צריכה פרוש!

נמרה

New member
צריכה פרוש!

חלום נורא מוזר שחלמתי. הייתי אצל איש אחד בבית (שאני מכירה) והוא אמר לי לשמור על שלושת הנחשים שלו. זה נראה לי מוזר, כי אין לו נחשים. בכל אופן הסכמתי והוא נתן לי כזה כלוב גדול עם שלושה נחשים שחורים. אז התחלתי ללכת הביתה ופתאום התחשק לי להוציא נחש אחד, וכבר כאן זה נראה לי מוזר מאוד כי אני מפחדת פחד מוות מנחשים. אז הוצאתי אחד ושמתי אותו עד האדמה והוא התחיל לברוח לי. רדפתי אחרי ובסוף תפסתי אותו קרוב לזנב, ובכלל שכחתי מכל מה שלימדו אותי, שצריך לתפוס ליד הראש, שלא יכיש, אבל הואל הכיש, אלא איך שמצמצתי, הוא הוריד את הזנב והמשיך לברוח. תפסתי אותו בגוף, והוא שוב נפל. בסוף תפסתי אותו קרוב קרוב לראש וגם כאן הוא חתך את עצמו. חשבתי כבר שהוא מת, ובכיתי נורא נורא בחלום שהרגתי את הנחש שלו, ואז הייתי במין מקום כזה, והיה לילה, ואבא שלי היה שם ופתאום כאילו במשך כל החלום הנחשים היו שלו, אבל אני יודעת בטוח שבהתחלה הם היו של האיש. ובאתי אליו התחלתי שוב לבכות נורא ואמרתי לו שאני מצטערת שהרגתי את הנחש שלו ובכיתי נורא חזק בבטן שלו... ואז אני חושבת שלרגע ראיתי את הראש של הנחש אוכל, זאת אומרת הוא לא מת, אבל אולי זה פשוט פרי הדמיון. ומרוב בכי התעוררתי כולי בוכה והכרית שלי רטובה........ מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר?

JFK1

New member
פתרון החלום

שלום לך כידוע אני פותר חלומות בפורום עלפי ספרי הקבלה והתורה ולא מדעתי. עלפי ספרי הקבלה לנחש מספר משמעויות ולכן בחלום הוא הופיע במספר מצבים. ראשית הרודף אחר הנחש בחלום מעיד על נצחון על אויבים או בעלי מחלוקת שהפריעו לרודף העובדה שהרגת אותו מעידה על כך באופן ברור. הצער מהריגת הנחש נובע ממועקה מאותם חברים או אנשים קרובים שמפריעים לשגרת חייך. אביך הוא בעל הנחשים והדבר מעידעל פרנסה טובה יותר בקרוב . בספרי הקבלה מובא שנחש מורה על פרנסה שכן הוא ניזון מעפר ולכן לחמו מצוי בכל מקום. לעיתים החלום מרמז על ענינים עתידים וראוי להתיחס למסרים שציינתי בכובד ראש. אשמח לקבל תגובה לפיתרון. בברכה J.F.K

נמרה

New member
תודה רבה. זה די הגיוני.

יש הרבה אנשים שמפריעים לי, אבל לא נכנס לזה עכשיו. בכל אופן, תודה רבה.

Ran1607

New member
אבל אתה יודע שנחשים אוכלים חיות

ולא עפר! עפר כשלעצמו, אין בו תועלת תזונתית... ונחשים אוכלים חיות! עובדה! ראיתי את זה קורה!

שלושה נחשים...

היי נמרה, לפי חלומך נראה שאת נוטה לסבך את עצמך. את מקבלת לידייך את פחדייך הגדולים ביותר לשמירה, ואת מסכימה. לא רק שאת מסכימה, את גם מחליטה לשחק עם פחדייך, כאילו והחלטת לאתגר את עצמך ולבדוק עד כמה את יכולה להרחיק לכת עם פחדייך. בהמשך את ממשיכה בהתנהגות חסרת אחריות, מבחינתך, ושוכחת את מה שלימדו אותך בבית בקשר למעשים מסוימים, או אנשים מסוימים, או כל חינוך אחר שקיבלת בבית. ולבסוף, כמובן, את מצטערת על מעשייך, ומרגישה רגשות אשם במיוחד כלפי אביך. כנראה שהוא משפיע על חינוכך יותר מכל, ומעבר לזה את מוצאת בו גם נחמה. אפילו אם את טועה בחיים, תמיד תמצאי מקום מנחם בין זרועות אביך... נראה שיש ביניכם מערכת יחסים מיוחדת. חלומות פז, רואה בכוכבים.

נמרה

New member
מיוחדת.... מילה טובה...

כן.. מערכת יחסים מיוחדת.. הייתי מגדירה את זה כך... תודה.

למעלה