צריכה קוד

punkok

New member
צריכה קוד

מישו יכול להביא לי את הקוד שמקדים את הלידה?????????? דחווףף תודה מראש

uv2008

New member
מעתיקה תשובה של מישהי..

אפשר לזרז לידה עם פתיחת תיבת הוקודים [ בעזרת ctrl+ shift+c] והקשה בפנים של: boolprop testingCheatsEnabled true . אחר כך נפתחת אפשרות כשאת את לוחצת על הסים שלך spawn אז מופיעה מצבה את לוחצת עליה ועושה speed up the sim pregnancy

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifתיקון קטן:

אחרי שאת מקישה את הקוד הארוך את לוחצץ Shift+לחיצה על הסים, ואז Spawn ואז משהו עם L וD. מופיעה לך מצבה ומשם כתוב בתגובה למעלה:)

אלוהים ישמור. - כנסו דחוף!!!!!!

עשיתי את זה, וכשרצתה לגדול לה הבטן אז היא צעקה כרגיל וקפץ חלון שיש טעות או משהו עם 3 אפשרויות, 1 - ריסט, שלא עוזר כי זה כל הזמן נפתח שוב. 2 - למחוק. שלחצתי.. ונמחקה האישה אבל יצאתי בלי לשמור. 3 - לבטל אבל זה לא עובד כי קורה שוב כמו שקורה אצל 1, נפתח כל הזמן מחדש. איך מבטלים את הקוד הארור???????? :|

Keep Holding On

New member
זאת אחת מהתוצאות של קוד הבטא טסטרס.

צריך לדעת להשתמש בו, כי אחרת זה יכול להרוס את המשחק.

מזאת אומרת לדעת להשתמש?

בכלאופן זה הסתדר אחרי שיצאתי מהבית ונכנסתי
נולד תינוק מתוק בשם רום שכבר פעוט.
ד"א, יש לי עוד שאלה שלא קשורה... נתתי לאבא לאכל טוסט, ובזמן האכילה שלו עשיתי את הקוד MAXNMOTIVES כדי לשפר את הצרכים, וכשסיים לאכל הוא קם ו.. שיהק!
נורא נבהלתי, כי גם היה חלון כזה בצד שמורה לי להסתכל על האבא.... אבל לא קרה לו כלום
. קרה לכם שהוא שיהק פעם?

הוא לא, בדקתי../images/Emo6.gif

לא קרה לו כלום.. מוזר. הם בחיים לא שיהקו לי. חשבתי אולי או חולה אבל לא הייתה שום הודעה והוא הרגיש מצויין וכרגיל.

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifזה קורה לפעמים.

במיוחד אחרי שהם אוכלים חטיפים וכאלהD: לי זה קורה המון, גם שהם מפליצים.

נצל"ש..

עשיתי שני סימים, בעל ואישה.. והם הולידו ילדה.. הילדה יצאה לא נקיה.. (עם 3 בנקיון) יש דרך או קוד או משהו להעלות את הנקודות ניקיון באישיות שלה? (חוץ מאינקורג', שאין שם את ניקיון כיוון שזה כל כך נמוך) תודה רבה

Gali Girl

New member
בולפרופ

בשכונה את מקלידה boolprop TestingCheatsEnabled true , וכשאת מגיעה לבית פשוט "תמתחי" את המד של הנקיון. זה עובד גם על יחסים וסקילים

למעלה