צריכה ע&#

lioritaaaa

New member
צריכה ע&#

תכף לחבר שלי יש יום הולדת 18 .. אולי יש לכם רעיונות למשהו יצירתי לכבוד ה18? מתנות כבר קניתי .. תודה =]

moli17

New member
....

מה הדבר היצירתי שאת מחפשת?דרך להגיש את המתנות? דרך להעביר לו את היום חוץ מהמתנות? משהו להוסיף למתנות?מה המתנות?

lioritaaaa

New member
אני מחפשת משהו כמו

לא יש לי דרך להגיש את המתנות .. מה שאני רוצה זה משהו כמו אלבום או אפילו הדבר הפשוט ביותר בקשר לגיל 18 .. אולי אפילו ברכה יפה , אבל אם יש לך רעיון יותר רציני אני אשמח

moli17

New member
אולי...

תעשי לו פאזל עם תמונה שלכם(אפשר לעשות את זה בחנות או לבד) ואז תקני לו 19 בלונים ותשימי את החלקים בפנים?או שתדביקי אותם/תקשרי אותם לבלונים אם זה הליום או שתכיני באמת אלבום יש פה מלא רעיונות השאלה אם יש לך זמן אולי להכין לו רשימה של דברים שאפשר לעשות מגיל 18 או באמת ברכה חמודה ממך:) ברכה מתוקה(עם ממתקים)גם אפשר... אה יש מישהי שעשתה פה שביל בלונים שהיא רשמה עם פתקים על בלונים ברכה וכל בלון היה קשור למשהו שקשור לברכה לדוגמא בבלון אחד היה המון עושר ואז היה בקופסא שהבלון קשור אליה מטבעות שוקולד

lioritaaaa

New member
ליאור ..

הרשימה של דברים שאפשר לעשות מגיל 18 זה נראה לי טוב אבל זה צריך להיות נחמד כזה ואין לי רעיונות יותר מ אתה יכול להשתתף בבחירות או אתה יכול לשתות . יש לך אולי עוד רעיונות או משפטים?

lioritaaaa

New member
והמתנות הן

חגורה שאני אקנה ועוד חולצה .. כאילו דברים כאלה .. אנחנו כבר שנה וכמה חודשים ביחד אז כבר עשיתי לו הרבה דברים

lioritaaaa

New member
צריכה עזרה ליום הולדת 18

פשוט 18 זה גיל שצריכים להתייחס אליו ... אם למישהו יש רעיון אני אשמח .. תודה =]

../images/Emo23.gifהיי ליאוררר

גם אני וחבר שלי שנה יחד והיה לו לפני חודש יומולתד 18 אז אני לקחתי אותו לצימרים בהפתעה.. ארזתי לו תיק והכל ואמרתי לו שאני רק עושה לו משהו בבוקר... נסענו לצפון עצרנו עשיתי לו פיקניק המשכנו נסענו לרכיבה על אופננים... הוא חשב שזה ההפתעה ואז עצמתי לו תעיניים והגענו לצימרים.... היה מדהיםםם!! ממש מומלץ אם את רוצה אני גם יביא לך תצימר שאני הייתי בו מעולה... ועוד רעיון שהוא עשה לי זה רכיבה על סוסים על הים ממש כיף ורומנטי מקווה שעזרתי קצת..=)

למעלה