צריכה קצת עזרה

צריכה קצת עזרה

לאמא שלי המדהימה יש יומולדת ואין לי מושג מה קונים לאשה יפה בת 60:) HELP :)

חני ב

New member
לפני כחודש אמא שלי חגגה יום הולדת

זה כבר כמה שנים שהיא אומרת לאחותי ולי "אל תקנו לי מתנה" והיא מתכוונת לזה. לרוב אנו כן שוברות את הראש, מה לקנות לאשה שיש לה הכל. השנה החלטתי לתת לה טיפול פדיקור מניקור אצל הקוסמטיקאית שלי. אמא שלי מטפלת בעצמה והחלטתי שזה יהיה פינוק עבורה. מחר היא מגיעה לישוב בו אני גרה לכמה שעות של פינוק.

מה אני הייתי רוצה

היות ואני מתקרבת לגילה של אימך. אני מעדיפה שהילדים שלי לא יפתרו את עניין המתנה ע"י הליכה לחנות וקניית משהו. אני מעדיפה שיכינו משהו או מספיק שיכתבו. שניהם יצירתיים כך שאפשר לבקש. הרעיון הוא שתראה השקעה וכוונה. הרעיון של יום כייף ופינוקים, בעיקר אם הוא יחד - נשמע לי כרעיון מעולה. האם ידוע לך על חלומות שלה, לבקר מקום מסויים, לשחזר זכרונות ילדות, לעשות דברים שאינה מעיזה (דברים משוגעים - למשל צניחה, בוק דוגמנות) - דברים כאלו יכולים להיות מתנה הולמת. את מכירה את אמא שלך ויודעת הכי טוב מה יעלה חיוך על פניה, יעשה אותה מאושרת ועם זכרון שלא תשכח.

../images/Emo141.gif../images/Emo77.gifמצטרפת ליעל וגם.......

קודם כל כתבי.
חגגתי יומולדת 52 לפני שבוע הברכות הארוכות- (מש מכתבים)שקבלתי מכל אחד מילדי בנפרד גרמו לי התרגשות עד דמעות
הילדים שלי כנים לטוב ולרע אין אצלם לומר מה שלא חושבים. גם כאשר זה מכאיב לקרא את שכתבו עשה לי חום בלב
המתנות שנתנו לי היו רבות אבל חשובות פחות. אספר לך על אחת! אני מכורה לקפה קר קפוא. הבת שלי ברמנית קפה במסעדה ואני מנדנדת לה כל פעם שתביא בשובה הביתה קפה (כי היא לא רוצה שאשב שם במקום עבודתה.) מכל מקום ליום ההולדת עם שפע המתנות. היא והחבר הכינו לי (שניהם עובדים שם) בתבנית לב של עוגה - עוגת קפה . הוכנסו לשם 10-11 כוסות קפה קפוא הם מדדו במדוייק את יחס הקפה והחלב והקפיאו. עד היום אני חוגגת על הקפה הזה עבר 9 ימים. התרגשתי מאוד.......
מכל החגיגות סביבי במשך יומיים. היו גם כרטיסים לסרט לי ולבת היו כמה תכשיטים, גרביים מיוחדות. מוצרי קוסמטיקה והמון התרגשות ואהבה
מזל טוב.לאמא

יש לי 2 המלצות:)

אחד: חברה שלי הביאה לי ליומולדת פילינג של סבון של פעם וזה נראה לי מגניב גם להביא לאמא. יש לזה ריח פצצה והאריזה מהממת ונשארה לי עד עכשיו. שתיים: להדפיס חולצה עם תמונה שלך ושל אמא שלך( אם יש לך עוד אחים אז גם הם..) עשינו את זה לאבא שלי והוא התלהב.. מזל טוב שיהיה!

ע נ נ ת

New member
כמה הצעות

אנחנו חגגנו לאמא שלי לפני כמה שנים יום הולדת 60: עשינו מסיבת הפתעה. אמרנו שנעשה ארוחה משפחתית גדולה, אז היא התכוננה לארוחה - אבל הזמנו גם את כל החברות שלה (ובני זוגן) - כולל כאילו שבאו מרחוק, והיא בד"כ מדברת איתן רק בטלפון, והזמנו את טל קרביץ - http://www.tal-kravitz.com/ שהוא בחור מקסים, ומוכשר בטירוף. הוא נותן ערב של נגינה ושירים בהמוני כלי נגינה - מתחיל עם גיטרה, אבל ממשיך עם המון כלים - רוסיים, אפריקאים, אינדיאניים, אינדונזיים, אפילו חמת חלילים. ארגנו את ההופעה בחצר, הכל היה נפלא. כל אחד מהאורחים הביא משהו קטן - סלט, לחם, שתיה, או קינוח - וככה היה מספיק אוכל לכולם. היתה מסיבה שתיזכר לתמיד. אמא שלי מאד אוהבת שירים עבריים, וטל ניגן ושר - וכולם התמוגגו. אפשרות אחרת היא לארגן ספר זכרונות ותמונות. שכל אחד מבני המשפחה יכתוב מכתב או יצייר ציור, תנסי לאסוף כל מיני תמונות ישנות וחדשות שלה - לאורך החיים, סורקים את כל התמונות למחשב (או אם הן דיגיטליות זה קל יותר) ואז נעזרים בתוכנה כמו pic-a-book או lupa (יש עוד כל מיני) ומכינים אלבום מתנה, שכולל גם ברכות וגם תמונות. יש גם מקומות שאם את מביאה להם תמונות, הם עושים איתם כל מיני דברים - ראיתי פעם (לא זוכרת איפה) קופסת תכשיטים מקושטת בתמונות של המשפחה, או מראה יפה - זה היה מקסים, כל המסגרת היתה תמונות של אנשים בקולאז' נפלא. אני לא יודעת מי עושה את זה, בטח אפשר למצוא ברשת. מזל טוב! ובהצלחה!

עכשו ראיתי מתנה שחברה קבלה

מתנה שעתה אותה מאד מאושרת, אז החלטתי לספר לך. היא קבלה ספר עם תמונות של הנכדה (יש לה עדיין רק אחת). ספר מעוצב יפה וכרוך יפה. לא יודעת מה אצלכם מבחינת נכדים.

אני עשיתי להורי תמונה

אספתי תמונות שלם של הילדים ושלם הנכדים בצעירותם ועד עכשיו ערכתי אותה ונתתי להדפסה בגודל 100X70 זה הדבר שהם הכי נהנים בו וכל הזמן מדברים על זה

למעלה