צריכה קצת עזרה...

נטלי-

New member
צריכה קצת עזרה...

אני מחפשת שירים. הקטע הוא שאני לא מכירה את השמות של רוב השירים שמנוגנים בליין ובבמות של המוזיקה השחורה. אז אם מישהו יכול לזרוק שמות של שירים מוכרים זה מאוד יעזור לי...

RunNGun

New member
הנה כמה Party-Bangers טיפוסיים

Eve Feat. Alicia Keys - Gangsta Lovin´ Eminem - Lose Yourself Fatman Scoop Feat. Crooklyn Clan - Love Like This Remix Eve Feat. Drag-On - Got What You Need Fat Joe Feat. Ashanti - Whats Luv Ja Rule Feat. Bobby Brown - Thug Luvin Ja Rule Feat. Ashanti - Always On Time Jennifer Lopez Feat. Styles & Jadakiss - Jenny From The Block LL Cool J Feat. Amerie - Paradise סאבלימינל, הצל ואלונה טל - הפינאלי סאבלימינל, הצל ורון שובל - אני יכול מקווה שעזרתי

נטלי-

New member
תודה. ושוב, עוד קצת עזרה...

יש שיר שהפזמון שלו הולך ככה: I NEVER KNEW THAT LOVE WAS LIKE THIS BEFORE. NEVER HAD SOMONE TO SHOW HIM MY LOVE... מישהוא מכיר את השם? ועוד בקשה אחרונה, מישהוא מכיר אתר טוב שממנו אפשר להוריד מוזיקה שחורה?

RunNGun

New member
אוקייי

לגבי השיר: רשמתי לך את זה ברשימה, שם השיר הוא: Fatman Scoop Feat. Crooklyn Clan - Love Like This Remix אגב, אפשר למצוא אותו בקאזה גם בתור Be Faithful וגם בתור Put Your Hands Up, והוא הופיע גם בפסקול של Save The Last Dance (תודה לאיליה)

Grand Master G

New member
זה נראה לי השיר הכי מושמע במסיבות..

אין מסיבה שלא משמיעים בה את השיר הזה, כבר נטחן מכל הכיוונים... אני זוכר ששאלתי בעצמי לפני איזה שנתיים בפורום איך קוראים לשיר הזה ורק לירון ידע...

למעלה