צריכה עצות

ru81

New member
צריכה עצות

שלום לכול הפורום. אני בת 25 וסיימתי את הקשר האחרון שלי לפני 3 חודשים. אני נראית דיי טוב , הבעיה היא שאין לי הרבה חברים , אני כמעט ולא מבלה ועובדת מהבית , כך שאין לי איך להכיר אנשים חדשים. מעולם לא התחלתי עם גבר , גם כי לא הייה לי צורך וגם כי אין לי אומץ. לפני יומיים אזרתי אומץ והתחלתי "להתקשקש" עם מישהו ששמתי עליו עין , הוא נתן לי את הטלפון שלו בהקשר מקצועי ועכשיו הכדור אצלי ואני לא יודעת מה לעשות, בחיים לא התחלתי עם גבר,מה לעשות?מה אתם חושבים על בחורה שיוזמת?אשמח לשמוע דעות ועצות בנושא. תודה מראש:)

לכי על זה ../images/Emo13.gif

פשוט תרימי להנחתה. יהיו כאלה אשר קצת ירתעו מיוזמה של מישהי, יהיו כאלה שינצלו אותה.. אם לא תנסי לא תדעי - תבדקי את השטח, את תחומי ההתעניינות - תנסי למצוא נושא משותף, תזמי סתם שיחות ותראי לאן זה מוביל. אם יהיה רצון מן הצד השני זה כבר יעבוד באופן טבעי. בהצלחה

magenta73

New member
תמשיכי להתקשקש...

אבל תעשי את זה בחינניות... יעשה את העבודה יופי!

magenta73

New member
אני לא אוהבת SMS

כי אי אפשר להבין את טון הדיבור וכן הלאה. זה מאוד מכני. לשיקולך.

בהחלט אפשרי -

הכל כשר - אבל שיהיה אחד פתוח כמו : "תגיד - אתה מכיר ברים ביפו ?" תשובה א' - "כן" -> "יופי, רוצה ללכת ?" תשובה ב' - "לא" -> "נהדר, רוצה להכיר ?" תשובה ג' - "מי זאת ?" -> ....פה אני תקוע......

שווה נסיון אבל....

זה סגור מדיי - ןמה עם הוא לא אוהב את XYZ ? תגרמי לו להציע מקום, כך גם תלמדי מה הטעם שלו. ד"א - XYZ - כבר מזמן יצא מרשימת המקומות הפופולריים.... מחירים גבוהים מדיי, שירות לא משהו וסניטציה מאוד גרועה בשירותים....

KaiserDino

New member
סלחי לי שאני מעז לתת עצה .. אבל

אני חושב שברגע שאדם עובר את גיל 15 , ההחלטות אמורות להיות פחות או יותר שלו ולשאול אנשים על דברים אישיים הם חריגה מהמתנה הגדולה ביותר שקיבלנו -- החיים והשכל הישר . אם נשאל אנשים כל הזמן מה ייעשו , הרי נחיה את חייהם ולא נעיז ללכת בדרכנו אנו . הדבר הכי טוב לעשות הוא ללכת בדרכך שלך , להצלחה או לתוצאה פחות מבוקשת . משהו שלמדתי... כשלונות מרובות בהרבה מהצלחות , אבל דווקא מהם לומדים הכי הרבה -- אם רק לא מתייאשים .

KaiserDino

New member
עוד פעם סליחה

על כל הטעויות דקדוק ... וואלה , אני לא מאופס עמכם הסליחה

the match maker

New member
עצות קיבלת

קודם כל, בחורה שיוזמת זה כבר לא דבר כ"כ נדיר... היום המון בחורות יוזמות, ולפי דעתי זה נחמד מאוד, מוריד לנו קצת מהעבודה :). חוץ מזה, תתחילי לדבר איתו. אם אין לך אומץ לומר לו את זה בצורה ישירה, תארגני פגישות "מקצועיות", ומשם תזרמו לנושאי שיחה חוץ מעבודה. זה כמו שאת מכירה משהו מהמכללה ואתם נפגשים לעזור אחד לשני בשיעורי בית :).

למעלה