צריכה קצת עזרה

littlerunaway

New member
צריכה קצת עזרה

הציפורניים שלי באופן כללי לא במצב הכי טוב ואני מנסה להתחיל לטפח אותן קצת יותר. 2 הבעיות הכי גדולות שלי הן ציפורניים חלשות, ופיצול בקצוות הציפורן. מה עושים עם זה? למישהו אולי יש המלצה למחזק טוב (כזה שאני יכולה להזמין מאיביי במחיר סביר)? ואיך אפשר לפתור את בעיית הפיצול? זה משגע אותי ומאוד מחליש את הציפורניים.

poynter

New member
גם אני סובלת מפיצול סדרתי..

מבינה לליבך.. אני אישית הכי אוהבת את המחזק של וואו, שניתן להשיג בארץ, יש פה הרבה בנות בפורום שגם משתמשות בו ויכולות לתת לך קצת יותר עליו (כרגע אני משתמשת בשל ג'ייד ולא מרוצה בכלל) גם הנייל אנבי של OPI נשמע מחזק טוב

lilo4

New member
לגבי הפיצול-

יש לשיק סרום לטיפוח הציפורניים. כתבתי עליו כמה פעמים בפורום, הנה אחת הפעמים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2177&MessageId=152184263 כמו שכתבתי שם אני מאוד מרוצה ממנו, הוא באמת היחידי שמונע את הפיצולים האלה. לגבי מחזק- אני משתמשת במחזק של סאלי הנסן בבקבוקון בצבע זהב. אני אוהבת אותו מאוד, אבל החיסרון הכי גדול שלו שהוא לא מונע הצהבה של הציפורן [או אפילו מצהיב בעצמו]... הציפורניים שלי כבר ממש מכוערות בלי לק
בארץ הוא יקר, אני מאמינה שבאיביי הוא לא אמור לעלות יותר מ-50 ש"ח. אם ההצהבה לא מפריעה לך זה מחזק מצוין.

lilo4

New member
אם אני לא טועה

מצאתי את זה בסופר פארם, וראיתי בכמה סניפים של ניו פארם גם... יש בעיה שאין תמיד את סדרת הטיפוח הזו. אם את לא מוצאת, יש לשיק קבוצה בפייסבוק, את יכולה לשאול שם איפה מוכרים את הסרום באזור שלך ותקבלי כתובות של חנויות ספציפיות

littlerunaway

New member
הזמנתי

מאיביי את המחזק, עלה 51 ש"ח. אני מקווה שלא יצהיב. אני משתמשת כרגע במחזק אחר של סאלי הנסן (שלא כל כך עושה את העבודה) גם שכמה בנות פה ציינו שהוא מצהיב ואצלי זה לא קורה. אז אולי גם השני יהיה בסדר.

DaisyDuke

New member
עוד טיפ

תנסי להימנע משיוף יתר של הציפורניים. יש לי נטייה לעשות את זה, אבל מאז שאני נאבקת בה אני רואה המון שיפור במצב של הציפורניים, הן כרגע אצלי ארוכות מהרגיל וחזקות יחסית.

למעלה