדול- זה חובה
). כמובן שחשבתי על הכסף ועל לשמור עליו במהלך הנסיעה, אבל העניין לא הטריד אותי יותר מדי, ותודות ל-
(מאבטחים) שהיו איתנו, חזרתי בריא ושלם, ללא גניבות,
וכיוסים. ותשאלו אותי מה ה-
לכל הסמיילים האלה?? אין לי מושג...

Pukipsey007

New member
יפההההה ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

סיכמת את עניין האייקונים החדשים בהודעה אחת
אני הלכתי איזה יומיים לפני המסע לשכן, ביקשתי חגורת כסף וזהו.. ישנתי איתה (היה לא רע).

demoloc

New member
ש לי כמה ,

אבל זה הומור שחור אז אני לא אפרט כאן כדי לא להעליב אף אחד . הכמה נורמאלים שיש לי: המסע לפולין - בעיקבות המורשת... פולין 2005 - בתי ספר [שם שלו] זוכר ולא שוכח. ציטוטים טובים ? ניראה מה יש... -"בכל העולם תפקידו של סייר הוא לגלות את האוייב , אצלינו הוא לגלות את המולדת " (בני מהרשק) -הפאסימיות היא מותרות שהיהודים אינם יכולים להרשות לעצמם" (גולדה מאיר) -"לא חשוב מה יגידו הגויים , חשוב מה יעשו היהודים " (בן גוריון) -"בבכות ילדינו בצל הגרדומים את חמת העולם לא שמענו. כי אתה בחרתינו מכל העמים ,אהבת אותנו ורצית בנו " (נתן אלתרמן) מקווה זעזרתי...

baby tuta

New member
אנחנו לא מקוריים

היה לנו מגן דוד כחול ומאחורה היה כתוב ישראל ומקדימה את אחי אנוכי אני מחפש. בדיוק המ שכל המשלחות לבשו. לפי דעתי זו חולצה ממש טובה ז"א היא זקה ומשיגה את המטרה שלה! שהיתי באוושויץ 1 היו תיירם מכל העולם ואני עמדתי עם דגל ישראל ביד החולצה הלבנה עם ישראל מאחורה ושתי צמות <נשמע כמו שיר אבל זה מה יש> בכל אופן לבשתי הכל לבן ואת החולצה הזאתי. המון מבקרים\תיירים<לא יודעת מה המילה המתאימה > פשוט מצאו לנכון לצלם אותי המון אנשים צילמו את הילדה עם הדגל והשתי צמות שעל הגב כתוב לה ישראל ואיי שאני חופרת היום <מושפעת מהערב סיכום>

demoloc

New member
חחח...בלא מקוריות אנחנו לוקחים

את הקופה מקדימה סמל בצפר ומאחורה"משלחת לפולין תשס"ה 2004" כמה יצירתי...

למעלה