צריכה עצות

talmor11

New member
צריכה עצות

קצת רקע: בן זוגי(אנו לא נשואים) עזב את הארץ כשהייתי בתחילת ההריון, כי כנראה מאוד הסתבך כאן בחובות. הוא שוהה באופן לא חוקי בארה"ב ועובד בכל מיני עבודות סבלות. למרות הבטחותיו שיחזור בזמן ללידה לאחר שיצבור קצת כסף הוא לא עשה זאת, וכיום התינוק המהמם כבר בן שמונה חודשים. לדבריו זה לא שהוא נטש אותנו, לראיה, הוא מתקשר כל יום, לפעמים יותר מפעם אחת, ומעת לעת מעביר לי כספים, אמנם לא סכומים שמכסים את כל ההוצאות אבל לדבריו כל מה שהוא יכול. הוא מתעקש להשאר בחול למרות שמאוד רוצה לראות את התינוק,(כי לדבריו מחכה לו כאן צו הבאה או משהו בסגנון בגין אי תשלום חובות,ואם יצא משטח ארה"ב לא יוכל לשוב לשם), ומרבה להפציר בי לטוס אליו לארה"ב(כמובן שהוא יממן את ההוצאות).וכאן ההתלבטות שלי: אני מרגישה שהוא לא מספר לי את כל האמת ,למרות שמתעקש שאינו מסתיר דבר, אבל נראה לי מאוד לא אנושי שלבן אדם נולד תינוק והוא לא הופך עולמות כדי לפחות לראותו. מצד אחד אני לא בטוחה שאני סומכת עליו, אני מאוד פגועה ממנו , (במקום שאהיה שיא המאושרת עם תינוק מקסים, אני לבבבבד עם תינוק, אחרי לידה לא פשוטה ודי טראומטית, וממש התחננתי אליו שיהיה לצידי ולמרות שהבטיח! שיבוא יותר מפעם אחת לא עשה זאת. אני לא בטוחה מה יתרום ביקור של שבוע שבועים שלי ושל התינוק אצלו, דבר שכרוך במאמץ לא קטן מצידי, מאידך - אולי אם יראה את התינוק ישוב אלינו, מצד שלישי, אולי מוטב בלעדי אדם כזה לא אחראי שמצידו מאוד רוצה שבכלל נגור כולנו שנתיים שלוש בארה"ב - להזכירכן הוא לא חוקי ....מצד רביעי זה האבא של התינוק... בקיצור אני מבולבלת ומאוד אשמח לקבל את דעתכן. הוא לא רשום בתור האב.נגגגיד ונסעתי לביקור האם יכול למנוע ממני לחזור עם התינוק? תודה וסליחה על האורך..............

erez16291

New member
גלגל החיים

נראה שיש לך יותר שאלות מתשובות ובשלב הזה היו אמורות להיות לך יותר תשובות משאלות. ככלל כול מה שקשור להיבט המשפטי פתוח היום ולא צריך להיות גאון גדול כדי ליצור מצב שבו את מרותקת במקום רחוק ולא מוכר ותחת השפעתו של תהליך משפטי. ביתך הוא מבצרך ולא הייתי ממהר לצאת לביקור בארץ זרה ששם גם אם תוגש תביעת אבהות זה ירתק אותך לפרק זמן מעבר לכול דמיון. כנראה שמה שצריך לקרות יקרה בכול מקרה והדבר המרכזי שחשוב לשמור עליו במציאות שלך זה יציבות גם לך וגם לילדך. תסתכלי על זה מהכיוון הזה......9 חודשים לא היה בעניינים נראה לך שעכשיו יכנס לזה? האם את מסוגלת לחיות עם מישהו שחזר אלייך בגלל התינוק ולא בגללך? יודע דבר או שתיים על העולם הזה שכשרוצים אפשר הכול! ואם המציאות שלך קצת עגומה זה ישתפר ותלוי לרוב בך ואל תכניסי את עצמך ואת ילדך לסחרורר שלא תדעי איך לצאת ממנו או לחלופין לא תלוי בך. הצעתי לך תמשיכי בחייך ותני לו להיות מעורב עד כמה שירצה זה חשוב לכולם אבל הכי חשוב שתהיי את לילדך וילדך לך ומקום מוכר לא יזיק לך.

לנסוע לארה"ב עם התינוק ../images/Emo31.gif

לדעתי זאת טעות לחשוב בכיוון את מדברת על אדם חסר אחריות שהצליח לברוח עד ארה"ב את חושבת שאם " תרדפי " אחריו הבן אדם יחליף את עורו ? יש הבדל בין זה שנראה לך שאכפת לו כי הוא מתקשר כל יום ואפילו שולח לך כסף לבין זה שהוא איתך ואתם מגדלים יחד את הילד . האבא של הילדה שלי היה בחו"ל גם כשהיא היתה בגיל הזה הוא ראה אתה שוב אולי בגיל שנתיים ממילא עד אז היא לא הכירה אותו והוא לא היה חסר לה { עכשיו כמובן Zה שונה מאוד והוא חסר לה נורא } יש לך משפחה תומכת כאן ? עבודה מסודרת ? מגורים מסודרים ? בהצלחה

m i c h a l i

New member
בואי נגיד שאת נוסעת מחר

לארה"ב אוקיי? ונגיד שהוא מאד שמח לראות אותך ואת הילד. והוא מבטיח שהכל יהיה בסדר. ולמחרת מגרשים אותו מארה"ב או עוצרים אותו. באמת היית רוצה להיות שם כשזה קורה? אם את באמת שוקלת לנסוע עם הילד אני ממליצה לך להתייעץ עם עו"ד לפני כן כדי "לסגור את כל הפינות" וכדי שתדעי ותביני את כל התרחישים האפשריים.

למעלה