צריכה קצת עזרה..

BaByGuRrRl

New member
צריכה קצת עזרה..

הרבה עזרה, בעצם. המשלחת שלנו יוצאת ב15 במרץ. הרכזת שלנו ביקשה ממני לנסות למצוא רעיונות לתמונות ואמרות (או שירים) שניתן להדפיס על הסווטשירט משלחת. אם למישהו יש רעיונות, זה יהיה ממש טוב
בנוסף, הרכזת ביקשה ממני לכתוב קטע בתור נציגת השכבה שיהיה בספר מסע שלנו. לפי מה שהבנתי, ומה שראיתי מספרי מסע קודמים, הקטע אמור להיות קודם למסע (כלומר, להגיד "אתם עומדים בפני מסע.." וכו'). אני מחפשת רעיון מקורי מה לכתוב. אולי להוסיף ציטוט? גם פה רעיונות יתקבלו בברכה

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif אהלן מאיה../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo41.gif

ברוכה הבאה
היו פה מספר שרשורים בנושא, הציטוטים הכי מפורסמים הם "את אחי אנוכי מבקש" וכאלה.. קטע קודם למסע
הממ.. יש את השיר של אביב גפן, "בואו נצעד לחלום, בלי גזע ולאום..." אותנו הוא ליווה במהלך המסע. אין לי כרגע רעיונות סופר- יצרתיים :-\

שלום לך

אני ממליץ על "יזכור" עם מגן דוד- זה אולי נדוש אבל עושה המון. כמו כן במחנות הריכוז מומלץ שכל הבנים יהיו עם כיפות לבנות.

sivosh

New member
כמובן מגן דוד, ולנו היה בתוך נר...

השיר כתוב בעיפרון בקרון החתום נראה לי קצת התבלבלו לי המילים לא?

BaByGuRrRl

New member
חשבתי על זה, שיר מתאים מאוד.

מישהו רוצה לצטט לי משהו שכתוב לו בספר? חולצה? זה מאוד יעזור

טיפקסית

New member
לנו היה ציטוט מתוך השיר "פרח"

על הצד הקדמי אגב היה לנו משפט שחיברנו והוא "כי החיפוש אף פעם לא נגמר" שבמרכז החולצה יש שביל שאין לו סוף והמשפט כתוב מתחת לציור. ולמעלה מצד ימין לכל אחד היה כתוב מסע לפולין שכבת חרדונים אופק 2004" ועל הצד האחורי זה קצת יותר מסובך למעלה בצד ימין היה כתוב לכולם קטע מתוך השיר "פרח" שהלך ככה: מי שלחץ על הדק דם את ליבו מכתים במלחמות לצדק גם ילדים מתים אגב המלחמות לצדק התייחסנו לחיים של הילדים בשואה שהם לחמו כדי לשרוד כל יום ומתחת לזה היה ציור מתוך הספר "אין פרפרים פה" אגב אני אישית ממליצה לקחת משפט מקסים מתוך השיר "הפרפר" וזה הולך ככה [אני אתן את המשפט הכי מפורסם אולי] "אבל פרפר אני פה לא ראיתי וזה היה אחרון אחרון האחרונים כי פרפרים אינם חיים בגטו"

BaByGuRrRl

New member
מק../images/Emo78.gif+שאלה..

מי שכבר היה בפולין...מה עשיתם עם הכסף שהבאתם איתכם? ברשימת ציוד שלנו רשום להביא "כיס" כזה ששמים מתחת למכנס/חולצה אבל זה נראה לי לא נוח. סחבתם איתכם? היתה כספת במלון?

תשובה...

אל תשאירי כלום במלון קחי איתך הכל בפאוץ' את לא מרגישה את זה שמים אפילו מעל החולצה זה לא נורא כבד............. ולי על החלצה בגלל שזו משלחת ממלכתית היה כתוב "את אחי אנוכי מבקש" מקדימה עם סמל של מנהל חברה ונוער ומאחורה היה כתוב ישראל באנגלית עוד סלוגן הוא "לא עוד" ו" מי שאינו חי את העבר העבר צפוי לחזור גם בהווה"

BaByGuRrRl

New member
גם אם יש כספת?

כי באחד המלונות שנהיה (בקראקוב..נובוטל משו) יש כספת בחדר. כדאי להשאיר? לקחת?

