צריכה קצת לקטר....

צריכה קצת לקטר....

חזרתי לתל אביב, פיטרו אותי מהעבודה לפני חודש (לא יודעת אם הזכרתי את זה פה או לא...אז הנה אני מזכירה שוב.)
והחלטתי לעזוב את הקיבוץ כדי למנוע את ההרגשה הלא נעימה של לפגוש את ההורים והתינוקות בשביל בידיעה שהם יודעים שפוטרתי,לא מצב נעים.

בגלל כל מיני קשיים שהיו לי בזמן שעבדתי בגנים,גם האחרון וגם הגנים לפני. החלטתי שאני עושה הפסקה עם גני ילדים.
החלטתי לעבוד בתור מטפלת פרטית לתינוק, והקושי הוא גדול! כי רוב הקו"ח חיים שלי זה עבודה בגני ילדים, ואין לי הרבה ניסיון כמטפלת באופן פרטי, ובטח עם תינוקות.
מה שאני האמת לא מבינה איך לא חוטפים אותי לעבודה בתור מטפלת פרטית, כי עבודה בגן ילדים היא עבודה הרבה יותר קשה ויותר אינטנסיבית,אבל מצד שני זה עבודה שמתחלקת עם עוד אנשי מקצוע אבל עדיין! נמצאים על אחריותך יותר ילדים מאשר ילד אחד. וזה יותר קשה.
האימהות שהייתי אצלהם עד עכשיו בראיונות עבודה טוענים שהניסיון שיש לי לא מספיק.
וזה מוריד את הביטחון העצמי שגם ככה בריצפה עם כל הפיטורים האלה כל הזמן עוד יותר לריצפה.
אני מיואשת, אני מאוכזבת מעצמי,אבל גם לא מבינה, כי אני באמת לא חושבת שאני מטפלת כזאת גרועה-ההפך! לי אין ניסיון? הצחיקו אותי... :S

יש מקום להוסיף שאני מס' שבועות לא לוקחת קונצרטה, אני מרגישה שאין צורך לקחת אם אני כל היום בבית לא עושה כלום.
ציפרלקס אני לוקחת שאני זוכרת לקחת.
המצב רוח? בריצפה.
המינוס בבנק-עולה...
אני חסרת סבלנות ועצבנית..ואין לי מושג איך לצאת מזה בכלל, מילא הייתי לא מחפשת וסוגרת את עצמי כל היום בחדר ומתנהגת כמו מישיהי עם דיכאון קשה! אבל אני מנסה לעשות הכל בשביל לצאת מזה,אני הולכת לראיונות עבודה,מחפשת,בלי סוף! וזה מה שאני מקבלת,שאני לא מנוסה מספיק.... הניסיון שיש לי זה לא כלום.

זהו

אבישי ק

New member
עד לפני חצי שנה הייתי מובטל הנה כמה עצות

שעזרו לי

1. אל תפסיקי עם הקונצרטה!!! היא עוזרת לסדר את היום, אפשר להקטין את כמות הימים שאת לוקחת בשבוע
נגיד בשישי שבת לא לקחת וגם בימים שאין תוכניות
2. לשמור על סדר יום: תוסיפי פעילות ספורטיבית פעם ביום, גם שעה הליכה כל יום, זה עוזר לשמור על מצב הרוח.

תוסיפי עוד נושאים שדחית המון זמן ותעשי אותם. כמו לנסוע לטייל, לפגוש חברים שלא ראית המון זמן,
לשבת במסעדה שמאד רצית, ללכת להצגה או סרט, לטפל במצב בבנק וכו... העיקר לא לשבת בבית.
אם יש קורס שאת מעוניינת לעשות או איזה פעילות שבא לך להוסיף ליום זה מעולה.
3. תשפצי את הקורות חיים: את צריכה "לכוון" את הקורות חיים לסוג העבודה שאת מחפשת
אני לא אומר לשקר אבל כן להדגיש יותר את המצבים בהם היית מטפלת אישית אולי אפילו להרחיב קצת מעבר למה שהיה בפועל.
ולצמצם את הניסיון של הגנים.
4. אל תשללי גנים בתור הקלף האחרון שלך כי יש לך ניסיון בגנים וכן ייקחו אותך.

ובהצלחה
אני מקווה שעזרתי

זה בדיוק הבעיה...

שמרוב שהמצב רוח שלי ירוד בעקבות המצב אני לא מוציאה את עצמי מהבית. סרטים? בילויים? אין לי כסף לזה וגם חשק אין. חברות אני מעדיפה לא לראות בגלל העצבים שלי והחוסר סבלנות אני לא רוצה להוציא עצבים על אנשים, על אמא שלי אני מוציאה בלי סוף! והיא הקרית שלא מודה זה עוד יותר מעצבן שני הקריות שאחת מהן במצב הזה .

