צריכה עצות !!!

annuta 20

New member
צריכה עצות !!!

אני רוצה לעשות לחבר של סטרפטיז...אתם יכולים לתת לי שמות של שירים שמתאימים לסטרפטיז (ריקוד מושחת)?

אתה מוכר לי מאיפשהו..

אני בזמנו הלכתי על השיר של "תשעה

שבועות של שכרון חושים".. התערבתי עם בעלי על משהו וכמובן שהפסדתי (אין לי מזל בהתערבויות), בקיצור הייתי צריכה לעשות לו סטרפטיז.. והיה לי קשה כי כל הזמן צחקתי מהמבט שלו. עד היום אני "מאיימת" עליו שאם לא יתנהג יפה אני שוב אעשה לו סטרפטיז.

חחחח תמיד רציתי לעשות את זה

עם השיר הספציפי הזה, אבל תמיד חששתי שאתפוצץ מצחוק תוך כדי. יוווו, אולי הגיע הזמן לנצל את כישורי הריקוד שלי??? שוקו הולכת לחפש את הכובע בוקרים שלה ....

זה הולך עם חולצה גברית לבנה

ותחתונים ברזילאים שאני זוכרת שכבר יש לך, תשאילי מסטילטו סנדלים תואמים, אני שילבתי גם גרבי ביריות (בלי האוכפים)...

אייייה, כואאאאב!!

יש לי חולצה גברית (לא ממש גברית, אבל כזאת עם צווארון וכפתורים) יש לי תחתונים ברזילאים (סמלה, איך את זוכרת?) יש לי גרבי ביריות עם התחרה למעלה (אל תשאלי למה ---> פשוט יש) סנדלים ומגפיים גם לא בעיה (עם כל הכבוד לסטילטו) רגע, שכחת את הכובע!!! איזה כובע היה לך?

גרביים עם התחרה למעלה זה מאסט!

בחורף אני לא מסוגלת ללכת עם הגרביונים המגעילים של פעם.. אומנם הם יקרים בטירוף, אבל הם מחזיקים יותר זמן, דקים יותר ולא נוזליים בזכות הפסי סיליקון והעיקר מרגישים איתם הרבה יותר כיף והם יותר יפים. אז באמת שווה להשקיע. כובע שחור לקחתי מתחפושת פורים של בעלי, שהתחפש באותה שנה לזורו (רציתי ללכת גם על המסיכה בעיניים, אבל אז זה כבר לא היה יותר "שכרון חושים"... ולא הייתי יכולה לעפעף לו במבטים..). לגבי התחתונים.. זכרתי שגם את בקטע.. מהשירשור של המתנה לממולדת שלי מחברה שלי שנסעה לארה"ב זוכרת (ויקטוריה סיקרט?), לבסוף אגב קיבלתי גם תחתונים כאלו וגם שמן גוף, חברה שלי יצאה גדולה מהחיים!

אז יש לי הכל חוץ מכובע ../images/Emo9.gif

למה? למה? למה? זרקתי את הכובע בוקרים?? טוב, לא נורא ---> נצטייד גם בכובע.
ברור, אתה בא להופעת בכורה??

שוקולדית, אם את כבר בקטע של הופעות

יש לי מבחר של ביגוד למופעים שכאלה, אשמח להשאיל לך כמה.

../images/Emo6.gif תמיד אפשר לתפור.....

ובנינו החור הזה די רצוי, אם את מבינה לאן אני חותרת

למעלה