טיפקסית

New member
התייחסות לנושא הכסף וחפצי ערך

לעולם! בשום מקרה שהוא! לא משאירים כסף ו/או חפצי ערך במלון! אפילו לא במזוודה נעולה. תביאי חגורת כסף בתוך החגורת בטן צריכים להיות כלולים הדברים הבאים: דרכון [חובה!] כרטיס טיסה [חובה!] כסף [רצוי מאוד שיהיה למקרה של צורך בשירותים ו/או קניות בזמן חופשי] כן שימוש בשירותים בפולין עולה כסף! לשים לב לכך! כתובת המלון ומספר הטלפון של הקב"ט [קצין ביטחון אותו תקבלו בהמשך] לעולם בשום מקרה שהוא לא משאירים את הדברים הרשומים כאן במלון! בשום מקרה שהוא הדברים הבאים יהיו עלייך 24 שעות בחגורת כסף אותה שמים מתחת לחולצה/מכנסיים מצידי אפילו גרביים

בשמת צודקת...

כמו שאמרתי לוקחים פאוץ או משהו בסגנון אף פעם לא משאירים במלון כלום לא דרכון ולא כרטיס טיסה ולא כסף זה לא נורא כבד אפשר לסחוב עליך (אני עשיתי את זה ולא קרה לדברים שלי כלום) סיפור מהמשלחת שלי... ילדה אחת מבית ספר אחר שהיה איתי במשלחת שמה את הכרטיסים והדרכון במזוודה יחד עם הכסף הופ נעלם לה ויומיים שלמים היא התרוצצה בפולין כדי להשיג דרכון חילופי ולהחליף את כרטיסי הטיסה חבל שדבר כזה יהרוס מסע שלם פשוט הדברים עליכם!!!!!! סופ"ש נעים לכולם...... בשמת ואלון אני מחכה כבר שתגיעו לחור שנקרא כפר ורדים (אלון אין לך תרוצים אתה נמצא במעלות לפעמים דבר איתי)

טיפקסית

New member
הייתי במעלות שבוע שעבר ביום שישי

עשינו מומולדת לאחותי שהיה לה מימולדת אתמול באנו למסעדת "עינת". האוכל אני אישית לא התלהבתי מלבד העוגת שוקולד שלהם. אבל יש לי חבר'ה מהשכבה שהם גרים במעלות ולומדים אצלינו והם מיפה נוף אם את מכירה את השכונה

BaByGuRrRl

New member
אוקיי, לקחתי בחשבון.

כי בעיקרון לפחות במלון אחד יש כספת בחדר...אבל אם אתם אומרים שלא, אני מאמינה
מה עם לשים בתיק? כאילו לא בתא הקטן אלא ממש בעומק של התא הגדול? עוד שאלונת- מישהו פה לקח דיסקמן/אמ פי 3? אמרו לי שכדאי, בגלל הנסיעות הארוכות. הבעיה היא שיש לי אייפוד, שזה מכשיר יקר (ואהוב
) ואני מפחדת שלמרות שאני אסתובב איתו בתיק כל הזמן הוא ייעלם...

טיפקסית

New member
בקשר לחפצי ערך

השארת חפצים יקרי ערך לפי הוראות של רכזי המשלחת. אני לקחתי נגן mp3 לנסיעות,הנסיעות מאוד ארוכות ]יכולות לנסוע בין השעתיים לשבע שמונה שעות לפעמים]. הם יגידו לכם מה מותר לשים ומה רצוי לשים איפה. כשאתם בשווקים רצוי מאוד ללכת עם תכולת התיק קדימה כדי שיהיה לכם קשר עין עם הדברים שלכם. זאת אומרת שרצועות התיק יהיו מקדימה באיזור החזה ולא מאחור על הגב. לא נחמד להתכייס בפולין, לי אישית זה לא קרה. ברוב המקומות רכזי המשלחת יגידו לכם איך להתארגן העיקר שתהיה טיסה טובה ומסע מוצלח ומהנה

BaByGuRrRl

New member
תודה רבה!

אחלה פורום
אני בכל מקרה אקנה את הכיס הזה שמתלבש על הרגל/יד/בטן כדי שיהיה. תודה על העזרה

trigotrigo

New member
בנוגע לאייפוד

אני אישית ממליץ לך לא לקחת אותו.. זה יקר לליבך ולארנקך, חבל שהוא סתם יילך לאיבוד.. השאירי אותו בבית, ואם יש לכם סכנת פריצה תבקשי מאחד ההורים שלך לקחת את זה איתו לעבודה.. רק לשבוע והם לא יצטרכו להוציא מהתיק...

Pukipsey007

New member
הממ.. הכל היה עליי..

בחגורת כסף כזו, מתחת לבגדים. תקראו לי פרנואידית אבל..

טיפקסית

New member
גם אצלי הכל היה בחגורת כסף 24 שעות

רוני את צודקת זו ממש לא פרנואידיות. רצוי שרוב הדברים יקרי הערך יהיו עליך. זה לא מציק, ואפילו נוח.

למעלה