ולגבי הקונצרטה אני פשוט לא רואה סיבה לקחת..

אין לי סידורים אני סתם קבורה עם עצמי בתוך הבית. :/ וכל הזמן בתוך בחיפושי עבודה כאילו משהו יכול להשתנות שם בשניה.

אבישי ק

New member
אני יודע אבל היא עוזרת לא למרוח את היום

זה בעיקר אם יש לך סידורים לאותו היום

crazyelli

New member
אני דווקא כן רואה סיבה לקחת

לי אישית הריטלין מאוד עוזר גם במוטיבציה לעשות דברים וגם כפי שכתב ידידי אבישי בהתמודדות עם פעולות יומיומיות שאני נוטה לדחות לרגע האחרון בד"כ (קיפול כביסה, הכנסת כלים למדיח).
דווקא כשאת בבית וצריכה לגייס מוטיבציה לכל פעולה פשוטה, בטח ובטח לחיפוש עבודה שדורש המון המון סבלנות והתעסקות עם פיצ'פקעס, אני סבור שכדאי שתמשיכי לקחת קונצרטה גם עכשיו.

אבל זו רק דעתי ובסופו של דבר כמובן שאת מכירה את עצמך טוב יותר ויודעת יותר טוב ממני מה מתאים לך.

בכל מקרה
בהצלחה

אבישי ק

New member
אני כל כך מבין אותך, זה מעגל שקשה לשבור אותו

אם היה לי דרך לעודד אותך

אני חושב שאת צריכה שינוי אווירה
השאלה היא באמת איפה מתחילים.

שינוי אווירה מבחינה מקצועית?

אני לא רואה את עצמי עובדת במשהו אחר, אני כבר כל כך הרבה שנים בתחום. אני פשוט צריכה הפסקה מגנים כי נקרעתי שם פיזית ובעיקר נפשית. מטפלת פרטית זה הפתרון הכי טוב זה אחרי כל מה שעברתי נחשב לעבודה קלה. והמשכורת הרבה יותר יפה. אבל איך אני מוכיחה להורים שאני לא מה שהם חושבים. אין לי מספיק המלצות, רק המלצה אחת בתחום הפרטי.

אבישי ק

New member
התכוונתי לשינוי מקום מגורים

אמרת בזמנו שאת רוצה לעבור למושב כלשהו
אני חושב שהחזרה הביתה לא עוזרת לביטחון העצמי
וזה גם משפיע על הסיכוי למצוא עבודה

לא הייתה לי ברירה.

אני במינוס, לא יכולתי לעבור דירה ובמקביל לחפש עבודה. כי איך הייתי משלמת על השכר דירה והחיובים בינתיים? אני בתל אביב זמני זה בטוח. אני מתכננת לעזוב את תל אביב באזור אוקטובר 2014 בפעם השניה בתקווה שהפעם זה ילך, אבל קודם אני צריכה לצאת מהמינוס, ומהמצב הזה.

כי אני לא רוצה לעזוב משפחה באמצע.

וההורים שמחפשים עכשיו מטפלת, זה בדרך כלל בהתחייבות עד ספטמבר, עד לכניסה לגן. ובאוקטובר אני יודעת שמתחיל קורס שאני רוצה ללמוד, אז אני אעשה כבר את הכל ביחד.

אבישי ק

New member
אאהה מגניב אז תמשיכי לנסות

אני בטוח שתמצאי
ומדי פעם תיקחי קונצרטה
זה עוזר לפעמים לסדר את היום גם אם את כל היום בבית

מעדכנת...

התחלתי לעבוד! אני מטפלת בתינוקת במשרה חלקית ולקראת מרץ המשרה תעלה למלאה.
גם קוראים לי לבייביסיטר על הבנים ששמרתי עליהם בעבר.
לאט לאט הכל מסתדר לטובה,גם המצב רוח.
אני יותר אופטימית, חזרתי לקחת קונצרטה אתמול והייתה לי בחילה,זה בגלל שלא לקחתי תקופה מסויימת?
היום לקחתי ואין כבר בחילה.

אבישי ק

New member
מזל טוב ובהצלחה

אחרי שתקופה לא לוקחים קונצרטה יש הסתגלות קצרה
אצלי היא תמיד נמשכת 3 ימים.
אני מאחל לך שמעכשיו הכל יהיה במגמת עליה.

למעלה